Bošnjačka politika za cilj nema cenu , lazu , ubijaju..

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.808
Autorska tema

Secate se da je HAG NA PRESUDI KARADZICU DOKAZAO DA JE tzv ARMIJA BiH ZARAD PROPAGANDE GRANATIRALA SVOJE I POLOZAJE UNPROFORA?
taj hag u kojeg su se kleli?

Ubijati SVOJ NAROD RADI PROPAGANDE???

nevezano za to granatiranje pamti se i izjava kanadskog generala frejzera: Snajperisti ABiH delovali su i centru Sarajeva, iz zgrada UNIS-a i Izvršnog veća. Kanadski general potvrdio je i da je muslimanski snajperista aprila 1995. ubio francuskog vojnika Unprofora na sarajevskom aerodromu.

aj unproforca da i razumemo tu podvalu bošnjačkog lazljivog mozga i sistema, ALI UBIJATI SVOJ NAROD RADI PROPAGANDE I CILJA?
To ispada da u islamu ništa sveto nije pa ni svoj sopstveni narod???

ILI SU BOŠNJACI POSEBN NEKA SORTA NELJUDI I LJUDSKE FEKALIJE DA IM NIJE STRANO UBIJATI SVOJ NAROD SVOJE RODJAKE?

OD TAKVIH MONSTRUMA I LAZOVA NE CUDI IGRANKA OKO KOMŠIĆA. TU BAR NIU NIKOG SVOG UBILI!
samo su ucinili ONO ŠTO NE BI NI JEDN CESTITI COVE UCINIO - PREVAROM I NA KRAJNJE RUZAN NAROD SU NAMETNULI HRVATIMA PREDSTAVNIKA I TOGA SE NI NAJMANJE NE STIDE???

tako prete i dejtonom 2, na principu komšića... osladilo im se???

JEDNOM I NORVEZANIN RECE ZAR POsTOJI "GO.VNO od naroda" KOJE CE UBIJAT SEBE TJ SVOJE ZA CILJ?

ETO , i to postoji...

i onda ocekuju da sa njima nešto dogovaraš gradiš?

postoji li uopšte ko im veruje?

Haško tužilaštvo priznalo je u utorak, drugog dana javne rasprave po žalbama na osuđujuću presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, da su muslimani tokom ratnih sukoba u Sarajevu gađali sami sebe. Tužilaštvo je navelo i da je utvrđeno da se to dogodilo u neznatnom broju slučajeva

ZAMISLITE OVU BRUKU?
Prijateljska vatra takozvana

Dešava se i najboljima

Haško tužilaštvo priznalo je u utorak, drugog dana javne rasprave po žalbama na osuđujuću presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, da su muslimani tokom ratnih sukoba u Sarajevu gađali sami sebe. Tužilaštvo je navelo i da je utvrđeno da se to dogodilo u neznatnom broju slučajeva

ZAMISLITE OVU BRUKU?
To je smisljen plan da se optuzi druga strana tj. mi srbi ali to je vec raskrinkano, istorija se pise jednog dana stidece se muslimanska deca sta su im ocevi radili.

постоји још нешто , грађански рат не би почео да Запад није нахушкао народ на народ , брата на брата и дао им оружје да се убијају .
Ima li kraja tvojoj gluposti i vas šugoslovena?Ko ih je naterao da nas kolju 1941-1945?Ko ih je naterao da kolju u Mačvi i okolini u WWI sa sve tvojim ćopavim ustašom brozom?Ko ih je naterao i pre toga da progone Srbe na kraju 19 veka u Zagrebu itd?

Pa da,Srbi su prodavali oružje Hrvatima i Muslimanima.Verovatno i Šiftarima.Jednog kad su uhvatili branio se tako što je govorio da im je prodavao samo protivpešadijsko oružje i municiju.Priličan broja Srba su obični ništaci.
Tako ti je to u svakom balkanskom narodu. Turci su ih naucili da budu podli i pokvareni.
Zato pola foruma na primer likuje kada vidi da Amerikanci imaju neku stetu. Ili Hrvati. Jer su to mentaliteti raje. Ona je nemocna i samo moze da se moli bogu da Turcima dodje maler.

Jadnici koji nisu u stanju ni svoju drzavu da sacuvaju, nesposobni da ikako naude nekom.. nego pokvareno zlurado sede kod kuce i ceo zivot cekaju neke vesti o nezgodama koje su se desile neprijateljima.

I samo vicu neka neka. :D

Kratko receno gouna.

Tako ti je to u svakom balkanskom narodu. Turci su ih naucili da budu podli i pokvareni.
Zato pola foruma na primer likuje kada vidi da Amerikanci imaju neku stetu. Ili Hrvati. Jer su to mentaliteti raje. Ona je nemocna i samo moze da se moli bogu da Turcima dodje maler.

Jadnici koji nisu u stanju ni svoju drzavu da sacuvaju, nesposobni da ikako naude nekom.. nego pokvareno zlurado sede kod kuce i ceo zivot cekaju neke vesti o nezgodama koje su se desile neprijateljima.

Kratko receno gouna.
Polusvijet, intelektualno zakrzljao, vulgus..raja, cijeli Balkan

Kratko receno gouna.

Ja se prvi radujem nesrećama naših neprijatelja i ta svoja osećanja ni malo ne krijem.Mnogo volim kad čujem da je bio zemljotres u Turskoj ili teroristički napadi u Americi.U Hrvatskoj ne jer tamo još ima naših Srba. Mislim da su moja osećanja sasvim ok,sasvim na mestu.Missim nisam opterećen time ali kad se dogodi kažem ko im **** mater i tako to.

Autorska tema

Secate se da je HAG NA PRESUDI KARADZICU DOKAZAO DA JE tzv ARMIJA BiH ZARAD PROPAGANDE GRANATIRALA SVOJE I POLOZAJE UNPROFORA?

nevezano za to granatiranje pamti se i izjava kanadskog generala frejzera: Snajperisti ABiH delovali su i centru Sarajeva, iz zgrada UNIS-a i Izvršnog veća. Kanadski general potvrdio je i da je muslimanski snajperista aprila 1995. ubio francuskog vojnika Unprofora na sarajevskom aerodromu.

aj unproforca da i razumemo tu podvalu bošnjačkog lazljivog mozga i sistema, ALI UBIJATI SVOJ NAROD RADI PROPAGANDE I CILJA?

ILI SU BOŠNJACI POSEBN NEKA SORTA NELJUDI I LJUDSKE FEKALIJE DA IM NIJE STRANO UBIJATI SVOJ NAROD SVOJE RODJAKE?

OD TAKVIH MONSTRUMA I LAZOVA NE CUDI IGRANKA OKO KOMŠIĆA. TU BAR NIU NIKOG SVOG UBILI!
samo su ucinili ONO ŠTO NE BI NI JEDN CESTITI COVE UCINIO - PREVAROM I NA KRAJNJE RUZAN NAROD SU NAMETNULI HRVATIMA PREDSTAVNIKA I TOGA SE NI NAJMANJE NE STIDE???

JEDNOM I NORVEZANIN RECE ZAR POsTOJI "GO.VNO od naroda" KOJE CE UBIJAT SEBE TJ SVOJE ZA CILJ?

ETO , i to postoji...

Prijavljen si moderaciji zbog promoviranja nacizma.
Šalim se, ja ne radim tuđi posao.

Ja se prvi radujem nesrećama naših neprijatelja i ta svoja osećanja ni malo ne krijem.Mnogo volim kad čujem da je bio zemljotres u Turskoj ili teroristički napadi u Americi.U Hrvatskoj ne jer tamo još ima naših Srba. Mislim da su moja osećanja sasvim ok,sasvim na mestu.Missim nisam opterećen time ali kad se dogodi kažem ko im **** mater i tako to.
Iz istog razloga su Hrvati svi odreda guštali 1999-te s kokicama u rukama

Autorska tema

ETO , i to postoji...

Pa zar to nisu od uvek radili.

Realno ti si vrstan čovek kad to priznaješ. Ali imaš mentalitet raje. Ja kada vidim štetu u neprijatelja nemam osećanja. Takve štete se dešavaju svima. Njima zemljotres, nama poplave.

Ali recimo da neko priziva građanski rat u Americi, to mi je potpuno debilnost. Da neko toliko jadan i mali bude da nije u stanju ništa da naudi niti sme da pisne, a kukavički priziva.

Daleko su Srbi od junačke nacije.

Back