DRVOSEČA
Aktivan član
- Poruka
- 1.124
Botoks i hieluron
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Operacija + botox.Šta koristi Zdravko Ćolić, čovek je u 7 deceniji a izgleda kako da ima 40 godina
Mezoniti su problematične jer su strano telo koje izaziva hroničnu zapaljensku reakciju tipa oko ''stranog tela''.da ste na estradi ili izloženi javnosti možda bi se drugačije pričalo .. potražite na netu tekst Uklanjanje bora sa Botox tretmanom razgovor sa povodom sa dr Brankom Trkljom i možda će biti lakše da shvatite šta je botox a šta su mezoniti, odnosno ko, kada i da li može da koristi ova sredstva ili tehnike.
Kako misliš?Da li neka klinika ili doktor tretira bolesnike botoksom od parkinsonove bolesti u Beogradu?
Terapijski tretman botoksom za ublazavanje grceva liica kod obolelih od parkinsonove bolesti.
Pomaze,Ne verujem da tako nesto stvarno i pomaze iako ima reklama
cak i za to.
Ja ne znam ali pada mi na pamet ideja da možete pitati doktorku koja mu je do sad to radila gde bi drugde mogao otići na terapiju. Možda?Pomaze,
Mom tastu je koji boluje od Parkinsonove bolesti je aplikovan tretman botoksa za smnjenje nevoljnih pogreta lica i jakih grceva .
Efekat fantastican ali kratkotrajan.
Doktorka koja mu je aplikovala tretman ne moze da ga primi zbog drzavnih obaveza u kovid bolnici do daljnjeg.
Moje pitanje da li znate kliniku u kojoj daju botoks ali u terapijske svrhe ne u estetske?
Pomaze,
Mom tastu je koji boluje od Parkinsonove bolesti je aplikovan tretman botoksa za smnjenje nevoljnih pogreta lica i jakih grceva .
Efekat fantastican ali kratkotrajan.
Doktorka koja mu je aplikovala tretman ne moze da ga primi zbog drzavnih obaveza u kovid bolnici do daljnjeg.
Moje pitanje da li znate kliniku u kojoj daju botoks ali u terapijske svrhe ne u estetske?
Hvala, na ideji .Verovatno moze i u neku kliniku za estetiku jer nikako ne menja
ime instituta ucinkovist te terapije, tretmana koji je njemu pomogao.
Nemoguce je cuti se sa doktorkom .Ne rade se pregledi obolelih od Parkinsonove bolesti vec godinu dana .Ja ne znam ali pada mi na pamet ideja da možete pitati doktorku koja mu je do sad to radila gde bi drugde mogao otići na terapiju. Možda?
Nemoguce je cuti se sa doktorkom .Ne rade se pregledi obolelih od Parkinsonove bolesti vec godinu dana .
Ne, nije tako. Propisano je da se primaju samo vitalno ugroženi tj. akutna stanja.Verujem da je tako jer zena radi verovatno u nekoj Crvenoj zoni.
Ali sloborno pozovite neku kliniku za estetsku hirurgiju, recite sta vam
treba, sve su to specijalisti, nekome uspricavaju to za lepotu, ali mnogim ljudima i za zdravstvene probleme,Moja komsika ide na svakih 6 meseci na botox zbog migrene i to joj pomaze, a ide u neki institut za "lepotu".
Zar ne radi nigde privatno?Nemoguce je cuti se sa doktorkom .Ne rade se pregledi obolelih od Parkinsonove bolesti vec godinu dana .