Boško iz Veternika daje BMW za psa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
390.100
Bošku Miloševiću iz Veternika nestao je pas, traži ga svuda, lepi plakate, proverava svaku dojavu, ali on je sada ponudio i svoj automobil marke BMW u zamenu za psa. Situacija u kojoj se nalazi za njega predstavlja veliku patnju, a on priča zašto mu je pas toliko važan i kako se odlučio na to da ponudi automobil u zamenu za psa Beu rase "Ši-cu".

- Psa sam uzeo deci, imam dve ćerke i njima sam ga kupio. Rastao sam se sa suprugom pre tri meseca i ćerke su mi psa ostavile na čuvanje na 5 dana i sada imam veoma veliki problem zbog psa, deca su mnogo ljuta na mene - započinje dirljivu priču Boško.

Kako kaže, trenutno živi u Telepskoj dolini Grande, a psa je ostavio u stanu na 2, 3 sata kada je otišao da se vidi sa prijateljem.
- Počelo je da grmi, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sećam se uopšte da li sam vrata od terase zatvorio ili nisam, ali kada sam se vratio ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava sa drugom na kafu i nakon 2, 3 sata kad sam se vratio, nje nije bilo –

- Ja psa moram naći. Ne znam više šta da radim, gde da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da proverim, ni tamo nije bila. Deca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako - ističe Boško.
Na pitanje kako je došao na ideju da ponudi automobil u zamenu za psa on odgovara: "Ponudio bih, ne samo auto, već i život svoj, iskreno, jer su deca mnogo vezana za psa".
https://www.blic.rs/vesti/novi-sad/...vidite-beu-cerke-su-mi-je-ostavile-na/lhef2qf

Ova prica ima srecan kraj.Bea se vratila kuci

U intervjuu za Telegraf, ispričao je kako mu je devojka rekla da je Beu zapazila usput dok je šetala, odnela je kod veterinara jer je u momentu kada je našla imala povredu nogu i slomljen nokat.
Boško ističe da se devojka veoma lepo brinula o Bei da je bila negovana, sređena i čista.
Devojka je, kako ističe, nagradu odbila iako je automobil doterao i davao joj ključeve ona nije želela nikakvu nagradu.
- Nije želela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti - naglašava Boško.

https://www.blic.rs/slobodno-vreme/pronaden-pas-bea-koji-se-danima-trazio-u-novom-sadu/43gker2

Back