Da. Moje nisu ni poturcili ko tvojeNe znam, ja nemam predaja Turaka... Da li to možeš reći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Moje nisu ni poturcili ko tvojeNe znam, ja nemam predaja Turaka... Da li to možeš reći?
Da. Moje nisu ni poturcili ko tvoje
Nisu poturico lojavaJesi siguran da ti predake nisu napravili?
Ako si vec promjenio vjeru i naciju a idalje se sluzis mojim jezikom makar se upristoji da ga ne sakatis...ne kaze se predake nego pretke!Jesi siguran da ti predake nisu napravili?
Ееее......сад би он да и ти и ја променимо веру ко он па да будемо иста говна ко'што је он и његови и Хрвати. Тек тад би му срце било на месту.Ako si vec promjenio vjeru i naciju a idalje se sluzis mojim jezikom makar se upristoji da ga ne sakatis...ne kaze se predake nego pretke!
То да Срби не могу ништа урадити без дозволе великих важи само у случају када Срби нису Срби него југословени и грађани и када немају оружје. Када Србин има националну свест, понос, спремност на жртву и масу оружја. Никаква велика сила ту не може на дуже стазе да заустави историју. Имамо и пример Отоманске и Аустро Угарске империје.
Ne boj niko tvoju vjeru ni naciju neće. Prije bi bio eskimЕеее......сад би он да и ти и ја променимо веру ко он па да будемо иста говна ко'што је он и његови и Хрвати. Тек тад би му срце било на месту.
Ako si vec promjenio vjeru i naciju a idalje se sluzis mojim jezikom makar se upristoji da ga ne sakatis...ne kaze se predake nego pretke!
Nisu poturico lojava
pa Otomanska vlast je bila 500 godina i to kad ih je Rusija počela istjerivati onda su se Srbi počeli buniti. Nikog Srbi nisu istjerali nego Rusi. Austro Ugarsku nije Srbija nikad ni interesovala. Ovaj forum je tako dobar samo zbog svih gluposti koje čuješ ovde.
https://srpskainfo.com/mini-sengenOpcija "Mini Šengena" je dobra ideja za Bosnu i Hercegovinu i region zapadnog Balkana, ocijenio je predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović.
To je Boris Tadić izumeo, takozvana CEFTA.
Да ли си ти нормалан ??? Како верујеш исламистима да могу бити грађанисти ? Па више грађаниста има међу Хрватима и Србима него међу муслиманима.Како би било добро када би сепаратисти такво нешто покушали, јер очас би БиХ постала грађанска држава по угледу на њен Устав из 1992!
Мени је лако, јер и Додик и његова клеро-четничка опозиција су моји људи. Пази Додик јесте исламофоб и јесте сепаратиста, али није учествовао у рату, није четничко дете, нити подржава фашизацију друштва, дакле он је антифа.Jel podržavaš Rusododika ili da?
Милетов тандем Додик.
Преведи нам то на српски.
ajd sada skupi snagu i isto spomeni bakira i SDA
Ni u Daytonu isto tako mnogo stosta nepise, a opt sve se radi da se to i ostvari. I sta mislis, da je potpisan taj plan, pa i Covicu da je dat jedan dio, pa on i dodokoz da zaigraju kolo, sta mislis gdje bih im bio kraj...danas....Pročitao sam, i odmah eliminisao kao nebitno.
Zašto? Ma mogao je on da priča šta god hoćeš, i on i Srbi na nekoj skupštini, kad je potpisao ono što su mu dali.
A u tome što je potpisao nema ni srpskog carstva, ni pripajanja Srbiji, ni svega toga ostalog o čemu ti sad špekulišeš.
A špekulišeš, petljaš, vrdaš, okrećeš i obrćeš...iz samo jednog razloga...
NISU SRBI POVUKLI POTPIS...
NO BOŠNJANI DOBRI...(koji su tada još uvek bili muslimani)
A dalje znamo šta je bilo.
Dobili ste, u stvari, sami ste sebi napravili Republiku Srpsku, pa evo duvate i pizhdite četvrt veka.