Bosna i Hercegovina, Srbija (s K.M.), Crna Gora, Makedonija, Albanija i Turska - "OTVORENI BALKAN".

Turska u organizaciji "Otvoreni Balkan"?

• Da.

glasova: 1 50,0%
  • Ne.

glasova: 1 50,0%

• Ukupno glasova
    2
Kako ne razumeš

Neko je duž obale podmetnuo desetine požara, jer je nemoguće da u isto vreme izbiju veliki požari na toliko lokacija ,,, a za to se optužuju Kurdi , to može biti uvod u velike nemire u Turskoj ( a ja sebično gledam da mi ne propadne letovanje )

Pa ti ne voliš Turke i Tursku? Šta ćeš tamo? Dalje, šta tebe briga za Kurde?

Pa ti ne voliš Turke i Tursku? Šta ćeš tamo? Dalje, šta tebe briga za Kurde?

Ne brinem se ja za Kurde , niti je bitno da li volim ili ne volim, poenta je da neko pokušava da uzdrma Tursku

I zanimljivo je na twitter-u se par copy-paste twitt-ova nin stop ponavlja u kome mole za pomoć + tvrde da je Turska zapaljena

Vrlo čudno , jer Turska ispada neka zemlja trećeg sveta koja nema ni aviona za gašenje požara , ni organizaciju, a vidim i da traže ostavku nekog ministra , masovno

Tako da imamo - u BiH austrijsko nemački namesnik nameće zakon koji je u rangu najvećih diktaturu, sve u korist jedne etničke grupe , a na štetu druge i poremećaja ravnoteže , Turska dobija "požare" predstavu o nepsosobnosti, Albanija , NMKD i Srbija se dogovaraju ( Abanija i NMkd su USA protektorati , a Srbija štićenica Kine i Rusije), američko-kineski Rio Tinto uzima Li Nemcima , uz priču nemaca imamo mi toga koliko 'oćeš , ali eto baš nam stalo do vašeg ..

Back