BOTOVI I ZA DOČEK BOTOVALI

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
Od dopisnika iz Novog Sada

„Ni za Novu godinu nam ne daju mira“ – požalio se prijatelju jedan novosadski bot zaposlen u Gradskom zelenilu pijan jutros u jednom gradskom kafiću.

„Sve sam uradio kako su mi tražili, cele godine. Bavio se stvarima koje me ne interesuju i koje me nikada nisu ni interesovale. Volim i cenim Miloša (Vučevića, gradonačelnik Novog Sada) ali brate, i za doček da moramo deliti njegove fotke iz posete Čistoći, pa to je već previše. Ne verujem da on to naređuje, nije takav čovek. Nego ovi oko njega. Pa nije meni plata 100.000 kao ovim popišuljama u Elektrovojvodini, nego rmbačim za 40.000 i još im moram dupe ljubiti, brate moj.“ – rekao je.

Kasnijom proverom profila botova SNS-a iz cele Srbije jasno se vidi da su zaista botovali i u prvim minutima Nove godine, deleći fotke lokalnih funkcionera na svojim facebook profilima iz obilaska gradskih preduzeća, porodilišta i sa samog dočeka na trgovima.
http://www.informativa.rs/botovi-i-za-docek-botovali/

Mora se zaraditi taj sendvič nasušni..Dostojanstvo šta beše to?

Tebi ni sendvic nisu dali, a opet si tvitovao kao kanarinac....Nego to bot mi nesto sumnjivo...ako su oni botovi onda si ti sasvim normalan korisnik interneta, pa je to malo pobrkano znanje. Takoreci bolestina ili ipak mislis da si iznad botova? Recimo trol, a kako onda ponavljas novinske naslove i tvitove koje je neko vec izmislio?

Etiketa kao 90tih....botovski zaista....nemas nista novo da izmislis?
Političar u predizbornoj kampanji obilazi mesta i priča sa ljudima. Tako u jednom selu naleti na prostitutku:
- Dobar dan, ja sam Aleksandar i političar sam već preko 30 godina, pošten sam, častan i ne lažem.
- Ijao, ja sam Božana i prostitutka sam već preko 20 godina, volim svoj posao i nevina sam.

Да нико није пристао на ове глупости, тога не би било.

Али, пошто нису предузимљиви онда је... дај шта даш, па макар и "храњење" интернета у 00:01 првога јануара...

Само бих им саветовао да узму да раде оно што знају, знају ваљда нешто?!?

Да нико није пристао на ове глупости, тога не би било.

Али, пошто нису предузимљиви онда је... дај шта даш, па макар и "храњење" интернета у 00:01 првога јануара...

Само бих им саветовао да узму да раде оно што знају, знају ваљда нешто?!?
Znaju, da botuju.....ali ti botovi ne pisu o sebi nego nazivaju botovima ljude koji rade u zivotu nesto sto znaju. Ovaj bot kopira tekst iz novina i sa tvitera, a botovima naziva zive ljude koji rade nesto.

Back