Botox

ja se toliko plasim svih tih zahvata i trpanja u telo kojecega da kad se jednom zboram ko sar pej takva cu i ostati. mislim da nije vredno da rizikujem sa anestazijama i ko zna cime svoje zdravlje. jel znate kad sam htela sa 20 godina da idem na operaciju uvecanja sika....pa odustala. :mrgreen:

ja se toliko plasim svih tih zahvata i trpanja u telo kojecega da kad se jednom zboram ko sar pej takva cu i ostati. mislim da nije vredno da rizikujem sa anestazijama i ko zna cime svoje zdravlje. jel znate kad sam htela sa 20 godina da idem na operaciju uvecanja sika....pa odustala. :mrgreen:
Ja ako išta uradim ja ću da ih smanjim. Šta god probam od garderobe ne svidja mi se kako stoji zbog njih. Budi sretna s manjim.

Мени је Емина Јаховић лепша.
Види се да је радила али је лепша. Није ми одбојна када је видим. Истина, не знам какав је утисак уживо.
Иначе, ја бих се плашила да прчкам око лица, оно се не може прекрити одећом ако исход не буде жељен.
И не знам ни једну жену која је ставила више од 1 мл у усне, када се пише и о њима а да је лепо и сразмерно.
Може, у данашње време ружне жене не скидају маску... :lol:

FBCmxAqVEAkxPLH

Вероватно је имала али како треба. Мислим да је код ње пре превенција него поправка у питању. То вреди сваку пару, ко их има.
Али правити од себе маскоту је језиво. Ем изгледају у фаци као да су се угојиле, ем почну да личе на мушкарце обучене у жене.
Мени је њено лице феноменално, 67. годиште. не изиграва девојку, виде се године а негована је, види се да под шминком има и борица.

1.jpg
2.jpg

Јутрос сам се пробудила са ужасно натеклом горњом усном. Као силикон. Хтела да вам сликам па ме срамота. Ужас на шта личи.
Бар знам, то ни под разно нећу радити :lol:

Sa koliko godina ste otišle prvi put na botox tretman ?

Da li je preporučljivo , bolno?

Kolko dugo drži efekat botox tretmana ?

takodje me zanima da li ste stedjivale usne ?
recimo malo uvelicavale i sa čime ?

ja imam tanke i htela bi to samo malo ne odviše ali eto zašto ne popraviti malo nešto sto je priroda ili genetika zaebala

Moleći lepo bez divlja i kamenja u zadnje vreme sam jako osetljiva i brzo zaplacem

hvala
Nisam stavljala botox, niti bih ikad.
To je otrov.
Na srecu imam usne na mamu, pune.
Ne bih ti preporucila botox, vec sam pisala o tome, to je otrov.
Ako zelis, bolje ti je hijaluron, znam zene koje su to radile i fino izgleda ali umereno.

Nisam protiv toga da zene nesto urade, sloboda izbora.

Ako ce se osecati zadovoljnije, zasto ne?
Samo ne botox i lifting. Seci lice, za mene je strasno.

Ne osudjujem nikoga, a i kojim pravom?
Zao mi je kad vidim kako se zene unakaze i postanu strasila.

Neke korekcije, ako im nesto smeta, pomocice im , zasto da ne?

Nismo svi isti, i ja to postujem, samo da se ima neka granica.

Najčešća pitanja i odgovori u vezi Botoksa

Samo jedan odlomak:
Zašto se dešava da ova intervencija ne uspe?

Slabo dejstvo i kratak efekat Botox tretmana je posledica:

– ili neadekvatno napravljenog rastvora

– ili nestručna aplikacija

– ili je u pitanju nedovljan broj uboda i nedovoljna količina rastvora

– ili je problem sa samim Botoxom (Vistabelom, Dysportom) koji mora da bude na temperaturi ispod nule sve dok se ne aktivira sa fiziološkim rastvorom

.- ili je istekao rok upotrebe samog botoxa

– ili je rastvor posle aktivacije izgubio svežinu ako je predugo stajao, jer mora da se upotrebi u tačno određenom vremenu, koje se ne meri nedeljama nego danima
Svako danas radi te botoks tretmane, koriste se sumnjiva i jeftina sredstva i rpeparati. Ako već morate da radite, onda birajte dobro.

Sa koliko godina ste otišle prvi put na botox tretman ?

Da li je preporučljivo , bolno?

Kolko dugo drži efekat botox tretmana ?

takodje me zanima da li ste stedjivale usne ?
recimo malo uvelicavale i sa čime ?

ja imam tanke i htela bi to samo malo ne odviše ali eto zašto ne popraviti malo nešto sto je priroda ili genetika zaebala

Moleći lepo bez divlja i kamenja u zadnje vreme sam jako osetljiva i brzo zaplacem

hvala
Ako hoces samo malo usne onda hijaluron malo, radila moja koleginica, al to mora na neki period da se obnavlja, reci ce ti dr koji...

Ja nisam nista
Nije me jos spicila kriza srednjih godina...polako bre :lol:

Back