Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.684
Kinezi su dobrodošli. Pošteni ljudi i pošten biznis.Ta rečenica će odvratiti Kineze i Arape, sigurno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kinezi su dobrodošli. Pošteni ljudi i pošten biznis.Ta rečenica će odvratiti Kineze i Arape, sigurno.
Pa to što je neko Kinez ne znači ništa, imaju oni svega, isto kao i mi i crnci i svi ostali.Kinezi su dobrodošli. Pošteni ljudi i pošten biznis.
Zapravo znači mnogoPa to što je neko Kinez ne znači ništa
Tvoje mišljenje nikog ne obavezuje, ni na šta.Lupeta Boško, standarno populističko palamuđenje
Neće demografski kolaps prestati zbog poreza na imovinu jer niko i ne beži iz Srbije zbog toga. Takođe imali jedno ili 6-oro dece mi bi ih opet sve slali da žive u Austriju ili Nemačku. Ljudi odlaze jer žele komforan život i uređen sistem a ne zbog toga jer im neko brani da rađaju decu. Zavaravajte se koliko hoćete ali natalitet je ovde sekundarna stvar. Odliv radno i reproduktivno sposobnog stanovništva je ubilo demografiju u Srbiji a ne "zdravlje porodice".
I ako neko misli da ima leka...pa jbg nema. O tome je trebalo ranije razmišljati. Mi smo oficijelno staračka nacija bez demografskog potencijala i tu nema popravke.
Zakoni u Srbiji i svim drugim okupiranim evropskim drzavama se donose po direktivama MMF i EULupeta Boško, standarno populističko palamuđenje
Neće demografski kolaps prestati zbog poreza na imovinu jer niko i ne beži iz Srbije zbog toga. Takođe imali jedno ili 6-oro dece mi bi ih opet sve slali da žive u Austriju ili Nemačku. Ljudi odlaze jer žele komforan život i uređen sistem a ne zbog toga jer im neko brani da rađaju decu. Zavaravajte se koliko hoćete ali natalitet je ovde sekundarna stvar. Odliv radno i reproduktivno sposobnog stanovništva je ubilo demografiju u Srbiji a ne "zdravlje porodice".
I ako neko misli da ima leka...pa jbg nema. O tome je trebalo ranije razmišljati. Mi smo oficijelno staračka nacija bez demografskog potencijala i tu nema popravke.
Da, da, Sizif bi više voleo Arape?Pa to što je neko Kinez ne znači ništa, imaju oni svega, isto kao i mi i crnci i svi ostali.
To se ne postiže takvim merama, baš uopšte.@tema
Covek je u pravu, ali nisam procitao neke konkretne predloge tipa, ukinuti porez na deciju “opremu”, majkama sa vise od 3 dece dati nacionalnu penziju i dodatak u visini prosecne mesecne plate, itd. Itd.
Para ima, samo se finansiraju degenerici, kako politicki tako i ovi sto propagiraju dekadenciju, itd itd
Sizifu treba jedan debeo jak Marokanac.Da, da, Sizif bi više voleo Arape?
Ok, ti im predlozi ucinkovitije metode. Od 90ih su efikasniji, ako se tako moze reci, od ustasa.To se ne postiže takvim merama, baš uopšte.
Najviše bih voleo neke dobre ljude na dobrom glasu.Da, da, Sizif bi više voleo Arape?
Pa kamo sreće da je tako jednostavno odrediti "klasu" na osnovu "sever-jug" distinkcije.Zapravo znači mnogo
Npr. kad je Milošević uvozio Kineze sa juga odmah se znalo koja je to klasa
Sad kada Brat Si uvozi Kineze sa severa odmah znamo koja je to klasa
Ko su ti “dobri ljudi na dobrom glasu”? Primer? Šiptari? Turci?Najviše bih voleo neke dobre ljude na dobrom glasu.
Ne postiže se tim metodama i tačka.Ok, ti im predlozi ucinkovitije metode. Od 90ih su efikasniji, ako se tako moze reci, od ustasa.
Tvoje mišljenje nikog ne obavezuje, ni na šta.
Woooow, čim neko dirne u tvoje proročanstvo o propasti Srbije odmah je glasač ovog ili onog, proračunat i pokvaren…Naravno da ne obavezuje. Zašto bi? Nisam političar ni javna ličnost. Koja je poenta ovog posta?
Ne obavezuje ni Boškovo. Ali moje mišljenje je sagledavanje realnog stanja stvari svojim očima . Da li ti se sviđa ili ne koga boli rac. Tako je.
Boškovo je proseravanje da bi poput tebe i sličnih glasali za njega. Samim tim je proračunato i pokvareno.
On nije ništa rekao nego je izbacio svoje standardne floskule (i da jesu populističke) koje ne znače ništa u realnom svetu. Kako ćeš oporaviti naciju sa "porodičnim vrednostima"? Da li se nacija raspada zbog dugoročnog beznađa ili zato što imaš 100 evra poreza na imovinu godišnje? Da li je to beznađe zbog činjenice da se ovde menjaju diktatori, a sa njima (ne obavezno) i direktori i ostali polubogovi i kabadahije ili zato što si na nekom virtuelnom putu u EU koji nijednog trenutka nije bio iskren ni za vreme Tadića kamoli sada(nijedna suštinska reforma koja bi vodila demokratskom društvu nije napravljena) ? Jel ljudi odlaze jer mu ***** prošeta gradom jednom godišnje ili jer ne može da uspe u poslu ili karijeri ako nije deo vladajuće kaste ?Šta je Obradović netačno rekao? U principu ovo bi trebalo da bude manifest oporavka nacije. Iebo vas taj izraz 'populizam'
Iskren “put u EU” koja prosto naprosto ne želi da primi Srbiju. Još veruješ u nekakve “domaće zadatke”?! I ko ti ruši sneška je “fašista”, i ko zna šta sve još?On nije ništa rekao nego je izbacio svoje standardne floskule (i da jesu populističke) koje ne znače ništa u realnom svetu. Kako ćeš oporaviti naciju sa "porodičnim vrednostima"? Da li se nacija raspada zbog dugoročnog beznađa ili zato što imaš 100 evra poreza na imovinu godišnje? Da li je to beznađe zbog činjenice da se ovde menjaju diktatori, a sa njima (ne obavezno) i direktori i ostali polubogovi i kabadahije ili zato što si na nekom virtuelnom putu u EU koji nijednog trenutka nije bio iskren ni za vreme Tadića kamoli sada(nijedna suštinska reforma koja bi vodila demokratskom društvu nije napravljena) ? Jel ljudi odlaze jer mu ***** prošeta gradom jednom godišnje ili jer ne može da uspe u poslu ili karijeri ako nije deo vladajuće kaste ?
Šta je to Boško ovde konkretno rekao a da nije opšta floskula u koji ni on sam ne veruje?