Botove SNS razbesneo Ponoš izjavom o NATO: Nisam '99. rešavao stambeno pitanje

bejsbol šljunaq

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
387
Od trenutka kad je saopšteno da će predsednički kandidat koalicije “Ujedinjena Srbija” biti bivši načelnik Generalštaba i član Narodne stranke, Zdravko Ponoš, režimski mediji gotovo svakodnevno ispred njegovog imena stavljaju prefiks “NATO general”. O tome šta je radio tokom bombardovanja 1999. godine, ali i gde su tada bili njegovi politički protivnici, Ponoš je govorio u emisiji “Među nama”.

Ponoš je rekao da je istorija njegovog odnosa sa NATO paktom počela tako što je, kako kaže, bio u vojsci koja je ratovala protiv njih.

“Ja sam odradio svoj deo posla. Posle toga sam imao priliku da se školujem u nekim od NATO zemalja i ne samo kod njih. Za to vreme oni koji me sad napadaju na tu temu su imali neku drugu priču u svom životu”, rekao je on, aludirajući na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
B42A4187-758C-4DC6-A1CD-ECA4B7A54A95.jpeg

https://nova.rs/vesti/politika/boto...vom-o-nato-nisam-99-resavao-stambeno-pitanje/
U srid sride!
Bravo za druga Ponoša, srbijanskog Tita!
Aleksandar Vučić nikada nije imao posao u životu, ali je zato sebi dodelio lux stan 1999. na račun poreskog obveznika.

Срамота!

Док су његови вршњаци гинули на Косову и Метохији, он се усељавао у нови стан од 120 квадрата, купљен парама пореских обвезника.

А кад су наше сународнике етнички чистили из Крајине, он је уплаћивао аранжман за Грчку.

U srid sride!
Bravo za druga Ponoša, srbijanskog Tita!
Aleksandar Vučić nikada nije imao posao u životu, ali je zato sebi dodelio lux stan 1999. na račun poreskog obveznika.

Обојица су из истог брлога титоизма - различита фракција Политбироа и ЦК... :kafa:

Обојица су из истог брлога титоизма - различита фракција Политбироа и ЦК... :kafa:

Мистић+, има ли неко на политичкој сцени а да је наш?

Да није титоиста, цивилштина и остало?

Кажи ко је, за њега да гласамо.

Ако кажеш да нема, тиме прећутно говориш да не треба ништа мењати, већ оставити Вучића на власти.

Чиме би потврдио тезу колегнице која тврди да си ти СНС радикал и са беђом и без беђа.

Ko je kandidat za predsednika ispred Branke Saturn

Како сам скапирао, идеја је била да се постави неки нестраначки кандидат (ионако не може да добије), али нико није хтео, па ће морати да истуре некога из првог ешалона.

Надам се инстаграм звијезду, Хану Адровић.

Мистић+, има ли неко на политичкој сцени а да је наш?

Да није титоиста, цивилштина и остало?

Кажи ко је, за њега да гласамо.

Ако кажеш да нема, тиме прећутно говориш да не треба ништа мењати, већ оставити Вучића на власти.

Чиме би потврдио тезу колегнице која тврди да си ти СНС радикал и са беђом и без беђа.

Наш је онај који се бори за промену уређења, а не смену експонента.

Ако ти мислиш да ДЈБ заиста хоће да мења структуру, када дође на власт, па гласај за њих!

Али, онда ти први мораш да их држиш за реч, када одустану од свих обећања (као и сви претходни)

Ако ти мислиш да ДЈБ заиста хоће да мења структуру, када дође на власт, па гласај за њих!

Али, онда ти први мораш да их држиш за реч, када одустану од свих обећања (као и сви претходни)

А ти ћеш суптилно да се уздржиш од изјашњавања, како би 3.априла кришом заокружио АВ-а јер ти је дао 20 000 'иљадарки, а?

А после ћеш овде да причаш о цивилштини и оном другом, је л' да?

А ти ћеш суптилно да се уздржиш од изјашњавања, како би 3.априла кришом заокружио АВ-а јер ти је дао 20 000 'иљадарки, а?

А после ћеш овде да причаш о цивилштини и оном другом, је л' да?

Ти као не знаш ?

Знаш одавно да ћу ја подржати Војислава Михаиловића

Немам суверену земљу, али имам суверенистичку опцију.

Па онда ради на томе, да се ова марионетска република од 1944.г. суштински мења у суверену структуру, а не да остаје марионетска структура, а да се мењају марионете.

Хоћеш ли бити истрајан и принципијелан или не ?

Ниси одговорио исправно на констатацију

Питање ти сада постављам о истрајности за сувереност?
(нпр. џејгерка није за суверенитет)

Ponoš je rekao da je istorija njegovog odnosa sa NATO paktom počela tako što je, kako kaže, bio u vojsci koja je ratovala protiv njih.

“Ja sam odradio svoj deo posla. Posle toga sam imao priliku da se školujem u nekim od NATO zemalja
Ovom rečenicom je sve objašnjeno. Kad posle ''odrađenog posla'' odeš na doškolavanje u NATO, postaje jasno kakav ''posao'' je u pitanju.

Njemu je Vučić skupljao potpise.
Није се десило, свакоме који хоће да мења квази републиканску структуру на којој седи било који експонент.

Ти то не капираш, зато лупеташ о онима који хоће да мењају у пакету и уређење и њих Ђилас-Вучића!

Сада плачи за својим Ђедом бољшевиком.

Škola nije prljava reč, koliko god te tvoj predsednik Vučić ubeđivao

ко каже.

ти си пример лошег несрпског васпитања, па вас зато шаљу у Црне шуме на образовање и усавршавање несуверенитета

Back