Botoks zurka

Vec sam sve smislila ...............i osmislila
Ima da napravimo ZURAJU al bRez botoksa , nesto bolje i lepse

Lepo njemu , lepo nama :lol: ........... Novu zapocinjemo sa promenama :ok:

newyearscork.jpg
http://2.***************/_rBdTpB-WSdY/TRy2eap3QxI/AAAAAAAABYw/JXl97OsBnG8/s320/new-years-eve-fireworks-display.jpg

Poslednja izmena:
Aj' pitaj ga jos neko pitanje :tiganj:
SvAko pitanje , on digne cenu
Pa ne zivimo svi u FrancuskU i ne primamo francuske pare
NARAVNO da je sa rukicama , Zlatnim rukicama :heart:

i jos kao dodatak ..... skoro ko'gratis .... obodic ? :babamrazica:
Hedi :heart: kad si u Beogradu ?

Svako jutro uz jutarnju kafu razmisljam skoje strane da se bocnem i da ispeglam harmoniku od jastuka pre no sto odem do pijace .
Protivnik sam operativnih zahvata ali ubrizgavanje odredjenih razgradivih materija koje ce vratiti svezinu licu je sasvim ok , osim botoksa z:mrgreen:
zasto imam osecaj da sam padobranac u vasoj ljubavnoj idili? :think:
hedonista,hvala za odgovore

Imam virtualnu prijateljicu koja je radila silikone, liposukciju, tretman fraxell laserom na licu i botox. Prezadovoljna je.
Ako imaš dovoljno novca da to ponavljaš 2 X godišnje, što da ne.
I muka mi je od onih priča o unutrašnjoj lepoti, a svako voli da vidi fizički lepu osobu.
I zašto ne bi uradila nešto za sebe, nego odmah počnu priče u stilu "kupi unuku nešto za te pare".

sve,sve...ali da mi je znati ko izmisli da su silikonsko -botoksne usne neki standard ljepote...:roll:

niko,ali niko ne izgleda ljepše sa tim naduvanim usnama koje izgledaju kao da su ga pčele izujedale...

a za postavljačicu teme savjetujem da vidi sliku mikija rurkea(ili kako se već kaže)...:)

Kada je urađeno sa merom, može odlično da izgleda. Ja sam malo korigovala usne i izuzetno sam zadovoljna, a niko me nije provalio, osim jednog plastičara sa VMA.

Imam virtualnu prijateljicu koja je radila silikone, liposukciju, tretman fraxell laserom na licu i botox. Prezadovoljna je.
I muka mi je od onih priča o unutrašnjoj lepoti, a svako voli da vidi fizički lepu osobu.
I zašto ne bi uradila nešto za sebe, nego odmah počnu priče u stilu "kupi unuku nešto za te pare".

i miki rurk je yadovoljan svojim iygledom, da nije tako ne bi se botoksirao opet i opet i opet...
i melani grifit..i nikol kidman..
pre neki dan na tv-u je bio neki prijem povodom dodele neke nagrade kod nas..sve pozate face i dva puta kadar upadne botox muskarac :eek:
rec kojim bih opisala njegov izgled je - bolest. mentalna.

obicno oni koji imaju toliko nabijene komplekse zbog nekog nedostatka, izrazene bore (pobogu a ko ne stari?) nisu u stanju realno da vide svoj odraz u ogledalu posle intervencije..
i sve im je zbog kompleksa super samo da bora nestane..
a sto ne lice vise ni na sta - ko da je to bitno..bore nema.

i miki rurk je yadovoljan svojim iygledom, da nije tako ne bi se botoksirao opet i opet i opet...
pre neki dan na tv-u je bio neki prijem povodom dodele neke nagrade kod nas..sve pozate face i dva puta kadar upadne botox muskarac :eek:

obicno oni koji imaju toliko nabijene komplekse zbog nekog nedostatka, izrazene bore (pobogu a ko ne stari?) nisu u stanju realno da vide svoj odraz u ogledalu posle intervencije..

sve je u redu dok se ne pretera
male grudi povećaš na neku ok trojku, crtu od usana malo napumpaš, nos ko pijuk dovedeš na neki ok izgled i tako te stvari
ali iz hira pumpati sise, usne, dupe, vaditi rebra i tako te stvari je u najmanju ruku neki psihički problem

Nasa ministarstva, posto nemaju pametrnija posla, zabranila su botoks. :zroll:

Sada cu da ga stavim iz inata. z:mrgreen:

LEKARIMA KOJI UBRIZGAVAJU BOTOKS PRETI KRIVIČNA PRIJAVA
Botoks u Srbiji ne sme da se koristi u estetskoj hirurgiji

Tanjug | 08. 11. 2011. - 10:41h | Komentara: 26

U Srbiji nije dozvoljeno korišćenje botoksa u estetskoj hirurgiji i jedino je dozvoljena upotreba leka "disport" za tretiranje pojedinih oboljenja, izjavili predstavnici Ministarstva zdravlja i Agencije za lekove i medicinska sredstava.Stručnjaci iz oblasti estetske hirurgije, međutim, smatraju da je logično da se botoks kao svuda u svetu koristi i za ulepšavanje.

Portparol Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) Aleksandar Tucović izjavio je za Tanjug da je u Srbiji botoks registrovan samo kao lek "disport" i da se može koristiti samo kao i drugi lekovi za odobrene indikacije, a da se u estetskoj hirurgiji ne sme koristiti.

- Botoks nije odobren za primenu u estetskoj hirurgiji kao i za druge indikacije koje nisu odobrene i mogu ga davati samo lekari koji su prošli adekvatnu obuku - kazao je Tucović.

Kako je naveo, "disport" se koristi u terapiji različitih stanja zgrčenosti mišića očnog kapka, dela lica ili vratnih mišića, kao i posledica moždanog udara, dečije paralize.

Takođe se koristi i za otklanjanje simptoma prekomernog znojenja u predelu pazušnih jama i u terapiji simptoma zgrčenosti ruke kod odraslih nakon moždanog udara, zajedno sa fizioterapijom.

Lek se upotrebljava i u terapiji spasticiteta (zgrčenosti) stopala kod dečije paralize, zatim spazma očnog kapka, dela lica ili vratnih mišića.

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja je nadležna da proveri da li se botoks koristi u zdravstvenim ustanovama u okviru indikacija za koje je registrovan, podsećaju u resornom ministarstvu i dodaju da će se ukoliko se utvrdi da se botoks koristi van indikacija biti zabranjena njegova upotreba u toj ustanovi.

Ukoliko neka zdravstvena ustanova želi da koristi ovu supstancu van područja njene indikacije duzna je da se obrati Komisiji za procenu zdravstvenih tehnologija Ministarstva zdravlja.

Ukoliko se utvrdi da je botoks primenjivan van područja propisane indikacije Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja podnosi prekršajnu prijavu i zabranjuje se dalja upotreba botoksa u toj ustanovi, a ukoliko se utvrdi da je takva primena dovela do narušavanja zdravlja pacijenta podnosi se krivična prijava.

Colić: Srbija jedina zemlja u svetu kojoj se ne koristi botoks

Dr Milan Colić
Specijalista opšte hirurgije iz Specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju dr Milan Colić kazao da je Srbija "najverovatnije jedina zemlja u svetu kojoj se botoks ne koristi u estetske svrhe".

- Neverovatno je da smo možda jedina zemlja gde se ne upotrebljava botoks ili gde posle višegodišnje primene ne smete da ga primenjujete u estetetske svrhe - kazao je Colić dodajući da se u drugim zemljama osim tretiranja nekih neuroloških oboljenja on koristi i u estetske svrhe i da ga je zapravo "proslavila estetska hirurgija".

U toj specijalnoj bolnici botoks se, kako kaže, ne koristi u estetske svrhe već se može koristiti za lečenje nekih problematičnih stanja, kao na primer pojačanog znojenje čela, dlanova i pazušnih jama, a da jedna od reakcija na to može biti zatezanje bora.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/288215/Botoks-u-Srbiji-ne-sme-da-se-koristi-u-estetskoj-hirurgiji

Poslednja izmena:

Miki Rurk je pre toga imao deformisano lice od boksa, a Melani Grifit je pala u šake nekom južnoameričkom doktoru, šarlatanu, koji je ubrizgavao industijsku silikon. Slažem se da su katastrofa, kao i Donatela Versaće. Ali, pogledaj Dženifer Lopez, Rijanu, Hale Beri pre i posle.
Poenta je da sve bude sa merom, a ne da se odmah vidi izoperisano lice.
Moja kozmetičarka je stavila restilan u gornju usnu i tako je diskretno uvecala , pre toga je bila samo tanka linija, te izbrisala pušačke bore iznad. Takođe je stavila restilan u bore smejalice. U početku nisam ništa primetila, osim da izgleda mnogo bolje, a onda sam zapazila blago izdignutu usnu. Nije htela odmah da mi kaže, nego je želela da vidi hoću li primetiti.

Poslednja izmena:

Slicno meni:). Poznajem zenu koja svoj skoro pa savrsen izgled odrzava putem savremenih estetskih pomagala, cinjenica je da izgleda veoma lepo jer je sama baza bila dobra te se pomagala svode na odrzavanje a ne na menjanje.
Botoks ne bih koristila jer nisam sigurna ni sta ide u nase sampone kamoli u botulin dok bih kasnije, oko neke 40-e, verovatno stavila filere u bore smejalice. Ukoliko izgubim volumen usana moguce da bih iste pipnula uz odgovarajucu negu jer bez te nege nikakva korist od ciste hirurgije.

Vec sam sve smislila ...............i osmislila
Ima da napravimo ZURAJU al bRez botoksa , nesto bolje i lepse

Lepo njemu , lepo nama :lol: ........... Novu zapocinjemo sa promenama :ok:
javi mi na vreme tvoj plan preko pp , da bih se organizovao, imam dosta posla, neke su se javile i sa foruma, stidljive da ovde komentarisu,ali posle citanja teme su mi se na p javile i sledece nedelje ih radim

pazi kad su one od svih srpskih plasticara ili dermatologa bas tebe izabrale, o cemu se radi, a mozda ima i neko zvanicno eminentniji

a ono posto si forumas razumeces ih. eto sta ti je snaga foruma

e realno to mozda ima smisla ako ce da vas hebe james bond, ali mozda se i njega treba odreci

sad bi za kaznu morala da se doteram ali necu :I ne smeta mi u stvari ali mislim to ima smisla jedino zbog najjacheg frajera kao, posto sve kidisu na njega, mada on je opak nije dovoljno da ste samo lepa ljuska

Ali, pogledaj Dženifer Lopez, Rijanu, Hale Beri pre i posle.

jedino sto one to ne rade iz hira, vec ih gleda pola sveta, smatraju da im uloge i prodaja idu bolje itd. a ti ako radis u nekoj firmi pa i uspesna si... ok moguce da je bitno
sta znam. valjda ovi glumci u americi moraju zube da sredjuju, mada npr haus ima skoro prirodne zube, valjda uz njegov karakter idu prirodniji, tako izgledaju
ali moda je surova, danas je u modi plastikaner, sutra ce da ti prodaju apsolutnu prirodnost, gore dole

e samo da znate ona glumica iz Prljavog plesa je recimo operisala nos!!! nadjite po netu
ona se tamo proslavila, ok to je bila limunada ali ekstremnom popularna i svi su to gledali ko je ta generacija zna o cemu se radi!!!
i njen lik tamo nije bas kao klasicna riba nego emotivna i ok je da ima taj nos. i ona ga operise i nije vise prepoznatljiva. posle je nigde skoro nije ni bilo.

meni bi verovatno zivot bas bio bolji kad bih to uradila. mada nisu svi isti, ti hirurzi valjda odbiju nekog ako procene da je ovaj lud, da radi to jer je nestabilan, nece sebi pakao da prave

oni uvek s vama prvo razgovaraju ako ste gledali Nip/Tuck. ok nekad se i predju i verovatno ti lepi ljudi mogu da vas ubiju u pojam i negde je valjda vazno imati taj sloj
oni razgovaraju da skinu sa sebe neko breme nisu ludi. mada otpustili su psihologicu. znaci tolka sam faca da cu da trpim losiji zivot

javi mi na vreme tvoj plan preko pp , da bih se organizovao, imam dosta posla, neke su se javile i sa foruma, stidljive da ovde komentarisu,ali posle citanja teme su mi se na p javile i sledece nedelje ih radim

uuuuuuuuuu kakva samo reklama dr.. :)
sto kaze hirajgo, da mi je znati koje to forumasice ocajnice imaju vise poverenja da plate skuplje punjenje nepoznatom i nepriznatom dr na forumu, nego legalnoj klinici koju eventualno mogu i da tuze za nestrucno pruzenu uslugu..
stvarno su forumasice frikovi..:aha:

ili su to stvarno one forumasice sto su se izborale i zbabile, pa ne smeu ni na ulicu da izadju..

Back