"Босна мора да се ослободи Дејтонског споразума"

Хахаххаахаххах

slika

Ako si vec promjenio vjeru i naciju a idalje se sluzis mojim jezikom makar se upristoji da ga ne sakatis...ne kaze se predake nego pretke!
Ееее......сад би он да и ти и ја променимо веру ко он па да будемо иста говна ко'што је он и његови и Хрвати. Тек тад би му срце било на месту.

То да Срби не могу ништа урадити без дозволе великих важи само у случају када Срби нису Срби него југословени и грађани и када немају оружје. Када Србин има националну свест, понос, спремност на жртву и масу оружја. Никаква велика сила ту не може на дуже стазе да заустави историју. Имамо и пример Отоманске и Аустро Угарске империје.
:hahaha: pa Otomanska vlast je bila 500 godina i to kad ih je Rusija počela istjerivati onda su se Srbi počeli buniti. Nikog Srbi nisu istjerali nego Rusi. Austro Ugarsku nije Srbija nikad ni interesovala. Ovaj forum je tako dobar samo zbog svih gluposti koje čuješ ovde.

Ako si vec promjenio vjeru i naciju a idalje se sluzis mojim jezikom makar se upristoji da ga ne sakatis...ne kaze se predake nego pretke!

To je ovaj automatski rječnik sam prebacuje a pišem s telefona.

Promijenio si i ti vjeru nekad a jezik je sve samo ne tvoj.

Malo manje propagande!

:hahaha: pa Otomanska vlast je bila 500 godina i to kad ih je Rusija počela istjerivati onda su se Srbi počeli buniti. Nikog Srbi nisu istjerali nego Rusi. Austro Ugarsku nije Srbija nikad ni interesovala. Ovaj forum je tako dobar samo zbog svih gluposti koje čuješ ovde.

Greška. Austrougarska je stavila tačku na Kraljevinu Srbiju.

Како би било добро када би сепаратисти такво нешто покушали, јер очас би БиХ постала грађанска држава по угледу на њен Устав из 1992!
Да ли си ти нормалан ??? Како верујеш исламистима да могу бити грађанисти ? Па више грађаниста има међу Хрватима и Србима него међу муслиманима.
Јеси толико глуп да не видиш да они користи грађанске фразе како би окупирали српске и хрватске територије, јер под плаштом те идеологије они остварују испод жита своје исламске циљеве.
Алија и његов син су ти грађанисти ???

Иначе чим се распадне тзв. БиХ, добићемо две грађанске државе и једну исламску. БиХ ће ући у ЕУ, али у деловима, јер нико не жели ИСИЛовце.

Кажи отворено ''мрзим Србе и уништио бих пола света, само ако би тиме потаманио све Србе''. У чему је проблем ?

Jel podržavaš Rusododika ili da?
Мени је лако, јер и Додик и његова клеро-четничка опозиција су моји људи. Пази Додик јесте исламофоб и јесте сепаратиста, али није учествовао у рату, није четничко дете, нити подржава фашизацију друштва, дакле он је антифа.

POVODOM obeležavanja Dana grada, 24. septembra, kojim Bijeljina slavi 77 godina od oslobođenja u Drugom svetskom ratu, na svečanoj sednici Skupštine grada, srpskom članu Predsedništva Miloradu Dodiku, uručeno je najviše priznanje - Povelja grada
Aleksandar Đurđević, predsednik Skupštine grada, poručio je, da je Bijeljina oslobođena od fašizma 1943 godine, a da smo i danas okupljeni oko tih vrednosti-da živimo slobodno i dostojanstveno.

ajd sada skupi snagu i isto spomeni bakira i SDA

Pa naravno, oni to rade u tandemu.

Svi bi oni hteli da se ratuje. Ne žele oni nikakvo mirno rešenje. Nije čak ni poenta u rešenju, poenta je da se zarati. Da se lepo zarati i da sve ove napaljene budaletine izginu koje se lože nacionalizam, a ekipa lepo da se obogati i još da postanu nacionalni heroji. Da nastavimo tamo đe smo stali.

Lud je narod koji podržava takve vođe i političare, i Srbi i Bošnjaci. Sve budala do budale. Dokazili smo to 1995. godine u svim onim ratovima, spaljivanjima sela, klanjima i silovanjima.

Treba da ti dođe amerikanac sa drugog kontineta da ti donese mirovne rešenje. Sramota. Idi ubi se. Šta da radiš kad smo svi mi ovde na prostorima bivše Jugoslavije nesposoban narod, nesposoban da ima svoju državu. Srbi posebno, najbolje znam Srbe jer sam ja Srbin i ceo život sam okružen Srbima i živim u Srbiji. Tuga i čemer. Od onolike države koju je rukom svojom nacrtao Mihailo Pupin u Parizu u pregovorima nakon Prvog svetkog rata, a koju je odobrio njegov bliski prijatelj Vudro Vilson inače predsenik Amerike u to vreme, spali smo na ovo. Nije Mihailo Pupin učestvovao u pregovorima, kako se pominje, ne, on je presudio. To je najveća Srbija ikad u celoj istoriji, ta koju je nacrtao Mihailo Pupin u Parizu. I umesto da je Srbija takva i da nas ima 20 milona, Srbiji se sad ne znaju ni granice, pobednici u oba svetska rata i nemamo izlaz na more, i sad nas neće biti ni 7 miliona. Sve smo imali i sve izgubili. Ali potpuno pravedno, na žalost.

Isto su to bili Srbi koju su donosili Ustav 1974. sa ovim granicama sada. Aplaudirali. A one koju su bili protiv gurali u zatvor.

Odeš u Bosnu, oni bi dalje da ratuju. Sve je kao dobro samo da se raščisti ovo sa Muslimanima. Oh majko mila, pa imaš li ti decu i prodicu. Šta ćeš ti muko moja da rešavaš i da raščišćavaš. Ratko Malidić i Karađić su im heroji. Izvnte braćo Srbi, ali za mene to nisu heroji.

To su heroji za ludake poput Brejvika i onog Brentona sa Novog Zelanda. Za tekve terminatore ubice je Ratko Mladić heroj. A izgleda da je Srbija a posebno Republika Srpska prepuna takvih budala. Umesto murala i spomenika Ivu Andriću oni preko celog zida slikaju Ratka Mladića.

Ali neka, nema ni poente baviti se ovim. Posledice same dolaze po zasluzi. Srbija je sve izgubila. Pošteno. Kako si radio, tako ti se i vratilo. E pošto bi mi hteli još tako da radimo, da budemo još gluplji nego što smo bili. Izgubićemo i Banja Luku, prodeće je ekipa oko Dodika za lepe pare, izgubićemo i Vojvodinu, izgubićemo i Rašku.

Za 100 do 120 godina, Srbi kao narod će nestati. To postoje detaljne analize koje uključuju dosta više od statistike. Naravno, ni o tome niko ništa ne govori. Imamo mi mnogo značajnije govornike, podgojne veprove i pičkouste. Oni sve znaju i sve će oni da reše.

Pročitao sam, i odmah eliminisao kao nebitno.

Zašto? Ma mogao je on da priča šta god hoćeš, i on i Srbi na nekoj skupštini, kad je potpisao ono što su mu dali.

A u tome što je potpisao nema ni srpskog carstva, ni pripajanja Srbiji, ni svega toga ostalog o čemu ti sad špekulišeš.

A špekulišeš, petljaš, vrdaš, okrećeš i obrćeš...iz samo jednog razloga...

NISU SRBI POVUKLI POTPIS...

NO BOŠNJANI DOBRI...(koji su tada još uvek bili muslimani)

A dalje znamo šta je bilo.

Dobili ste, u stvari, sami ste sebi napravili Republiku Srpsku, pa evo duvate i pizhdite četvrt veka.
Ni u Daytonu isto tako mnogo stosta nepise, a opt sve se radi da se to i ostvari. I sta mislis, da je potpisan taj plan, pa i Covicu da je dat jedan dio, pa on i dodokoz da zaigraju kolo, sta mislis gdje bih im bio kraj...danas....

Back