- Poruka
- 4.740
boris tadic je srpski sadam husein drago mi je sto sve vise ljudi to uvidja
A vidi kada je to uvedjeno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto vecina srba glasa onda za njega?
A gde si ti to video da vecina srba glasa za njega-ja nigde![]()
Na izborima
A na izborima se broji koje nacionalnosti glasaju za koga
Gde to ako mozes biti ljubazan da me uputis![]()
I ne treba da se broje....svi smo gradjani Srbije i izglasali smo Botu da nas vodi u EU...gde nam je mesto
Šta mislite da li će naš diktator mirno sići sa vlasti kada ga narod opozove?
Da li je naš diktator stvarno najlepši, najsposobniji, najpametniji diktator u istoriji?
Nisam te pitao za politicko misljenje,ako si vec toliko dosadan stavi ga lepo u potpis da ne ponavljas jedno te isto u svakom postu.
Elem ja te nisam pitao da li smo gradjani srbije to jesu svi koji glasaju,medjutim glasaju i 20% manjina(koji maltene u 100% uvek izlaze i koji sigurno do jednog ne daju glasove sps,dsss i srs-u) a kada se za ti glasovi nesrba oduzmu tadicu koji ima 2 % vise od nikolica ..........izracunaj.
Dakle gradjanin srbije i srbin nije isto-to je kao da si rekao tunjevina i pashteta su ista jela jer su oba u konzervi
ali dobro nema veze............
heheh, mashi sa tim papirom koliko ocesh - ....ali kako mislish da se ispuni tvoja neostvarena zelja da za predsenika Srbije glasaju samo etnichki chisti Srbi???
Nisi mi odgovorio na to pitanje!!:???:![]()
@ olympiakos i Tihi
U 2008. godini 3:0 na izborima za demokrate............................
O čemu vi dalje laprdate da mi je znati......................
Ako je BT Sadam onda su više od pola Srbije mundžosi................![]()
Nisam ja to ni rekao ja sam ispravio gospodina koji je tvrdio da su srbi izglasali tadica a nisu srbi nego gradjani srbije.......a to je razlika.......pogotovu kada se pobedi za 1,2% ........
e sada da li bi ja resio i kako da hocu moja stvar.
tu nema sta de se resava oni imaju prava da glasaju i neka glasaju.
tadic i jeste pobedio na izborima za 2 % ali su srbi po svemu sudeci nisu njega izglasali nego stanovnici srbije,da su samo srbi glasali on nikada ne bi bio predsednik....toliko.
axa kako da ne.........lepo sam pisao a ti sto nemas argumenata tvoj problem........3-0.....znam znam........ja se secam u 2008-oj ove zadnje na kojima su puki
![]()
Kako su pukli ako su na vlasti?!?!?!?!?
Ajde ne brukaj se više..................Pa prošlo je 6 meseci od kako je ZES pobedio a ti to još ne znaš..............ili ne želiš da znaš.....................
sta se svadjate oko tadica?covek jednostavno nema smisla za elitisticko ponasanje!:
Izvini a sto ti mene nazivas idiotchinom![]()
.......kako glupo pitanje..........
pa svi te tako nazivaju...........![]()
znaci sada volite Botu , sa obzirom da ste na rahmetli Sadama onako kolektivno , radikalski svrsavaliboris tadic je srpski sadam husein drago mi je sto sve vise ljudi to uvidja
znaci sada volite Botu , sa obzirom da ste na rahmetli Sadama onako kolektivno , radikalski svrsavali![]()