Бошњак, који је због мира међу народима, саградио цркву

Ja ne mislim da si ti lud, ali za svakog religijasa mislim da je zatucan i da veruje u price od pre hiljadu godina iz razloga sto ne ukljucuje mozak.
Danas covek ide na mesec, postoji nuklearna fizika, postoji nauka.
Tad kad su relgije nastale covek je ziveo u pecini. Razmisli malo, bar...pokusaj da ukljucis mozak.

U redu, ja za tebe mislim da si luda. Nema potrebe razmišljati o takvim stvarima, meni je dovoljno da verujem u mog Boga i da to ne namećem drugima. Onaj koji drugima nameće svoja uverenja je taj sa problemom :kafa:

Kao što rekoh, tvoje pravo. Smej se koliko god želiš, samo ostani dalje od mene, jer ja tebi nisam došao sa pričom kako moraš da veruješ u ono u šta ja verujem, nego ti dolaziš ovde da meni namećeš svoj narativ :kafa:
Ne namecem ja svoj narativ. Ovde na forumu je mesto za razgovor o necemu, stoga kad izjavis nesto onda i odbrani.
Al arugumenta nema naravno. Svi religijasi vrte praznu pricu.

U redu, ja za tebe mislim da si luda. Nema potrebe razmišljati o takvim stvarima, meni je dovoljno da verujem u mog Boga i da to ne namećem drugima. Onaj koji drugima nameće svoja uverenja je taj sa problemom :kafa:
Verujes u nesto o cemu i ne razmisljas...hm...to je to. Prazna prica bez argumenta. Uvek zabagujete.

Ne namecem ja svoj narativ. Ovde na forumu je mesto za razgovor o necemu, stoga kad izjavis nesto onda i odbrani.
Al arugumenta nema naravno. Svi religijasi vrte praznu pricu.

Ma kakvi, slučajno si se našla ovde gde te niko nije ni pominjao, baš kao ni druge bezbožnike. Ja i branim svoje rečima da verujem u Boga i ne želim da raspravljam o tome, dok ti dolaziš sa pričom kako ne veruješ i hoćeš o tome da raspravljaš. A ta rasprava bi trebalo da se završi onda kada ja kažem da možeš da veruješ u šta god hoćeš, baš kao što i ja mogu da verujem kako si luda :kafa:

Ma kakvi, slučajno si se našla ovde gde te niko nije ni pominjao, baš kao ni druge bezbožnike. Ja i branim svoje rečima da verujem u Boga i ne želim da raspravljam o tome, dok ti dolaziš sa pričom kako ne veruješ i hoćeš o tome da raspravljaš. A ta rasprava bi trebalo da se završi onda kada ja kažem da možeš da veruješ u šta god hoćeš, baš kao što i ja mogu da verujem kako si luda :kafa:
Mislim da si mladji od mene, i to dosta, sudeci po onome kako pises i razgovoaras.
Verujes u nesto o cemu i ne razmisljas...to se zove neukljucivanje mozga.
Kad mislis nesto pitaj sebe zasto tako mislim?
Svaki religijas zabaguje jer ne ume da objasni zasto ne zeli da ukljuci mozak i zasto vrti prazne price.
Samo zacutite jer objasnjenje nemate. Drzis u ruci mobilni telefon, sedis za racunarom a vrtis price iz kamenog doba.

Mislim da si mladji od mene, i to dosta, sudeci po onome kako pises i razgovoaras.
Verujes u nesto o cemu i ne razmisljas...to se zove neukljucivanje mozga.
Kad mislis nesto pitaj sebe zasto tako mislim?
Svaki religijas zabaguje jer ne ume da objasni zasto ne zeli da ukljuci mozak i zasto vrti prazne price iz kamenog doba.
Samo zacutite jer objasnjenje nemate. Drzis u ruci mobilni telefon, sedis za racunarom a vrtis price iz kamenog doba.

Ne verujem, mislim da sam stariji i fizički i mentalno. Vera se tako zove jer traži verovanje, a ne dokaze. Da su dokazi ključni, to ne bi bila vera, nego nauka. Termin religijaš ne postoji niti u jednom rečniku sa ovih prostora, radi se o izmišljenom terminu od strane ko zna koga, ali svakako ne o pravoj reči. Objašnjavati tebi nema nikakvog smisla, jer kao što rekoh, takođe verujem da si luda :kafa:

Svaki religijas zabaguje jer ne ume da objasni zasto ne zeli da ukljuci mozak i zasto vrti prazne price iz kamenog doba.
.
ako je neko iz kamenog doba sad definitivno vidimo ko je :roll:

i da te naucim religijas :rotf: ne moze da zabaguje
on moze da veruje po tebi u bajku ili laz kao sto pretpostavljas
jedini koji su teze zabagovani su oni koji povezuju nespojive stvari
da bi izvredjali sve verujuce

a to si samo i jedino ti :hahaha:

savet: kad pravis klona ne budi prepoznatljiva
ako vec tezis da pomisle da si neko drugi

Ne verujem, mislim da sam stariji i fizički i mentalno. Vera se tako zove jer traži verovanje, a ne dokaze. Da su dokazi ključni, to ne bi bila vera, nego nauka. Termin religijaš ne postoji niti u jednom rečniku sa ovih prostora, radi se o izmišljenom terminu od strane ko zna koga, ali svakako ne o pravoj reči. Objašnjavati tebi nema nikakvog smisla, jer kao što rekoh, takođe verujem da si luda :kafa:
Dakle hoces da kazes da ti verujes u price iz kamenog doba sada u 21 veku?
Mislis nesto tj bolje receno tvrdis, a dokaza nema, cak sta vise i ne zelis dokaz..
Samo slepo verovanje u religije koje su nastale pre hiljadu godina...
Ne koristite mozak jednostavno i to je dijagnoza vas religijasa.

Dakle hoces da kazes da ti verujes u price iz kamenog doba sada u 21 veku?
Mislis nesto tj bolje receno tvrdis, a dokaza nema, cak sta vise i ne zelis dokaz..
Samo slepo verovanje u religije koje su nastale pre hiljadu godina...
Ne koristite mozak jednostavno i to je dijagnoza vas religijasa.

Verujem da je moj Bog uvek tu, kako pre par hiljada godina, tako i danas. Ne trebaju mi dokazi, jer verujem i bez toga. Što se mozga tiče, takođe verujem da ga ti nemaš previše, ako uopšte :kafa:

Neznalico i tupežu neobrazovani.
....................................................
Велики је Шћепан који је бранио Белу Голубицу од потурчених Бошњака који су дошли са запада Босне да
пљачкају по Црној Гори и да убијају часно Црногорско свештенство .
Tada nije bilo bosnjaka nego samo poturica na sve strane ali je kasnije izmisljeno to ime bosnjak da bi doslo do ujedinjenja svih poturica u jedan korpus, nesto slicno sto se desilo sa hrvatima tj katolicima raznih nacionalnosti.

Verujem da je moj Bog uvek tu, kako pre par hiljada godina, tako i danas. Ne trebaju mi dokazi, jer verujem i bez toga. Što se mozga tiče, takođe verujem da ga ti nemaš previše, ako uopšte :kafa:
A kazi ti meni jel mislis da je Zemlja ravna ploca? to je u vasoj liniji da slepo verujete..
Ili zasto pada kisa? sta su komete? da ih Bog mozda ne baca....
Shvati da je svako verovanje nastalo onda kada drugih objasnjena nije bilo, onda kada je covek bio zatucan i primitivan.

A kazi ti meni jel mislis da je Zemlja ravna ploca? to je u vasoj liniji da slepo verujete..
Ili zasto pada kisa? sta su komete? da ih Bog mozda ne baca....
Shvati da je svako verovanje nastalo onda kada drugih objasnjena nije bilo, onda kada je covek bio zatucan i primitivan.

Naravno da ne mislim. Ali, kao što rekoh, takođe ne mislim kako je vredno da se sa tobom objašnjavam oko toga, ti svoje mišljenje nećeš da promeniš, takođe neću ni ja, stoga je najbolje da svako ostane pri svom mišljenju, a u tom slučaju ja ostajem pri mišljenju da si luda :kafa:

Back