- Poruka
- 21.194
moje drugarice su sredovecne zene,sto je jel normalno 
sve su mladolike i nisu zapustene,ali ni jedna u nezi ne preteruje nesto posebno.
malo se vezba,malo se pazi sta se jede,kod kuce se mackaju kremama,farbaju sedu kosu,
koliko mogu putuju,ali se puno druze,citaju,rade na sebi
pre neki dan su me sokirale:napravicemo botoks zurku
saznale su da je mnogo jeftinije,ako pozovu dermatologa(koga jedna poznaje)koji radi sa botoksom
i podele ampule,a ne da se za svaku otvara u salonu nova ampula botoksa,a ne utrosi se toliko
ja sam u startu odbila.mislim,koji ce mi to,da me bogu iglama u lice,da se ukocim,pa ne mogu ni da se smejem,
nisam ja pevacica da sam stalno pred ocima javnosti...na kraju dodjosmo do toga da sam rekla,ja bore ni nemam
ju kad su poskakale,a sta je ovo,pa ovo,pa ovo...
pa dobro imam,sta sad?
sad se lomim...
treba li mi to u zivotu?
ako bih se odlucila,bilo bi to samo malo na celu.
znate li neku zenu koja je iz vaseg okruzenja to uradila?
da li je zbog toga ispala smesna,drugacija
nekako bih razumela da smo napravile zurku da podelimo crnca,mislim ni jedna nije probala,a bilo bi jeftinije da ga zajedno platimo.verujem da bi mi se i bore zategle

sve su mladolike i nisu zapustene,ali ni jedna u nezi ne preteruje nesto posebno.
malo se vezba,malo se pazi sta se jede,kod kuce se mackaju kremama,farbaju sedu kosu,
koliko mogu putuju,ali se puno druze,citaju,rade na sebi
pre neki dan su me sokirale:napravicemo botoks zurku

saznale su da je mnogo jeftinije,ako pozovu dermatologa(koga jedna poznaje)koji radi sa botoksom
i podele ampule,a ne da se za svaku otvara u salonu nova ampula botoksa,a ne utrosi se toliko
ja sam u startu odbila.mislim,koji ce mi to,da me bogu iglama u lice,da se ukocim,pa ne mogu ni da se smejem,
nisam ja pevacica da sam stalno pred ocima javnosti...na kraju dodjosmo do toga da sam rekla,ja bore ni nemam
ju kad su poskakale,a sta je ovo,pa ovo,pa ovo...
pa dobro imam,sta sad?
sad se lomim...
treba li mi to u zivotu?
ako bih se odlucila,bilo bi to samo malo na celu.
znate li neku zenu koja je iz vaseg okruzenja to uradila?
da li je zbog toga ispala smesna,drugacija
nekako bih razumela da smo napravile zurku da podelimo crnca,mislim ni jedna nije probala,a bilo bi jeftinije da ga zajedno platimo.verujem da bi mi se i bore zategle