Botoks zurka

e zamislite da se javno osude svi koji nisu po nekom estetskom kriterijumu, i zabranjeno im je da posecuju odredjena mesta. naravno postoje i kontra mesta gde lepi ne smeju da udju. a kompjuterom se odredjuje da li je neko presao granicu. a postoje i hriscanske kafane gde mogu svi ali moraju da se pomesaju u odredjenom procentu sto se opet utvrdjuje kompjuterom. moram nauciti na grupu opet
postoji i merac sekse.pila koji kaze osobi gde joj je mesto, to je licni merac, i kaze joj ko je njen nivo

e zamislite da se javno osude svi koji nisu po nekom estetskom kriterijumu, i zabranjeno im je da posecuju odredjena mesta. naravno postoje i kontra mesta gde lepi ne smeju da udju. a kompjuterom se odredjuje da li je neko presao granicu. a postoje i hriscanske kafane gde mogu svi ali moraju da se pomesaju u odredjenom procentu sto se opet utvrdjuje kompjuterom. moram nauciti na grupu opet
postoji i merac sekse.pila koji kaze osobi gde joj je mesto, to je licni merac, i kaze joj ko je njen nivo

a gde cemo one sto nisu lepi al imaju dobru dusu :D

uuuuuuuuuu kakva samo reklama dr.. :)
sto kaze hirajgo, da mi je znati koje to forumasice ocajnice imaju vise poverenja da plate skuplje punjenje nepoznatom i nepriznatom dr na forumu, nego legalnoj klinici koju eventualno mogu i da tuze za nestrucno pruzenu uslugu..
stvarno su forumasice frikovi..:aha:

ili su to stvarno one forumasice sto su se izborale i zbabile, pa ne smeu ni na ulicu da izadju..

možda je Hedi Colić lično :think:

to nije loše, šta ima da gledaš u bolje od sebe i de željkaš =(

Drage moje, koža stari i dobijaju se bore zbog toga što se vremenom gube enzimi u organizmu. To je uzrok propadanja. Lek nije botoks, čarobna formula je unos duplo veće količine presnog - svežeg od kuvanog povrća u toku obroka. Kuvana hrana "odvlači" enzime. Naravno, savetujem svakome 5 Tibetanaca, specifičnih vežbi za podmlađivanje, pronađite malo o tome... Pozdrav!

ahahah sad svi moguci antiejdzing likovi

u stvari zasto ljudi lepo izgledaju. da bi smanjili ostale udarce jer se teziste tad prebacuje sa psihe na telo. kad se dobro osecate onda vam je mnogo manje da ste nesto tip top i manje zakerate sebi cini mi se

Drage moje, koža stari i dobijaju se bore zbog toga što se vremenom gube enzimi u organizmu. To je uzrok propadanja. Lek nije botoks, čarobna formula je unos duplo veće količine presnog - svežeg od kuvanog povrća u toku obroka. Kuvana hrana "odvlači" enzime. Naravno, savetujem svakome 5 Tibetanaca, specifičnih vežbi za podmlađivanje, pronađite malo o tome... Pozdrav!

To je za telo, a lice? ;)
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/vezbe.htm

cini mi se da mi je bitnija ta hirurgija i izgled kad... nemam pojma pisala sam ovde kao blog gde sam zapravo indirektno prozivala neke osobe, oni kad bi naisli valjda bi shvatili
i sad sam zatvorila i sad mi se vise slusa muzika i treba mi plasticna hirurgija :per:
znaci to je neko ispooljavanje, jer blog nije poliicki korektan i kad se tako stalno zatvaraju kanali valjda je izgled sve bitniji i jedino mesto gde mozes da se ispoljis
heheh ziveo 21 vek i malo reklame

Back