- Poruka
- 29.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ne toliko lijepa i mila da je pogrešne cipele ne mogu nagrditi. Nisam to nikad primjetila.Штета што Моника нема мало више стила. Не уме да се обуче, још мање обује. И саму себе наружи одевном комбинацијом
Ja ako išta uradim ja ću da ih smanjim. Šta god probam od garderobe ne svidja mi se kako stoji zbog njih. Budi sretna s manjim.ja se toliko plasim svih tih zahvata i trpanja u telo kojecega da kad se jednom zboram ko sar pej takva cu i ostati. mislim da nije vredno da rizikujem sa anestazijama i ko zna cime svoje zdravlje. jel znate kad sam htela sa 20 godina da idem na operaciju uvecanja sika....pa odustala.![]()
ovo je vetj katastrofa i to bash velika katastrofa
Може, у данашње време ружне жене не скидају маску...Мени је Емина Јаховић лепша.
Види се да је радила али је лепша. Није ми одбојна када је видим. Истина, не знам какав је утисак уживо.
Иначе, ја бих се плашила да прчкам око лица, оно се не може прекрити одећом ако исход не буде жељен.
И не знам ни једну жену која је ставила више од 1 мл у усне, када се пише и о њима а да је лепо и сразмерно.
tu stajanja nemanije znala na vreme stati!
tu stajanja nema
šta će vam to...
strah od starenja ?
protiv starosti se ne može
oh lajtu pa jesil zhiv?šta će vam to...
strah od starenja ?
protiv starosti se ne može
onima koje to radeКоме 'вама'?
primrdujemoh lajtu pa jesil zhiv?
pa da zaustavimo ili usporimo vreme
Nisam stavljala botox, niti bih ikad.Sa koliko godina ste otišle prvi put na botox tretman ?
Da li je preporučljivo , bolno?
Kolko dugo drži efekat botox tretmana ?
takodje me zanima da li ste stedjivale usne ?
recimo malo uvelicavale i sa čime ?
ja imam tanke i htela bi to samo malo ne odviše ali eto zašto ne popraviti malo nešto sto je priroda ili genetika zaebala
Moleći lepo bez divlja i kamenja u zadnje vreme sam jako osetljiva i brzo zaplacem
hvala
Svako danas radi te botoks tretmane, koriste se sumnjiva i jeftina sredstva i rpeparati. Ako već morate da radite, onda birajte dobro.Zašto se dešava da ova intervencija ne uspe?
Slabo dejstvo i kratak efekat Botox tretmana je posledica:
– ili neadekvatno napravljenog rastvora
– ili nestručna aplikacija
– ili je u pitanju nedovljan broj uboda i nedovoljna količina rastvora
– ili je problem sa samim Botoxom (Vistabelom, Dysportom) koji mora da bude na temperaturi ispod nule sve dok se ne aktivira sa fiziološkim rastvorom
.- ili je istekao rok upotrebe samog botoxa
– ili je rastvor posle aktivacije izgubio svežinu ako je predugo stajao, jer mora da se upotrebi u tačno određenom vremenu, koje se ne meri nedeljama nego danima
Ako hoces samo malo usne onda hijaluron malo, radila moja koleginica, al to mora na neki period da se obnavlja, reci ce ti dr koji...Sa koliko godina ste otišle prvi put na botox tretman ?
Da li je preporučljivo , bolno?
Kolko dugo drži efekat botox tretmana ?
takodje me zanima da li ste stedjivale usne ?
recimo malo uvelicavale i sa čime ?
ja imam tanke i htela bi to samo malo ne odviše ali eto zašto ne popraviti malo nešto sto je priroda ili genetika zaebala
Moleći lepo bez divlja i kamenja u zadnje vreme sam jako osetljiva i brzo zaplacem
hvala