Bosnjaci kao izvor nestabilnosti na Balkanu.

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.307
BiH zemlja koju nazivaju poneki i drzavom sastoji se od tri konstitutivna naroda.Srba.Hrvata i Muslimana.
Kasnije su ovi treci.Muslimani.Sami sebe prozvali Bosnjacima.
Oni zive na 22% tkz.BiH.
To je teritorija sa koje stizu razni oblici destabilizacije skoro celog regiona.
Iz Sarajeva krece majorizacija Hrvata u BiH.
Iz Sarajeva krece majorizacija Srba u BiH.
Iz Sarajeva krece rusenje Republike Srpske.
Iz Sarajeva krece destabilizacija podrucja Raske oblasti.
Iz Sarajeva stizu najdivljackije pretnje gradjanima Srbije i Srpske koji nisu po njihovom ukusu.
Sa tih 22% tkz.BiH krecu Muslimani u dzihad u ISIL.
Tih 22% tkz.BiH je rasadnik vehabija i islamskih fundamentalista.
Sta uraditi povodom svega toga?
Tih 22%BiH predstavljaju opasnost po mir u regionu.
Tih 22%BiH vode,samo za sada neoruzani,rat protiv Srba i Hrvata unutar tkz.BiH.
Toliko su agresivni da dolazi do udruzivanja Hrvata i Srba protiv njih.
Tih 22% tkz.BiH je izvor terorizma.
Sta uraditi po tom pitanju i zastititi narod,drzave i region od teroristicke posasti?!?!

Izvini o kakvom pljuvanju govoris?
Dali sam naveo nesto sto nije istina?
Ako zelis svaku recenicu mogu da potkrepim linkovima.
To je to i oni su takvi kao sto je gore navedeno.
Rado cu argumentovati svaku svoju rec.
Lepo bi bilo videti sta sa njima i kako resiti jedan ozbiljan bezbednosni i politicko-ekonomski problem koji oni proizvode.

SARAJEVO - Ekstremisti u Bosni i Hercegovini
zapretili su da toj zemlji dolazi sudnji dan jer su
njene vlasti dozvolile da Austrija prethodne nedelje
uhapsi 14 lica osumnjičenih za regrutovanje
džihadista i finansiranje terorističkih organizacija.
Oni su, uglavnom putem društvenih mreža,
pozivali na masakr iz osvete, a posebno brutalni i
zastrašujući bili su komentari islamista ispod
tekstova u bosanskim medijima u kojima se
govorilo o hapšenju osumnjičenog Tutinca
Mirsada Omerovića u Austriji i još najmanje
dvojice državljana BiH.
Bezbednosni stručnjaci iz BiH upozorili su da
takve pretnje ne treba olako uzimati i da bi
država morala da pojača antiterorističku borbu.
Oni ističu da austrijske vlasti dosta strahuju od
odmazde i da opasnost u BiH nije ništa manja.
Regrutovao mlade muslimane u Beču... Omerović
u rukama policije
Ojačati bezbednost
- Nije teško pretpostaviti kakva su osećanja
terorista kada gledaju kako privode njihovu
„braću“ vezanu lisicama. Stvara se ljutnja, ali
teško je reći kod koga to može da preraste u
revolt - rekao je za Nezavisne novine Predrag
Ćeranić, stručnjak za bezbednosna pitanja.
Podsetimo, Mirsada Omerovića, nekadašnjeg člana
vehabijske zajednice u Gornjoj Maoči, policija
tereti da je finansirao terorizam. On je koristio
pseudonim Visit D, a prvi je čovek Islamske
države (IS) kome je glavni zadatak bila
regrutacija mladih muslimana u Austriji. Među
uhapšenima u akciji austrijske policije kodnog
naziva „Palmira“ navodno je i Muhamed Porča iz
Sarajeva, jedan od vodećih ljudi vehabijske
zajednice u glavnom gradu Austrije.
Bečki list Kurir navodi da je uzrok jačanja
islamističkog pokreta u BiH rat koji se
devedesetih godina. List podseća, pozivajući se
na izveštaj Haškog tribunala, da se na strani
muslimanskih snaga tada borila jedna jedinica
mudžahedina koja se sastojala od boraca iz
inostranstva.
Obučavao ih Bin Laden
Njih je regrutovao Osama bin Laden i obučavao ih,
a tadašnji u Beču akreditovani sudanski diplomata
Elfatih H. organizovao je iz Austrije, bez prepreka,
novac i oružje iz Saudijske Arabije.
Očekuje se burna reakcija... El Bagdadi
Težak udarac
UHAPŠENA ŽENA LIDERA IS
Libanska vojska privela je ženu i maloletnog sina
(8) lidera džihadističke organizacije Islamska
država (IS) Abu Bakr el Bagdadija dok su ulazili u
tu zemlju iz Sirije. Nije poznato koliko žena i dece
El Bagdadi ima, ali se očekuje da će zbog vesti o
hapšenju jedne supruge on veoma burno
reagovati. Inače, El Bagdadi je u oktobru 2011.
stavljen na američku listu najtraženijih terorista, a
za njegovo hvatanje ponuđena je nagrada od 10
miliona dolara.
TEROR U AFRICI Ekstremisti masakriraju
ODRUBILI GLAVE 37 NEMUSLIMANA
Pripadnici islamističke organizacije El Šabab, koja
teroriše afričku državu Keniju, brutalno su ubili 37
nemuslimana, radnika jednog kamenoloma na
severoistoku te zemlje. Napadači su najpre pucali
na šatore u kojima su spavali nesrećni ljudi, a kad
su većinu njih ranili ili ubili, okupili su ih i nekima
odsekli glave. Nakon toga su njihova tela poređali
jedno do drugog. Vlasti su saopštile da je deo
radnika kamenoloma nestao, a kad je objavljena
vest o masakru, smenjeni su ministar unutrašnjih
poslova i načelnik policije u Keniji.

Bosnjaci tzv su krvni srpski neprijatelji i sa njima cemo biti u sukobu do njihovog ili naseg nestanka jer oni zele da okupiraju zauzmu i proteraju srpski narod sa teritorija koje mi smatramo nasim i neodvojivim kao sto su Republika Srpska i Raska Oblast

Oni su direktna pretnja opstanku i zivotu i imovini 2 miliona Srba koji naseljavaju teritorije Republike Srpske i Raske i Zlatiborske oblasti koju oni zele da nam otmu

Samim tim nasi sukobi i dalji ratovi u buducnosti su neminovni i neizbezni

Poslednja izmena:
jel ovo tema gde sad treba da pljujemo i psujemo po Bosnjacima, Bosni i Islamu?

Не. Ово је тема на којој ћемо да причамо вицеве о Босанцима, о Муји, о Хаси, босанским пирамидама, Фати, ђеносајду, Суљи, међедима, буквама, и свему осталом што је смијешно а има везе са Базнијом.

Citam konstantno sta propagiraju tzv bosnjacki intelektualci tj njihovi kvaziistoricari

Oni propagiraju da bosnjacko poreklo nije slovensko ili srpsko vec ilirsko

Propagiraju da smo mi Srbi dosli preko Karpata i okupirali njihovu zemlju i da nas zato treba proterati i pobiti

Toliko su bezobrazni lazljivi pokvareni i zli da propagiraju da srpski grad i prestonica prve srpske drzave Ras ili Stari Ras nije bio srpski grad vec ilirsko utvrdjenje Rasa

Na taj nacin zaglupljivanjem naroda koji im veruje stvaruju preduslove za buduce ratove i sukobe

Nikakva manjinska prava koja im damo ih nece i ne mogu zadovoljiti jer oni zele uspostavljanje bosnjacke islamske dzamahirije na teritorijama koje su nase

Sa takvima modus funkcionisanja i suzivota ne mogu da nadju ni Ceda Jovanovic i Natasa Kandic a kamoli mi obicni Srbi

Bosnjaci su ogorceni neprijatelji Srba. Bosnjaci nece nikada zaboraviti ono sto su im Srbi ucinili. Srbi su pobili Bosnjake iz Srebrenice pa zar to nije dovoljno da shvate neki Srbi da sa Bosnjacima vise nema price. Bosnjaci su porijeklom Iliri a neki su Turci tako da Bosnjaci su povezani za Turskom i Turska je njihova mati. Bosnjaci ce oduvijek biti Turci u duhu jer Turska je dala Bosnjacima Islam i Bosnjaci su im neizmjerno zahvalni zbog toga.

Не. Ово је тема на којој ћемо да причамо вицеве о Босанцима, о Муји, о Хаси, босанским пирамидама, Фати, ђеносајду, Суљи, међедима, буквама, и свему осталом што је смијешно а има везе са Базнијом.

:klap:

Bosnjaci su ogorceni neprijatelji Srba. Bosnjaci nece nikada zaboraviti ono sto su im Srbi ucinili. Srbi su pobili Bosnjake iz Srebrenice pa zar to nije dovoljno da shvate neki Srbi da sa Bosnjacima vise nema price. Bosnjaci su porijeklom Iliri a neki su Turci tako da Bosnjaci su povezani za Turskom i Turska je njihova mati. Bosnjaci ce oduvijek biti Turci u duhu jer Turska je dala Bosnjacima Islam i Bosnjaci su im neizmjerno zahvalni zbog toga.

А муслимани не побише претходно Србе из села око Сребренице? Само су Срби убијали, јелте?
То што сте огорчени, захвалите највише сами себи и вашем руководству које је искључиво хтело рат.
Ето мени је малопре неки муслиман с Википедије прекопирао да сте јужни словени, ти кажеш да сте илири, а један ми је чак покушавао рећи да сте настали од богумила (то је иначе "народ" :hahaha:)
Одлучите се већ једном које вам је порекло :mrgreen:
Даље, видех сад да сте и Турци постали преласком у ислам. Како се то мења националност од које си постао за неку потпуно другу с којом никаквих додирних тачака немаш сем вере?
Ислам мења људима ДНК, или им се ипак само опако поигра с мозгом?

А муслимани не побише претходно Србе из села око Сребренице? Само су Срби убијали, јелте?
То што сте огорчени, захвалите највише сами себи и вашем руководству које је искључиво хтело рат.
Ето мени је малопре неки муслиман с Википедије прекопирао да сте јужни словени, ти кажеш да сте илири, а један ми је чак покушавао рећи да сте настали од богумила (то је иначе "народ" :hahaha:)
Одлучите се већ једном које вам је порекло :mrgreen:
Даље, видех сад да сте и Турци постали преласком у ислам. Како се то мења националност од које си постао за неку потпуно другу с којом никаквих додирних тачака немаш сем вере?
Ислам мења људима ДНК, или им се ипак само опако поигра с мозгом?

Mi Bosnjaci smo vecinom Turci i to se odmah vidi. MI smo turskog porijekla i mi smo turski sinovi. Pravilo je da koga volis njemu i pripadas a mi Turke volimo.

Mi Bosnjaci smo vecinom Turci i to se odmah vidi. MI smo turskog porijekla i mi smo turski sinovi. Pravilo je da koga volis njemu i pripadas a mi Turke volimo.

Логично је да волите Турке када сте као потурице имали много више права од Срба који се нису продали :)
Да нисте имали повлашћен положај, далеко од тога да бисте их волели.
Међутим, и ако сте се у малом проценту мешали са Турцима (који су се опет увелико мешали са свима живима, да буквално и не постоји чиста тусрка крв) - ви сте пореклом Срби.
Можеш ти да волиш и ванземаљце, и да се тако декларишеш, али порекло је порекло.

Ja moram biti fer pa priznati da smo i mi Hrvati izvor nestabilnosti. Ne samo da smo poceli rat u SFRJ, vec sve vrijeme sirimo mrznju i sovinizam, napadi na Srbe, sovinisticki ispadi, prica o cirilici, Thompson, velicanje NDH, sve to traje nesmanjenim intezitetom jos od 1990. U nas se sve cini da odnosi sa Srbijom budu sto gori.

Citam konstantno sta propagiraju tzv bosnjacki intelektualci tj njihovi kvaziistoricari

Oni propagiraju da bosnjacko poreklo nije slovensko ili srpsko vec ilirsko

Propagiraju da smo mi Srbi dosli preko Karpata i okupirali njihovu zemlju i da nas zato treba proterati i pobiti

Toliko su bezobrazni lazljivi pokvareni i zli da propagiraju da srpski grad i prestonica prve srpske drzave Ras ili Stari Ras nije bio srpski grad vec ilirsko utvrdjenje Rasa

Na taj nacin zaglupljivanjem naroda koji im veruje stvaruju preduslove za buduce ratove i sukobe

Nikakva manjinska prava koja im damo ih nece i ne mogu zadovoljiti jer oni zele uspostavljanje bosnjacke islamske dzamahirije na teritorijama koje su nase

Sa takvima modus funkcionisanja i suzivota ne mogu da nadju ni Ceda Jovanovic i Natasa Kandic a kamoli mi obicni Srbi

Budale, placena karta u jednom smeru za Tursku je resenje.
Mislim kada je vec toliko vole sto im ne bi ispunili zelju.....

tema je dosta zasnovana na naslovima iz medija. bombasticno i dobrim delom netacno

i ne bi trebalo da odrzava vidjenje drzave srbije na ovu temu.

postoji ta problematika, ali zahteva ozbiljnost u pristupu i realnost

koliko znam u federaciji su smatrali da je bota srpski nacionalista, i bii su u strahu kada je tamo isao. a svi znamo koliko je on najmanje bas to

Можда би то било ускраћивање људских права, али једино решење овог проблема у чутавој Европи је, или њихова депортација у исламске земље, или забрана ислама као насилне религије. То што је некад неко одлучио да ислам изједначи са другим мирољубивим религијама у свету и да му да његово место у том свету, не даје нама за право да жмиримо на насиље које је производ управо тог и таквог ислама, поготово не зато јер смо њихово цивилизацијско понашање имали прилике да видимо и током прошлог рата.

Back