Bosch mašina za sudove izazvala požar, fabrička greška

pvcpromont

Zainteresovan član
Poruka
120
Imam potrebu ovo da podelim sa vama jer je vrlo opasno. Molim da kontaktirate sve prijatelje koji imaju Bosch ili Siemens mašine za sudove iz perioda 1999-2005 godine i malo kasnije obavestite o fabričkoj greški koja uzrokuje požar.
Svi dobro znamo da je jeftina struja iza 12 sati i tada uključujemo velike potrošače kao što su mašina za sudove, veš ili bojler pa idemo na spavanje.

Jedna porodica u Beogradu je za božić tako ni sanjajući šta će se desiti, otišla na spavanje a mašina za sudove je planula i u bukvalno nekoliko minuta vatra je progutala ceo stan.
Srećom ljudi su se spasili a materijalna šteta je jako velika - sve je uništeno.

Policijski uviđaj je potvrdio da je mašina za sudove marke Boš uzrok požara.

Potrebno je pročitati kod sa vrata mašine i na ispod linku ih popuniti i tako proveriti. Ukoliko je serija sa feleričnim delovima, nemojte mašinu da koristite bez nadzora i kontaktirajte Bosch servisnu službu kako bi uklonili kvar u najkraćem roku.
https://dishcareaction.com/sh-rs
2mw9vyr.jpg

Hmmm... Želim vam puno sreće u 2014toj posle ovoga.

sq1jc2.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Imam potrebu ovo da podelim sa vama jer je vrlo opasno. Molim da kontaktirate sve prijatelje koji imaju Bosch ili Siemens mašine za sudove iz perioda 1999-2005 godine i malo kasnije obavestite o fabričkoj greški koja uzrokuje požar.

Džabe upozorenje, sad će da proradi balkanski sindrom pa će da se optužuje i stepen vlage u vazduhu, feng šui položaj mašine i čistoća bakra u zidnoj instalaciji a najviše od svega će biti mantranja tipa "Nije to pravi, nego Boš za srpsko tržište, posebno napravljen u supertajnom podrumčetu Boša".

Sve samo da se ne bi videlo očigledno - nalepnica "Made in Germany" odavno nije sinonim za kvalitet i pouzdanost. Nijedan brend to nije, sve to posluje po kineskoj poslovnoj filosofiji

Sve te"marke"bilo kojih tehnickih uredjaja kod nas su plagijati!Bilo je na Nemackoj TV da je Srbija vodeca zemlja u plagijatima.Ja nista ne kupujem u Srbiji.Bolje je da odete u Rumuniju i tamo kupite uredjaj,jeftiniji su a ipak su oni EU,pa imaju kontrolu od samih proizvodjaca.
Boze,neverovatno bi mi bilo pre samo jednu deceniju da poverujem da ce Rumunija biti ispred nas.

Sve te"marke"bilo kojih tehnickih uredjaja kod nas su plagijati!

Pa ja sam bre vidovit !!! z:shock:

Džabe upozorenje, sad će da proradi balkanski sindrom pa će da se optužuje i stepen vlage u vazduhu, feng šui položaj mašine i čistoća bakra u zidnoj instalaciji a najviše od svega će biti mantranja tipa "Nije to pravi, nego Boš za srpsko tržište, posebno napravljen u supertajnom podrumčetu Boša".

Poslednja izmena od moderatora:

Back