Botoks zurka

ne znam za takve zurke,,,,
ynam za slave na kojima se okupljaju takve zene
i vecina njih izgleda uvosteno
mozda zato sto su i usta pretvorile u pačije kljunove...
par njih iygleda odlično, ublaćene bore blaži izraz lica

ja se tada osećam ko zadanja seljanka, em nemam Dacu koja mi čisti kao da su one same svojom rukom čistile, em ne idem na terapije kavijarom, em ne koristim piuder i ne mažem se šplaklom da bi yaličila na nešto, a tek o hijaluronskoj ne razmišljam....

volela bih samo da sredim zube
mislim imam ja sve moje zube, 31 koad, hdrave, pkombirane do iynemoglosti...e sad bi da budem ko pevaljka i da mi zubi ne budu beli no šljašteče beli...al mi se još uvek zdravi zubi ne menjaju navlakama u koje nisma sigurna....
i tako kad god odem kod zubara, još s avrata vičem oću da budem pevaljka a on me zajjebava

....
ja se tada osećam ko zadanja seljanka, em nemam Dacu koja mi čisti kao da su one same svojom rukom čistile, em ne idem na terapije kavijarom, em ne koristim piuder i ne mažem se šplaklom da bi yaličila na nešto, a tek o hijaluronskoj ne razmišljam....

z:shock: ccccc..... ju slatka ... nemas Dacu !!!???

pa danas svaka ali SVAKA ... cujes ti mene ,m ??? zena koja drzi do sebe MORAAA da ima Dacu
ako je nema , moraaa da je izmisli
( a onda nochom da rinta po kuci , u nedostatku iste )

NOBLE je IN !!
Pogotovo za svaku postenu forumasicu !
Od sad , dok ne nabavis Dacu ili se bar bocnes nekim filerom ... nije u redu da nam bodes oci svojom prirodnom lepotom i onom sjajnom kosom z:mrgreen: z:p

mislim imam ja sve moje zube, 31 koad, hdrave, pkombirane do iynemoglosti...e sad bi da budem ko pevaljka i da mi zubi ne budu beli no šljašteče beli...al mi se još uvek zdravi zubi ne menjaju navlakama u koje nisma sigurna....
i tako kad god odem kod zubara, još s avrata vičem oću da budem pevaljka a on me zajjebava

ja ne znam da li bih se usudila da aplikujem injekcijom hijaluron..
botox milion % ne bih zbog izraza lica koje govori samo da je doticna botoksirana i od mimike nista vise..
ono sto je najgore, to je sto zene koje udju u masinu vise na sebi ne primecuju tu izvestacenost, nego primecuju samo preostale bore..
kao i zene koje idu u solarijum i same sebi su non stop bele, a okolina ih vidi kao prepecene i deformisanog izraza lica zbog toga..
cela estrada +40 je botoksirana i to se tako vidi..
ja koristim kremu sa hijaluronom i ona radi..bas..
meni je dovoljno..
daje mi svez izraz lica..
a mozda neceg ima i u hrani koju jedem i vodi koju pijem i vremenu koje provedem na svezem vazduhu..

botox milion % ne bih zbog izraza lica koje govori samo da je doticna botoksirana i od mimike nista vise..
ono sto je najgore, to je sto zene koje udju u masinu vise na sebi ne primecuju tu izvestacenost, nego primecuju samo preostale bore..
kao i zene koje idu u solarijum i same sebi su non stop bele, a okolina ih vidi kao prepecene i deformisanog izraza lica zbog toga..
meni je dovoljno..
a mozda neceg ima i u hrani koju jedem i vodi koju pijem i vremenu koje provedem na svezem vazduhu..
a ono najvaznije zbog cega izgledas mlado i sveze ne pominjes:zper:

meni je dovoljno..

Ne bih ni ja stavila hijaluron, lice deluje kao kod punjene ćurke, sve su mi žene kao natečene. Jeste primetile kako se promenila Olivera Kovačević, prosto ne liči na sebe. Inače, kupila sam one Colićeve hijaluronske kreme (komplet). Jesu dobre, ali izgledam kao da su me pčele izujedale jer imam bejbi fejs. Poklonila sam ih mami (dok jednom ne smrkne, drugom ne svane). Za svežinu lica poželjno je mnogo vode, ja se prosto obločem.

pa nisam tebi rekla nego ovema dvema sto nemaju potrebe valjda jer se dobro hrane :lol:
samo da prebrojim koliko postova ostavise te sto nemaju potrebe :malav:
sala sala
ti si posteno priznala ono od 9 do 13 :)

Jastuk je odličan, cela ga moja uža familija ima. Poenta je ne spavati na stomaku.

i kad spavas na stomaku da imas obavezno 20 godina..i ni mesec vise :lol:

pa nisam tebi rekla nego ovema dvema sto nemaju potrebe valjda jer se dobro hrane :lol:
sala sala

pa i ja sam posteno priznala..
da sam mlada ne bi trosila kreme sa hijaluronom..
al nisam, pa moram..
a moram da se snadjem drugacije da taj hijaluron pojacam..
a colicu ne verujem..
ja od ove moje nisam ko izujedana..
ko zna sta on stavlja u svoje..

al sam licemer opet jer koristim kremu kuce koja svoju kozmetiku testira na zivotinjama..
a ja zivotinje volim..
bas..
odoh sad da radim trbusnjake..
kad ih zategnem dobro, onda mi se ni bore na licu ne vide toliko..

i kad spavas na stomaku da imas obavezno 20 godina..i ni mesec vise :lol:

pa i ja sam posteno priznala..
da sam mlada ne bi trosila kreme sa hijaluronom..
al nisam, pa moram..
a moram da se snadjem drugacije da taj hijaluron pojacam..
a colicu ne verujem..
ja od ove moje nisam ko izujedana..
ko zna sta on stavlja u svoje..

al sam licemer opet jer koristim kremu kuce koja svoju kozmetiku testira na zivotinjama..
a ja zivotinje volim..
bas..
odoh sad da radim trbusnjake..
kad ih zategnem dobro, onda mi se ni bore na licu ne vide toliko..
ne kapiram to sa testiranjem na zivotinjama,pa sta su kuce mazali sa kremom proti bora :D

mogla bi malo cesce da kazes kad radis trbusnjake, da idem i ja
uzgred, mora da si alergicna na nesto dolcevita, nije to normalan efekat
doduse ja nisam primetila da zene izgledaju nesto oteklo nakon kiselina, ajde mozda ako se pretera

je l opet da ponovim da sve zavisi od strucnosti lekara i alavosti pacijenta da l ces izgledati izujedano ili ne
:lol:
ne mora obavezno,samo ne treba zeleti 10/15god manje,nego biti realan
ja tako mislim
mislim da cu ako budem mogla sredjivati svoje lice do kraja zivota,ali da izgledam kao lepa zena a ne baba koja hoce da bude devojka
eto nit imam posebne srece s genetikom sto se tice izgleda (ja nasledila pamet od predaka :rumenko: ) ne izgledam ni mladje ni starije (sad sto me dozivljavaju kao mladju jer imam mladalacku energiju je nesto drugo) a i sto se tice ishrane hranim se prosecno,pijem ,jedem slatko
pa moram da se pomognem sa strane :mrgreen:

diet.jpg

ovo je najnovija tehinka zatezanja bora..
ne mora botox..

One se takmice izmedju sebe, u tome je caka. Kontam da ako neko vec radi treba da izgleda poput Monike Beluci a to je pet godina dole, za vise od pet, tesko...
Imam nazolabijalne jer se smejem siroko i visoko, znaci podignem obrascice usnama i pokazem desni na izvol'te. Ne znam da li je hvaljenje ako kazem da mi je skoro svaki kompliment otisao na osmeh i bas mi niko nikada nije kazao - vidi sto imas ruzne nazolabijalne bore. Kada sam se bivsem pozalila on se zgranuto zagledao u mene i rekao - to nisu bore, to su crte lice (lupa, naravno da su bore ali on ne pravi razliku izmedju crta i bora, toliko o muskoj percepciji). Zene malko preteruju, sve te usekline, crte i crtice se i ne vide sa razdaljine od dva metra. Za zube kapiram, ja bih poslednju banku dala na svoje koliko ih volim, kapiram i da se bocne tu i tamo ali promena licnog opisa i garderoba tinejdzerke iz aviona salju malko drugaciju poruku od - ja sam negovana.

sala sala

Poštovana gospoDŽo, ne znam čime sam povredila Vaše Veličanstvo, verovatno su Vas iritirali moji bebi obrazi (bucmasti) ili to što mi se ne dopada efekat hijalurona na lice. Ne znam u čemu ste se Vi, madam, pronašli i čemu taj gnev, niste mi bili ni na kraj pameti. Verovatno ste ustali na levu nogu, pa sam se ja zgodno namestila. U nadi da ćete me poštedeti cenjenog odgovora i svake druge prepiske, srdačno Vas pozdravljam.

Poslednja izmena:
Poštovana gospodžo, ne znam čime sam povredila Vaše Valičanstvo, verovatno su Vas iritirali moji bebi obrazi (bucmasti) ili to što mi se ne dopada efekat hijalurona na lice. Ne znam u čemu ste se vi pronašli i čemu taj gnev, niste mi bili ni na kraj pameti. Verovatno ste ustali na levu nogu, pa sam se ja zgodno namestila. U nadi da ćete me poštediti cenjenog odgovora i svake druge prepiske, srdačno Vas pozdravljam.
o boze koja si ti baba :roll:
uopste nisi morala da se toliko trudis ,samo si mogla da napises kako si previse osetljiva
mozes da se nadas koliko hoces,ja cu da odgovorim ako mi se odgovara :confused:

Back