Botoks i hijaluron

Zavisi.
Botoks mogu da koriste svi, ali bolji rezultat se ostvaruje kod osoba tanke kože.
Hijaluron je samo za jagodice, nazolabijalne bore i usne.
Mezoniti su isto za sve.
Ali postoji momenat u životu svakog čoveka kad više nijedna od tih metoda ne pomaže dovoljno očigledno, i onda se pribegava operacijama.
Ja sam, inače, pristalica prirodnog starenja i ako sam u ove stvari vrlo upućena i nemam ništa protiv sve dok je u granicama normalnog.

da ste na estradi ili izloženi javnosti možda bi se drugačije pričalo .. potražite na netu tekst Uklanjanje bora sa Botox tretmanom razgovor sa povodom sa dr Brankom Trkljom i možda će biti lakše da shvatite šta je botox a šta su mezoniti, odnosno ko, kada i da li može da koristi ova sredstva ili tehnike.
Mezoniti su problematične jer su strano telo koje izaziva hroničnu zapaljensku reakciju tipa oko ''stranog tela''.
Tako da njih nikad ne bih radila.

Ne verujem da tako nesto stvarno i pomaze iako ima reklama
cak i za to.
Pomaze,
Mom tastu je koji boluje od Parkinsonove bolesti je aplikovan tretman botoksa za smnjenje nevoljnih pogreta lica i jakih grceva .
Efekat fantastican ali kratkotrajan.
Doktorka koja mu je aplikovala tretman ne moze da ga primi zbog drzavnih obaveza u kovid bolnici do daljnjeg.
Moje pitanje da li znate kliniku u kojoj daju botoks ali u terapijske svrhe ne u estetske?

Pomaze,
Mom tastu je koji boluje od Parkinsonove bolesti je aplikovan tretman botoksa za smnjenje nevoljnih pogreta lica i jakih grceva .
Doktorka koja mu je aplikovala tretman ne moze da ga primi zbog drzavnih obaveza u kovid bolnici do daljnjeg.
Moje pitanje da li znate kliniku u kojoj daju botoks ali u terapijske svrhe ne u estetske?
Ja ne znam ali pada mi na pamet ideja da možete pitati doktorku koja mu je do sad to radila gde bi drugde mogao otići na terapiju. Možda?

Pomaze,

Verovatno moze i u neku kliniku za estetiku jer nikako ne menja
ime instituta ucinkovist te terapije, tretmana koji je njemu pomogao.

Nemoguce je cuti se sa doktorkom .Ne rade se pregledi obolelih od Parkinsonove bolesti vec godinu dana .

Verujem da je tako jer zena radi verovatno u nekoj Crvenoj zoni.
Ali sloborno pozovite neku kliniku za estetsku hirurgiju, recite sta vam
treba, sve su to specijalisti, nekome uspricavaju to za lepotu, ali mnogim ljudima i za zdravstvene probleme,Moja komsika ide na svakih 6 meseci na botox zbog migrene i to joj pomaze, a ide u neki institut za "lepotu".

Verujem da je tako jer zena radi verovatno u nekoj Crvenoj zoni.
Ali sloborno pozovite neku kliniku za estetsku hirurgiju, recite sta vam
treba, sve su to specijalisti, nekome uspricavaju to za lepotu, ali mnogim ljudima i za zdravstvene probleme,Moja komsika ide na svakih 6 meseci na botox zbog migrene i to joj pomaze, a ide u neki institut za "lepotu".
Ne, nije tako. Propisano je da se primaju samo vitalno ugroženi tj. akutna stanja.
U Srbiji će, zbog loše organizacije zdravstva, mnogi ljudi koji boluju od hroničnih bolesti, doći u vrlo loš stadijum jer ne mogu da dođu do doktora.

Back