Snowy Winter '95.
Domaćin
- Poruka
- 4.284
Sa tim žarom sa kojim ona pljuje Vulina i Vučića, moguće je napadati samo nekog koga si obožavao, pa te taj izneverio.другарица Џег се некад ложила на Вулина?! та ми околност није позната![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa tim žarom sa kojim ona pljuje Vulina i Vučića, moguće je napadati samo nekog koga si obožavao, pa te taj izneverio.другарица Џег се некад ложила на Вулина?! та ми околност није позната![]()
To neuvaženi pajser Zima izmišljaдругарица Џег се некад ложила на Вулина?! та ми околност није позната![]()
аха, значи то је само твоја претпоставка. што не значи да је тачна.Sa tim žarom sa kojim ona pljuje Vulina i Vučića, moguće je napadati samo nekog koga si obožavao, pa te taj izneverio.![]()
Ona voli da nagađa i da pokušava da drugima okači značku pripadnosti nečemu čemu oni ne pripadaju.аха, значи то је само твоја претпоставка. што не значи да је тачна.
другарица подржава марксисте у USA и EU, али они су мало умеренији левичари од другова из ЈУЛа- типа друг Вулин, друг Кундак и другарица Мира.
другарица ретко греши што се тих процена тиче. ако те сврстала међу поклонике Коминтерне, ја бих се забринуо да сам на твом месту.Ona voli da nagađa i da pokušava da drugima okači značku pripadnosti nečemu čemu oni ne pripadaju.
Zato je ona za mene Vulinovac, JUL-ovac i ljubitelj Lukašenka.![]()
Ja i jesam zabrinut... za budućnost planete, ako je naseljavaju i takvi ljudi, poput Jami.другарица ретко греши што се тих процена тиче. ако те сврстала међу поклонике Коминтерне, ја бих се забринуо да сам на твом месту.
можда, могуће да је пробала да га врбује убеђивањем а на крају сама себе убедила у сопствене речи.. наведе гомилу бесмислица и глупости на које је човеку мрско да уопште одговара, а она твоје ћутање протумачи као одобравање и слагање. ко је грешан много грешки прави, а после из грешке у грешку... и тако све до погрешне комплетне слике...другарица ретко греши што се тих процена тиче. ако те сврстала међу поклонике Коминтерне, ја бих се забринуо да сам на твом месту.
Commiegel se iznervirao što sam lajkovao poruku.Znaci tvoj Begel5 je mesanac![]()
Ovo je vacićevska patka za panjinePoznata je priča, koju je svojevremeno potvrdilo i nekoliko Obradovićevih najbližih saradnika, da se on pre šest godina, u vreme dok su Dveri bile grupa građana, upravo na Svetoj gori zakleo da nikada neće postati politička stranka. On je tada ispred ikone Trojeručice poručio: "Bićemo porodica, nikad partija, nikad nećemo imati predsednika."
Više volim da mo oči ostanu neotvorene.Годинама вам Бошко отвара очи. И најзад ћете прогледати!
Ovo je vacićevska patka za panjine
Neka fingirana, budžetska desnica sigurno jesteZar ovo nije Vjekoslav izmislio prvi?
A nije, samo što su ovi naši monarhisti još i poremećeniji od narkomana.погрешио си на почетку и сад настављаш да инсистираш на грешци, одустани. нисам ни ја рекао да си ти 100% наркоман али сам отворио ту могућност. батали то, то је шит, изгубиш свест а самим тим изгубиш и савест, а кад изгубиш савест нема више саве а ти знаш, чини ми се, шта то значи.
где шишти шишмане, какав вацић те спопао? то је стара вест на коју нико није обраћао пажњу до сада, али откад су двери постале испрдак удбе сви су се сетили.Ovo je vacićevska patka za panjine
„Сви који су потцењивали Небојшу Стефановића и називали га по некадашњем радикалском надимку "Слина" – озбиљно су погрешили. Он јесте прешао пут од "Небојше из Београда", првог српског бота, преко Вучићевог потрчка и девојке за све до страначког војника вишег нивоа, али се у међувремену озбиљно осамосталио и ојачао, толико да ни Александар ни Андреј Вучић сада не могу лако да га елиминишу”, на конференцији за медије рекао је председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, а затим додао:
Небојша Стефановић у овом тренутку представља државу у држави због свог положаја у МУП-у, Влади, Савету за националну безбедност и Бироу за координацију свих служби безбедности, али је посебно битан и јак јер је задржао и позицију председника Градског одбора Српске напредне странке у Београду, што представља велики трн у оку Андреја Вучића и његовог клана. Користећи све своје моћне функције Небојша Стефановић тргује утицајем. У ову своју екипу је увукао, пре свега, оца и брата – Бранка Стефановића, трговца оружјем, и Немању Стефановића, некадашњег сувласника дневног листа „Правда“ заједно са Југославом Петковићем, садашњим директором СДПР-а, који су упропастили и угасили, са милионским губицима који су остали.
https://srbin.info/politika/skupsti...kob-ministra-stefanovica-sa-andrejem-vucicem/
Nacionalisti su uvek veći senzacionalisti od ovih liberalnih. Verovatno zato što je nacionalističko biračko telo poput prženica.
nisam desničar ali puna podrška bošku za ovaj nastup...
očekivano je da kriminalna organizacija krene da se cepa jer članovi koje je opila moć postaju sve osioniji i bahatiji.
no, još je milan tarot prorekao ono čemu sada svedočimo...
Pogledajte prilog 619717