Бошњачки шовинизам у односу према Србима

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Пошто сам човек којега занима шта мисли и "друга страна" и по професионалној вокацији сам увек био заинтересован а и таква ми је била природа посла у време активне војне службе, па сам проучавао и пратио још у време ЈНА , разноразне субверзивне елементе и непријатеље државе, тако да ми је остала "професионална склоност" да сазнам "шта мисле и они који нас не воле", било у време ЈНА, било после у току службе, било сада"када одмарам и никоме нисам потребан", јер кажу "пензија друже".

Значи да не дужим , наишао сам на доста национал-ног шовинизма на интернету али нигде ко на интернет страници која се зове "BOŠNJACI Net".

То што се на тој интернет страници "BOŠNJACI Net". може прочитати превазилази "границе нормалног" ако се мржња на националној основи може уопште третирати као нешто "нормално", јер сама по себи је лудило, али то што се може наћи или прочитати на тој интернет страници "БОШЊАЦИ Нет" је лудило над лудилом, изнад свих лудила везаних за националну мржњу.

У вези с тим постоје и одређени YouTube канали бошњачке националне политике, као што је например "IML TV PRESS" који свакодневно "штанцује ко на траци" за серијску производњу изразито антиСрпске видео снимке у "којима негују сећање" на дешавања у току рата 1992-1995 године и "на сваки неправду која им је учињена", онако како је они виде.

Срби морају ово знати и упознавати се са оним шта им неко мисли, а ради своје националне безбедности.

Невероватна је чињеница да такви "болесни" YouTube канали и интернет странице уопште могу опстајати, како не буду забрањени , поред толике количине "националног отрова" којим трују своју околину и шире по свету где интернет допире.

Пошто сам човек којега занима шта мисли и "друга страна" и по професионалној вокацији сам увек био заинтересован а и таква ми је била природа посла у време активне војне службе, па сам проучавао и пратио још у време ЈНА , разноразне субверзивне елементе и непријатеље државе, тако да ми је остала "професионална склоност" да сазнам "шта мисле и они који нас не воле", било у време ЈНА, било после у току службе, било сада"када одмарам и никоме нисам потребан", јер кажу "пензија друже".

Значи да не дужим , наишао сам на доста национал-ног шовинизма на интернету али нигде ко на интернет страници која се зове "BOŠNJACI Net".

То што се на тој интернет страници "BOŠNJACI Net". може прочитати превазилази "границе нормалног" ако се мржња на националној основи може уопште третирати као нешто "нормално", јер сама по себи је лудило, али то што се може наћи или прочитати на тој интернет страници "БОШЊАЦИ Нет" је лудило над лудилом, изнад свих лудила везаних за националну мржњу.

У вези с тим постоје и одређени YouTube канали бошњачке националне политике, као што је например "IML TV PRESS" који свакодневно "штанцује ко на траци" за серијску производњу изразито антиСрпске видео снимке у "којима негују сећање" на дешавања у току рата 1992-1995 године и "на сваки неправду која им је учињена", онако како је они виде.

Срби морају ово знати и упознавати се са оним шта им неко мисли, а ради своје националне безбедности.

Невероватна је чињеница да такви "болесни" YouTube канали и интернет странице уопште могу опстајати, како не буду забрањени , поред толике количине "националног отрова" којим трују своју околину и шире по свету где интернет допире.

Такође и YouTube канал

"MTV IGMAN PAZАRIĆ"

Verovatni nisu monetizovani pa mogu da prolaze neometano, ali ne brinite ovaj novi COPPA pravilnik će da ih počisti.

Budi ljubazan i napiši sledeće:
Kunem se u Allaha dž.š. da nisam musliman i da ne priznajem islam za svoju veru.

Jedino što možeš da uradiš jeste da ih prijaviš za govor mržnje. Možeš da objaviš neki njihov video da vidmo na šta liči ta njihova komedija?

Много пута је то чињено али ништа, изгледа то за YouTube је "говор мира". Бога ми није "говор мира". Невероватно
шта се тамо пише и говори.

На овакве ствари би требало да обрати пажњу српска обавештајна и безбедносна служба, типа БИА, Војна Безбедност и др.
Kad vidim aktivnosti Albanaca i Bosanskih muslimana mislim da srpska strana spava.
Oni su kao vojska kad se radi o mutljavini, sirenju lazi, glumljenju zrtve, izmisljanja identiteta, negiranje istorije.....

Tviter zajednica im je izuzetno nacionalisticka dok je nasa uglavnom antisrpska......

Neobicno ali mislim da nas narod ne kapira informacione ratove. Protiv nas se vodi vec 30 godina.
Mi uvek verujemo kako ce "istina izaci na videlo".
Mi smo debili.

Kod njih nema dana bez Srebrenice i genocida:
Screenshot (207).png

Poslednja izmena:
Ја немам луксуз да све оно што знам и што мислим напишем како то имају инфантилни људи који не маре о посљедицама непромишљене писане ријечи. Попут постављача теме, којег нисам "провалио" да ли је празноглави лик који воли да се трпа у материју о којој појма нема или је. како га је провалио Darth Vader, лојави провокатор који, лажно се представљајући Србином, настоји мутити воду. Некако, Darth Vader дјелује ближе истини, нереално да лик може бити тако глуп.

Што се тиче портала "Бошњаци.нет" (овдје), портала за брзу индоктринацију малоумних грла у бошњачком корпусу, не мора постављач теме (шта год био, лојави или празноглави) да бере бригу, Срби знају за тај портал и шта пушу.
Тај портал и њихова "интелектулна перјаница" ФБИ (имамо на ју-тјубу овдје), има своју сврху, "болдовање" мржње према дежурним злоћама, Србима, много је ту манипулација, лагарија, али су (за нас) добри да видимо који је то примитиван степен индоктринације, такође нам говори да су у великом проблему.
Истина јесте да ти портали могу бити "инспиративни" вјерским фанатицима да учине злодјело у Бањој Луци или неком другом граду Српске, али ти ће тако и тако радити како им дуне, и од терористичких напада, на жалост, нећемо бити поштеђени.

Када кажем да је добро за нас, тај портал и тај ФБИ додуше држе у мобилности умове тог корпуса, али том индоктринацијом праве нацију закржљалих умова и хендикепираних у било каквој расправи. Неки ријетки у том корпусу покушавају направити отклон од тог лудила, али генерално, лоботомијаја је довршена.
Имају проблема у било којој комуниацији када индоктринацију ваља "одбранити" чињеницама, имамо жртве тог процеса и на овом форуму, када почну лупати о историји, све бркају, догађаје, вијекове, процесе, преплићу се и саплићу у властитом незнању, и као такви само ће постати временом јадни свима, и властитој дјеци када чују који су им билмези њихови стари.

Ја не могу ником наметати како ће поступати, радити, шта ће писати, али по мени је погрешно оне који понављају ту научену мантру доживљавати нормалнима и покушати водити разбориту расправу, није лоше заузети саркастичан и посрпрдан став, или их ставити на опцију "игноре".

Poslednja izmena:
Нека си ти прво мене "нарибао" па онда потврдио значај моје теме.
Tebe ustvari Vahadine,zanima naša reakcija na svo to sr.anje koje prosipate po internet bespuću.
Odradili ste dobar pisao.U sledećem ratu će te na svakih 20 km imati neke Potočare a što se tiče autobusa,njih više neće biti.

Tebe ustvari Vahadine,zanima naša reakcija na svo to sr.anje koje prosipate po internet bespuću.

Имаш ли ти можда неке проблеме на нервној бази, што би у народу рекли "са живцима", некако си превише "тмуран" па и та фотографија на логу "много говори" . Још нешто јеси ли зарадио своју пензију "па може ти се да си стално присутан на форумима", ако ниси паметније би то било да нешто радиш, да зарадиш пензију, а можда су те "млада пензионисали" на живчаној основи? Па сада своју "нервну болест лечиш по форумима"?

Мене уопште не занима твоја реакција нити на једну тему, једино са аспекта психијатрије као науке, твоји коментари су заиста за озбиљну опсервацију.

odgovor si sam dao .....INTERNET.
Zato je i napravlje za da se manipulisu narodi po svetu.
Inace, kao sto mi srbi volimo i siptare i hrvate i bosance tako i oni vole nas .........IAKO I NJIH I NAS NJIHOV "BOSNJACI Net" I NASI RAZNI JAMIJI, KOMSIJE......UBEDJUJU U SUPROTNO.
NIKO ME NA SVETU NECE UBEDITI DA OBICAN ALBANAC, HRVAT ILI BOSANAC MRZI NAS SRBE KAO STO NI JA NJIH NE MRZIM................jer ni ja ni oni nemamo razloga za to. Mogu mrzeti samo one koji su se ISKLJUCIVO radi zarade stavili u sluzbu neprijateljske propagande ............bez obzira dal su to hrvati, albanci, srbi, SALIVE, KOMSIJE........nacionalnost nije vazna.

Мене уопште не занима твоја реакција нити на једну тему, једино са аспекта психијатрије као науке, твоји коментари су заиста за озбиљну опсервацију.
Vahadine.Drži se teme nije ti ovo islam klix da drugima lepiš etikete.Prođi se muslimanluka.Dzabe ti ćirilica,muslimanluk ti curi na sve rupe.

odgovor si sam dao .....INTERNET.
Zato je i napravlje za da se manipulisu narodi po svetu.
Inace, kao sto mi srbi volimo i siptare i hrvate i bosance tako i oni vole nas .........IAKO I NJIH I NAS NJIHOV "BOSNJACI Net" I NASI RAZNI JAMIJI, KOMSIJE......UBEDJUJU U SUPROTNO.
NIKO ME NA SVETU NECE UBEDITI DA OBICAN ALBANAC, HRVAT ILI BOSANAC MRZI NAS SRBE KAO STO NI JA NJIH NE MRZIM................jer ni ja ni oni nemamo razloga za to. Mogu mrzeti samo one koji su se ISKLJUCIVO radi zarade stavili u sluzbu neprijateljske propagande ............bez obzira dal su to hrvati, albanci, srbi, SALIVE, KOMSIJE........nacionalnost nije vazna.
Naivan si.Očigledno nemaš kontakta sa drugim narodima.Naravno svuda ima svačega.Dobrih i loših ljudi s tom razlikom da negde procentualno ima mnogo više loših nego dobrih.

Masu njihovih internet portala vrvi od anti srpske mržnje,pa do printanih medija.
Neki od najfašistički njihovih forum je klix.ba koji banuje svakog ko ima suprotno mišljenje od njiihovog pa makar na krajnje pristojan način činjenicama objasnio. Zatim od vehabijski portala ima putvjernik.com,vijestiumeta,saf.ba bio je nekad islambosna pa je uklonjen sa sajta,bosnjaci.net. Od štampanih medija tu je na prvom mjestu Dnevni Avaz. Avaz je nešto poput Informera u Srbiji. Obično na Avazu vidim ;na prvoj stranici slika obilježavanje zločina u Prijedoru,desno slika Milorada Dodika,a ispod ženska golotinja. Avazova naslovnica je najbrutalniji mediji,kombinacija informacija ratne prošlosti,današnjeg kriminala crna hronika,i blaga erotika. Zatim FACE TV dežurni srbomrzac iz limske doline Senad Hadzifejzović i plejada njegovih gostiju sa anti srpskim sentimentom. Tv Igman ili IML TV PRESS oni su zaglavili u 1993. Ratne teme svaki dan,jednom sedmično prikazuju otvaranje džamije,ilahije i vrijeme posta.

Poprilično su indoktrinirani. Školski program je kod njih nešto slično kao u ovim medijima. Uvredljivih sadržaja na račun Srba i Hrvata kolko hoćeš.Propaganda je savršeno uspjela kod njih. Svoje ratne zločine ne prikazuju da je to kao zločin,već je njihov zločin nekako humaniji kao iz nehata. Ostali su sami na 23%. Mogu da pljuju i da reže dalje ali to ne pije vode. Srbi i Hrvati im mogu i dalje blokirati državu. Sve dok ne nauče poštovati i druge strane u BiH ima će blokiranu državu.

Цури и у тебе "пена" на уста само што ти мислиш да је од пасте за зубе а није, нешто је друго.
Vahadine,zašto se lažno predstavljaš?
Želiš da budeš Srbin?
Vidiš da ne možeš.Test pitanje koje je smislio legendarni @bbc vam lomi kičmu.

Napiši:Kunem se u Allaha dž.š. da nisam musliman i da moja vera nije islam i da ne verujem u Allaha dž.š.

Hajde Srbine.Napiši.

Back