Botoks zurka

smokvicica

Elita
Banovan
Poruka
21.194
moje drugarice su sredovecne zene,sto je jel normalno :)
sve su mladolike i nisu zapustene,ali ni jedna u nezi ne preteruje nesto posebno.
malo se vezba,malo se pazi sta se jede,kod kuce se mackaju kremama,farbaju sedu kosu,
koliko mogu putuju,ali se puno druze,citaju,rade na sebi
pre neki dan su me sokirale:napravicemo botoks zurku:eek:
saznale su da je mnogo jeftinije,ako pozovu dermatologa(koga jedna poznaje)koji radi sa botoksom
i podele ampule,a ne da se za svaku otvara u salonu nova ampula botoksa,a ne utrosi se toliko

ja sam u startu odbila.mislim,koji ce mi to,da me bogu iglama u lice,da se ukocim,pa ne mogu ni da se smejem,
nisam ja pevacica da sam stalno pred ocima javnosti...na kraju dodjosmo do toga da sam rekla,ja bore ni nemam
ju kad su poskakale,a sta je ovo,pa ovo,pa ovo...
pa dobro imam,sta sad?
sad se lomim...
treba li mi to u zivotu?
ako bih se odlucila,bilo bi to samo malo na celu.
znate li neku zenu koja je iz vaseg okruzenja to uradila?
da li je zbog toga ispala smesna,drugacija

nekako bih razumela da smo napravile zurku da podelimo crnca,mislim ni jedna nije probala,a bilo bi jeftinije da ga zajedno platimo.verujem da bi mi se i bore zategle:zper:

Bio sam prilično iznenađen kada je relativno lepa žena od 51 godinu odlučila da ubrizga botoks. Ona je nezaposlena, a povremeno radi honorarne poslove koji i nisu baš laki i popularni. Udata je, na neki način je izdržavani član domaćinstva, ima unuče, dosta dobro izgleda, a nekad je bila avion. Pomalo mi je čudno da izdvoji 500 e za nešto što njoj nije potrebno, a nije ni korisno. Njeno je lice i njen je novac, pa neka radi šta hoće. Lično je poznajem, veoma je pozitivna, nemam potrebu da je osuđujem, donekle je i razumem, ali mi je to malo čudno. Uvek je lepo biti lep, ali je poprilično besmisleno pokušavati pobediti prirodu. Lepa žena je lepa čak i kad godine ostave traga na njenom licu, a muškarci koji priliče ženama u tim godinama veoma dobro znaju šta je prava lepota koju treba ceniti. Ta lepota se ne meri brojem bora, ni bojom kose

Bio sam prilično iznenađen kada je relativno lepa žena od 51 godinu odlučila da ubrizga botoks. Ona je nezaposlena, a povremeno radi honorarne poslove koji i nisu baš laki i popularni. Udata je, na neki način je izdržavani član domaćinstva, ima unuče, dosta dobro izgleda, a nekad je bila avion. Pomalo mi je čudno da izdvoji 500 e za nešto što njoj nije potrebno, a nije ni korisno. Njeno je lice i njen je novac, pa neka radi šta hoće. Lično je poznajem, veoma je pozitivna, nemam potrebu da je osuđujem, donekle je i razumem, ali mi je to malo čudno. Uvek je lepo biti lep, ali je poprilično besmisleno pokušavati pobediti prirodu. Lepa žena je lepa čak i kad godine ostave traga na njenom licu, a muškarci koji priliče ženama u tim godinama veoma dobro znaju šta je prava lepota koju treba ceniti. Ta lepota se ne meri brojem bora, ni bojom kose
kako je izgledalo njeno lice posle toga?
neprirodno?
izvestaceno?
da li se videlo da je nesto radila,ili je samo delovala svezije?

ja to podrzavam ako ce zena posle toga biti zadovoljna sama sa sobom. sto da ne mozda ce je to ispuniti dusevno i biti zadovoljnija sama sa sobom.trenutno ne razmisljam o tome a nekada za koju godinu mozda. svaka zena treba da maksimalno vodi racuna o svom izgledu...i glupe su te price unutrasnja lepota. i ona je bitna ali svi mi prvo vidimo sta je spolja.

kako je izgledalo njeno lice posle toga?
neprirodno?
izvestaceno?
da li se videlo da je nesto radila,ili je samo delovala svezije?

Ona ima nekoliko kilograma viška, pa je lice nije delovalo neprirodno, samo kao da se malo "glacnula" pa joj došla koža zategnutija, možda je izgledala neku godinu mlađa, ali ništa impresivno. Možda je ona videla rezultat, možda je sklonila nešto što je njoj bolo oči iz ogledala, ali meni nije bila ni lepša, ni ružnija...

ja to podrzavam ako ce zena posle toga biti zadovoljna sama sa sobom. sto da ne mozda ce je to ispuniti dusevno i biti zadovoljnija sama sa sobom.trenutno ne razmisljam o tome a nekada za koju godinu mozda. svaka zena treba da maksimalno vodi racuna o svom izgledu...i glupe su te price unutrasnja lepota. i ona je bitna ali svi mi prvo vidimo sta je spolja.

"Spolja gladac, a unutra jadac" :lol:

mene sramota da priznam,al ja sam i ovako zadovoljna
al postoji i ono,zasto ne uraditi sve sto mozes da bi bilo jos bolje
recimo da se radi o mezoterapiji kojom bi se podigao tonus koze,da imam love,pristala bih odmah
jedna od drugarica je to uradila i bilo je wau,a nista u stvari nisi video da se promenilo.
ali je preskupo i jako kratko traje

mene sramota da priznam,al ja sam i ovako zadovoljna
al postoji i ono,zasto ne uraditi sve sto mozes da bi bilo jos bolje
recimo da se radi o mezoterapiji kojom bi se podigao tonus koze,da imam love,pristala bih odmah
jedna od drugarica je to uradila i bilo je wau,a nista u stvari nisi video da se promenilo.
ali je preskupo i jako kratko traje
Koliko sam video na slikama koje si postavljala, ti sasvim dobro izgledaš. Vidi se da se bila prilično "zaklonjena" u životu. Nemoj da robuješ nametnutim standardima holivudske lepote. Tvoj izgled (više) nije tvoj alat i tvoj zanat, ne zarađuješ hleba od njega, i boli te uvo šta će da pričaju nesamouverene žene koje hoće da izgledaju kao glavne junakinje iz tupavih serija koje gledaju.

nisam znala da su i kod nas krenule da se organizuju te botoks žurke:D
šta znam, ako si ti zadovoljna sobom ne treba ti to...
ako smatraš da bi ti malo botoksa pomoglo da izgledaš mlađe, onda napred...samo bez preterivanja i to bi bilo to;)

Koliko sam video na slikama koje si postavljala, ti sasvim dobro izgledaš. Vidi se da se bila prilično "zaklonjena" u životu. Nemoj da robuješ nametnutim standardima holivudske lepote. Tvoj izgled (više) nije tvoj alat i tvoj zanat, ne zarađuješ hleba od njega, i boli te uvo šta će da pričaju nesamouverene žene koje hoće da izgledaju kao glavne junakinje iz tupavih serija koje gledaju.
zena treba da radi na sebi dok izgleda dobro... i da izgleda jos bolje...sto da ne i kao glumice iz serija...

..ne poznajem ni jednu zenu koja je to radila, da bih mogla da znam bar nesto o tome....ono sto sam cula ne svidja mi se ni malo,
sto se mene tice, da mogu, kao sto ne mogu, jedino sto bih radila na sebi u ovim godinama, je podizanje ocnih kapaka, to me bas
onako iritira kad vidim kako padaju sve vise i vise:sad2:
..i taj botox koliko sam cula ne traje nesto narocito dugo, cini mi se da treba da se radi svakih 3-6 meseci maxim....

Back