"Bosanski prijatelj"

Kako, od 1svetskog rata nigdje nas nema, upravo zbog Srpskog nacionalizma, Srpski nacionalisti ukidaju i plamen BiH sa zastave SFRJ (tadašnji šef udbe) koji se uz pomoć Kardelja vraća i na kraju 60ih priznaju musliman kao nacionalnost (sto je sprdnja naravno) zato sto trebaju firme da idu da rade u Arapske zemlje i uticaja nesfstanih. U Vojsku nisam htjeo da idem jer me nisu htjeli upisati kao Bosanca pa su mi prijetili policijom i morao sam na kraju otići. Mani se tih priča o jadnim Srbima koji svima žele dobro ali svi su protiv njih. Crnogorci sad isto žele da vrate sto im je oduzeto nakon 1 svjetskog rata, sta je sa njima?
U krivu si.

To sto navodis je zrtva ne SRPSKOG NACIONALIZMA nego Jugoslavije, tj. partnerstva Beograda sa Hrvatima. Tome su zrtvovani svi izmedju (kako ti navodis, tvoji muslimani a tako jos vise i moji Srbi - izmedju ZG i BG).

Beogradska politika nije jednako - Srbi.
Ta politika je zabranjivala i Srbima da budu Srbi (prouci istorijat integralnog jugoslovenstva). Beograd, Karadjordjevici, stvaranje nacije i drzave.

Naravno da ti i svi vi zabog toga krivite SRBE, ali Srbe kao narod se tu nije nista vise pitalo nego vas muslimane. Kako si ti bio zakinut, tako sam i ja.
Sto se mene kao Srbina tice, kamo srece da je ostala Austro/Ugarska jer bi Srbi od Karlovca i Zadra pa do Drine bili jaci 100 puta nego sto su danas.

Јеси ли се кад питао зашто те неонације нису враћали своје од Турака, Аустријанаца, Немаца?
Оно што одликује све вас борце против Срба на Хуму је слепа оданост сваком окупатору и
огромна незахвалност и љубомора спрам доброчинитеља.
Историја је окренула круг и ево вас опет у АУ и опет сте слуге исте поданичке политике.
И наравно опет су вам криви Срби.
Gluposti Turci i Austrougari su okupatori.Jugoslavija je trebala da bude država u kojoj svi imaju ista prava. Čije smo sad sluge ne kontam?

Јеси ли се кад питао зашто те неонације нису враћали своје од Турака, Аустријанаца, Немаца?
Оно што одликује све вас борце против Срба на Хуму је слепа оданост сваком окупатору и
огромна незахвалност и љубомора спрам доброчинитеља.
Историја је окренула круг и ево вас опет у АУ и опет сте слуге исте поданичке политике.
И наравно опет су вам криви Срби.
Svak ima pravo da se izjasnjava kako oce i da se bori u ono u sta vjeruje. Meni to nije jasno kako to vi gledate na stvari da je neko "izdao" i ne priznaje "dobrocinstva".
Oni Srbe nijesu htjeli za svoje niti su htjeli srpska dobrocinsta.

Gluposti Turci i Austrougari su okupatori.Jugoslavija je trebala da bude država u kojoj svi imaju ista prava. Čije smo sad sluge ne kontam?
Pa to je i bio cilj Karadjordjevica.
Ali kako se pokazalo to je bilo skroz pogresno i zavrsilo je u jos vecoj mrznji i krvoprolicu svako malo.

Srbi su time daleko vise izgubili nego svi ostali.

Da Rusija nije propala Jugoslavija nikade ne bi bila stvorena. NIKAD! Kolko god to Srbende htjeli.

Svak ima pravo da se izjasnjava kako oce i da se bori u ono u sta vjeruje. Meni to nije jasno kako to vi gledate na stvari da je neko "izdao" i ne priznaje "dobrocinstva".
Oni Srbe nijesu htjeli za svoje niti su htjeli srpska dobrocinsta.
Па зар није доброчинство опростити непријатељу и признати га за себи равна?

U krivu si.

To sto navodis je zrtva ne SRPSKOG NACIONALIZMA nego Jugoslavije, tj. partnerstva Beograda sa Hrvatima. Tome su zrtvovani svi izmedju (kako ti navodis, tvoji muslimani a tako jos vise i moji Srbi - izmedju ZG i BG).

Beogradska politika nije jednako - Srbi.
Ta politika je zabranjivala i Srbima da budu Srbi (prouci istorijat integralnog jugoslovenstva). Beograd, Karadjordjevici, stvaranje nacije i drzave.

Naravno da ti i svi vi zabog toga krivite SRBE, ali Srbe kao narod se tu nije nista vise pitalo nego vas muslimane. Kako si ti bio zakinut, tako sam i ja.
Sto se mene kao Srbina tice, kamo srece da je ostala Austro/Ugarska jer bi Srbi od Karlovca i Zadra pa do Drine bili jaci 100 puta nego sto su danas.
Ne radi se o tome šta se desilo radi se o tome šta se još uvjek dešava.
Високих представника.
Zapad i svi ostali su vam krivi upravo sto se držite tih gluposti od Nactanija sve do sad.Je li mislis da smo mi bilo kom interesantni. Balkanski divljaci koji pucaju u sred Evrope. Evropa ima samo problema sa nama. Manite se tih kompleksa da ste velika nacija koju svi žele da unište. Nikom niste bitni kao ni mi.

Окупатори чега? То те и питам- зашто нисте отимали своје од окупатора?
Проблем се и огледа у тој вашој мимикрији и употреби лажних термина.
Турци су окупатори кажеш ти данас а твоји преци нису користили ту
терминологију већ су били део окупаторског репресивног апарата.

Па зар није доброчинство опростити непријатељу и признати га за себи равна?
Nije.
To je zapravo ko da si se naguzio i kazes mu samo prcaj kad su u pitanju Jugosloveni.

1914/1915 da su bili dovoljno mocni imao bi istu stvar kao i 1941/1945. Jugosloveni su pobili 100 000 srpski civila u Prvom svj. ratu.
Sa takvima se ne bratimi.
To je vise ratni zlocina nego cijeli Prvi svj. rat zajedno na svim frontovima i desetinama miliona ljudi.

Ne radi se o tome šta se desilo radi se o tome šta se još uvjek dešava.

Zapad i svi ostali su vam krivi upravo sto se držite tih gluposti od Nactanija sve do sad.Je li mislis da smo mi bilo kom interesantni. Balkanski divljaci koji pucaju u sred Evrope. Evropa ima samo problema sa nama. Manite se tih kompleksa da ste velika nacija koju svi žele da unište. Nikom niste bitni kao ni mi.
Опет завист и љубомора. Поседујемо доказе о жељи и покушају нашег уништења.
И ваша улога у тој прљавој работи је веома значајна.
Мани ме шупљих о просвећеној Европи. Нисмо ми ширили своје границе ка Берлину
већ они ка Београду, Загребу, Сплиту, Подгорици...
Европа тренутно има проблем са Богом и страшна ће бити његова освета.

P
Окупатори чега? То те и питам- зашто нисте отимали своје од окупатора?
Проблем се и огледа у тој вашој мимикрији и употреби лажних термина.
Турци су окупатори кажеш ти данас а твоји преци нису користили ту
терминологију већ су били део окупаторског репресивног апарата.
Pa čovječe to se nekad davno dešavalo, zamisli kad bi svi narodi na taj način razmišljali kao Srbi koji bi to haos u svijetu nastao.

Опет завист и љубомора. Поседујемо доказе о жељи и покушају нашег уништења.
И ваша улога у тој прљавој работи је веома значајна.
Мани ме шупљих о просвећеној Европи. Нисмо ми ширили своје границе ка Берлину
већ они ка Београду, Загребу, Сплиту, Подгорици...
Европа тренутно има проблем са Богом и страшна ће бити његова освета.
Auu dokle ode sad mi je sve jasno.

Nije.
To je zapravo ko da si se naguzio i kazes mu samo prcaj kad su u pitanju Jugosloveni.

1914/1915 da su bili dovoljno mocni imao bi istu stvar kao i 1941/1945. Jugosloveni su pobili 100 000 srpski civila u Prvom svj. ratu.
Sa takvima se ne bratimi.
To je vise ratni zlocina nego cijeli Prvi svj. rat zajedno na svim frontovima i desetinama miliona ljudi.
То се дешавало и у великим народима и Немци су се клали међусобно пре уједињења.
Немци као разуман народ је поделио кривицу међусобно. Ко је знао да су ови наши
Југословени оваква ђубрад и да неће да сносе део кривице ни за шта?

То се дешавало и у великим народима и Немци су се клали међусобно пре уједињења.
Pa to su te gluposti ti spominješ još uvijek Turke čovječe to je van svake pameti.

Pa to su te gluposti ti spominješ još uvijek Turke čovječe to je van svake pameti.
Где ти у посту на који одговараш видиш Турке?
А што се њих тиче и јуче смо се тукли са њима.
zlocin.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ta paralela ne stoji.

I Srbi su se klali medjusobno. Njemci nijesu stvarali Njemacku za Francuzima i Englezima, nego sa Njemcima. Tvoja paralela bi bila tacna da si rekao da su Srbi stvarali srpsku drzavu sa Srbima iz sviju krajeva. To je i trebalo i to se jedino i moglo.
Srbi su 1918. imaloi posla i preko glave da stvore drzavu sa Srbima. A ne sa drugim ko zna kojima i uz to jos i smrtnim neprijateljima.

Njemci to nijesu radili, nijesu stvarali novu drzavu sa Francuzima, Englezima ili Rusima, drzavu u kojoj bi Njemci bili 40%. TO JE SKROZ SULUDO, EVO UVATIO SAM SE ZA GLAVU DOK SAM O TOME POMISLOIL.

Ко је знао да су ови нашиЈугословени оваква ђубрад и да неће да сносе део кривице ни за шта?
macva.jpg
Kako nije znao? Ovo je slika iz Macve, Srbi na vrpama. Ovoga je bilo po Bosni, Hercegovini, Podrinju i Zap. Srbiju, svuda dje su Jugosloveni dosli.

Obicni Srbin je ovo previse dobro znao.
BG politika je na ovo zazmirila na oba oka, zacepila oba uva i usta i ignorisala. Rezultat toga je NDH 1941/1945.

Da li bi ti pristao da ti ja upanem u kucu, popalim pola kuce i pobijem pola familije, da djelimo na pola tvoju novu kucu, tvoje zemlju i pare. Da li bi mi oprostio i sa mnom ulazio u biznis, bratimio se sa mnom?
Naravno da ne bi. Nijesi lud.
E to ludilo je bilo srpska stvarnost 1918.

To je ludilo! Vikao je i Rus, i Englez i Francuz, Talijan, cak i Madjar - Srbima!

Pogledajte prilog 724395
Kako nije znao? Ovo je slika iz Macve, Srbi na vrpama. Ovoga je bilo po Bosni, Hercegovini, Podrinju i Zap. Srbiju, svuda dje su Jugosloveni dosli.

Obicni Srbin je ovo previse dobro znao.
BG politika je na ovo zazmirila na oba oka, zacepila oba uva i usta i ignorisala. Rezultat toga je NDH 1941/1945.
Све је то мени познато па и то да су Немци једни другима радили и горе ствари.
Ја причам о томе да ће ти Хрвати раћи да је НДХ резултат великосрпске диктатуре
над њима. Ево и дан данас нико од тих Југословена не жели прихватити део кривице
за стање у ком се налази цео регион. Увек су им само Срби криви.

Back