Д
Данко
Gost
Толуко тога има да се каже о Толкиновим идејама.Ѕа мене су нпр. најинтересантнија божанства Арде - Валари и Мајари.Интересантна је њихова хијерархија.Има ли неко коментара?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Varda:ne znam ja dali ti je bas Aule omiljeni lik Feanore,mnogo ti meni naprica o Melkoru!!!![]()
![]()
sala,mala! :wink:
Apsloutno si upravu jedino mi je zao sto sam Tolkien nije video ovo svoje po mom misljenju najvece delo da se obelodani,jer za njega Silarilon su bile samo beleske!![]()
![]()
![]()
![]()
Znam! To bi bilo nemoguce...Varda:U pravu si!!Ja nisam ni znala da su uopste hteli tako nesto da ucine:x :x :x :x :x :x
Drago mi je sto i to nije dozvolio ovo sa LOTRom je dovoljna muka!![]()
!A kad vec pomene ko bi mogao da igra Luthien,zamisli tek kako bi bilo nemoguce naci lika za Melkora,Javanu i Elbereth!!!!![]()
Pa nema coveka na ovoj zamlji koji bi bio u stanju da igra ulogu Bogova!
Volim Tolkina, ali istrazujte malo grcku, hriscansku i druge mitologije, pa da vidite silne paralele.Данко:Толуко тога има да се каже о Толкиновим идејама.Ѕа мене су нпр. најинтересантнија божанства Арде - Валари и Мајари.Интересантна је њихова хијерархија.Има ли неко коментара?
Hej pa kao i obicno TOTALNO SE SLAZEM SA TOGOM(ti bre feanore ko da mi citas misli) :wink:Feanor the elf king:U pravu si, Tolkien je dosta ideja uzeo iz raznih svetskih mitologija... Ali on je sve to uoblicio i pretvorio u jedan mit koji ce ziveti zanavek...
He he, al sam se uziveo...
Pozdrav...
Ma nema problema... I jos neke ekstra dodatke...Varda:vrni i meni koji mail ja nisam stizala ovih dana