Borko Stefanovic kupio stan u Parizu parama od protesta!

Nikako da shvatim
Evo već tako dugo se zalažem oko tih protesta
Nikako da mi neko ponudi novac.
Ne samo što ne nudi, već se krećem očigledno u lošem društvu, faks sirotinja živa, ovi naši studenti u šetnje idu sa papučama. Nekako gde je taj novac makar da primirišem nešto? 😀
Pa, stotine hiljada studenata i građana je već plaćeno, ne može baš za svakoga. Neki od nas su plaćeni, a neki od vas samo zavedeni. 😜

🤣🤣🤣
Prebacise u teoriju zavere 🤣
Nego nije borko glavnoosumnjiceni 😁
Ovaj je sumnjiv
20250408_101306.jpg

Hahahaha 😂😂😂
Ajde, @Sizif prebaci ovo u teorije zavere, ili otvorite neki, jos smesniji PTF za ove nebuloze od tema koje Tihi otvara :D :D :D

Mozda PTF da se zove "spinovi udbaskih drukara" :D

LOL :D
Tihi voli da provocira ovim glupavim teorijama za koje sam prilično siguran da u njih ni on sam ne veruje.

Jer onaj ko bi verovao u ovako nešto verovatno ima IQ akvarijumske ribice, a ja kao rođeni optimista ipak računam da @Тихи ima malo veći IQ od akvarijumske ribice.

Ali dobro, nikad se ne zna.

Nikako da shvatim
Evo već tako dugo se zalažem oko tih protesta
Nikako da mi neko ponudi novac.
Ne samo što ne nudi, već se krećem očigledno u lošem društvu, faks sirotinja živa, ovi naši studenti u šetnje idu sa papučama. Nekako gde je taj novac makar da primirišem nešto? 😀

Već zauzete sve bitne pozicije odavno

Posla ima uvek samo na poziciji dežurne budale

Poslednja izmena:
Tihi voli da provocira ovim glupavim teorijama za koje sam prilično siguran da u njih ni on sam ne veruje.

Jer onaj ko bi verovao u ovako nešto verovatno ima IQ akvarijumske ribice, a ja kao rođeni optimista ipak računam da @Тихи ima malo veći IQ od akvarijumske ribice.

Ali dobro, nikad se ne zna

da bre srpski političari su sirotinja nemaju ništa rade volonterski :rotf:

Back