mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.695
Sta sam lupio.........i jos ostao ziv............80% su srbi u srbiji i![]()
Pa kako onda 80% nije glasalo kako treba... Mora da oni nisu srbi a ovih 20% da su srbi? Ili u nekom kolenu mozda imaju... Vodu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sam lupio.........i jos ostao ziv............80% su srbi u srbiji i![]()
Pa kako onda 80% nije glasalo kako treba... Mora da oni nisu srbi a ovih 20% da su srbi? Ili u nekom kolenu mozda imaju... Vodu?![]()
onih 80 % je glasalo kako treba.............a ovih 20% manjina ako svi izadju na izbore(a izlaze skoro svi da slucajno ne pobedi patriotski blok) izracunaj koliko je to
ako izadje 20 % njih-to je 40% birackog tela..........nek ih izadje 10% to je posto izlazi uvek pola srbije 20% birackog tela na strani demokrata........pa ti vidi![]()
vecina gradjana Srbije je glasala za Botu.....i dzabe se ti sad mucis sa statistikama![]()
Ti non stop iznosis neke nebuloze i pricas sta ti se hoce...........mene ne zanima tvoja teorija........ti kao 1 ni ne znas ko je curuvija i zasto je ubijen ne brini se ti previse........a ni ko ga je ubio,kao sto ne zna ni policija ni tuzilastvo ali ti znas.......zato sto se nije slagao sa njegovom politikom koje gluposti........a curuvija je bio jak faktor pa ce njega zbog toga da ubije,da se zbog toga ubijalo bilo bi na hiljade mrtvih.........
ti znas sta bi bilo kad bi bilo,da djindjic nije ubijen........ali je ubijen za vreme vlasti dos-a da vlast nije htela da bude ubijen svakako ne bi bio ubijen.
Sta ti znas ko je mirin svaler a meni pricas o rekla kazala.......mislim strasno.........jos i pricam sa tobom........
gle tvoje floskule me ne zanimaju ako je sloba kriv za ondasnja ubistva onda je vlast posle oktobra kriva za ovashnja kratko i jednostavno-ne znam u cemu je tu problem.
a nemoj da nabrajamo ubistva posle 5 oktobra i sudije vadjene iz dunava.........
onih 80 % je glasalo kako treba.............a ovih 20% manjina ako svi izadju na izbore(a izlaze skoro svi da slucajno ne pobedi patriotski blok) izracunaj koliko je to
ako izadje 20 % njih-to je 40% birackog tela..........nek ih izadje 10% to je posto izlazi uvek pola srbije 20% birackog tela na strani demokrata........pa ti vidi![]()
Koliko je ljudi tebi reklo da lupetas? Ne zna im se broj jel da?Tvoja himna je stvarno Kako je lepo biti glup... Ajmo opet... Tebe zanima teorija tvog prepostenog Slobice... Blago tebi, ni tocilo ti nije ravno po glupoci... Samo jedna stvar.... Curuvijino pismo se citalo na Dnevniku, dan pre njegovog ubistva. Slucajno SPS-ovce? Nemas pojma i ne lupetaj kao Maksim... Zato ne brabonjaj... Isto kao i Stambolica ubio Djindjic, a tada Djindjic na vlasti nije ni bio, nego tvoj Sloba i krmaca mu Mira.... Zato jos jednom... Ne S.ERI!
Ne, ubijen je jer je voleo Slobu... Istaknuti JUL-ovac.... Ajde mars.... zumbule jedan....
Ajde nabrajaj sudije vadjene iz Dunava.... Ajd da vidim... Pros.eri se jos malo (na usta naravno) po svom starom dobrom obicaju.... Isto cekam (jos uvek) dokaz o kradji na izborima, sporazum iz Kumanova, sporazum iz Rambujea.... Ajde da vidim... U suprotnom ne s.erendaj....
Za Vuka i za Badzu cutis jel da? Nemas argumenata... Tadic je ubio i jednog i drugog jel da SPS-ovce?
Koliko je ljudi tebi reklo da lupetas? Ne zna im se broj jel da?Tvoja himna je stvarno Kako je lepo biti glup... Ajmo opet... Tebe zanima teorija tvog prepostenog Slobice... Blago tebi, ni tocilo ti nije ravno po glupoci... Samo jedna stvar.... Curuvijino pismo se citalo na Dnevniku, dan pre njegovog ubistva. Slucajno SPS-ovce? Nemas pojma i ne lupetaj kao Maksim... Zato ne brabonjaj... Isto kao i Stambolica ubio Djindjic, a tada Djindjic na vlasti nije ni bio, nego tvoj Sloba i krmaca mu Mira.... Zato jos jednom... Ne S.ERI!
Ne, ubijen je jer je voleo Slobu... Istaknuti JUL-ovac.... Ajde mars.... zumbule jedan....
Ajde nabrajaj sudije vadjene iz Dunava.... Ajd da vidim... Pros.eri se jos malo (na usta naravno) po svom starom dobrom obicaju.... Isto cekam (jos uvek) dokaz o kradji na izborima, sporazum iz Kumanova, sporazum iz Rambujea.... Ajde da vidim... U suprotnom ne s.erendaj....
Tesko ces ti njemu da objasnis bilo sta....predugo je gledao slobin dnevnik
i da napomenem nema potreba da me nazivas glupim jer u svakom nasem razgovoru ispadnem 10 puta pametniji od tebe sve potkrepljeno argumentima..........
Ako sarkazam provocira onda se izvinjavam...![]()
Znaš li ti da su komunisti takve kao ti (naciJonaliste) streljali metkom u potiljak a na Zapadu zatvarali u zatvor i slali na dugogodišnje robije?
Ako uzmemo u obzir da sam se ja rodio u komunističkoj zemlji a dobar deo života proveo na Zapadu ,meni ovako zatucanom nikako da uđe u glavu kako to da ja još uvek obitavam na ovoj planeti i ne fali mi dlaka s'glave kada sam po tvojoj dubokoumnoj proceni umro već dvaput ? Prvi put su mi koministi svirnuli metak u potiljak a drugi put...pa otkud znam,znaš kako zatvorski život može biti surov,gledaš krimi filmiće ,ne ?
Eeeejjjj DVA PUT !!
I onda neka se neko drzne da kaže da mi Srbi nismo nebeski narod ! Ubiju nas iz metka,mi se u inat vratimo.....onda nas utamniče, mi opet po svome...
Nexxone "dam oba oka razroka i levi bubreg za 10 dana u Njemačku (makar išo peške)" Toopsonoviću ,ja nigde nisam napisao da u Srbiji samo Srbi treba da glasaju.To što ti izvodiš takve zaključke je direktna posledica tvoje zadivljijuće moći zapažanja prozrokovna usled predoziranjem kojekakvim halucinogenima...a da i visokog IQ-a,to se podrazumeva (hvalite me moja usta kad već tuđa neće ...dobro,evo i ja sam te pohvalio da se osećaš zapostavljenim ).
Evo, da ti dokažem koliko sam ja demokratski nastrojen dasa,reći ču da verovatno 99,9999 % šiptara koji izađu na glasanje zaokružuju Boteta. To je njihovo građansko pravo i to meni ne smeta...a Srbi glasaju onako kako glasaju.Si zadovoljan sad ?
Malisha aj malo se skloni od mene lupas ko maksim po diviziji a svaki post ti je kako je lepo biti glup-jel ti to zaboravljas da u svaki post stavljas iste reci.......
znaci priznajes da je dos kriv za ubistvo djindjica jer je on tada bio na vlasti.......jel vidis kako sam sebi upadas u usta
Ne cekas ti nista ja cekam te dokaze o kradji,sporazum iz kumanova nemam ja razloga da tebi pokazujem nego ti meni a to sto si ispao da ne kazem neobavesten na onoj temi pa sad ti kao nesto cekas okaci macku o repic,a za dokaze o djindjicevim izjavama kako treba bombardovati srbiju sam ti dostavio.......jos nesto.
sudija beogradskog Okružnog suda Nebojša Simeunovića je nestao 7. novembra 2000, a njegovo telo je posle sedam dana izvađeno iz Dunava.
i da napomenem nema potreba da me nazivas glupim jer u svakom nasem razgovoru ispadnem 10 puta pametniji od tebe sve potkrepljeno argumentima..........a ti si zaista neverovatan lik trazis da ja dokazem ono sto si ti tvrdio.
Znaci eto to ti je himna.... Sjajno.... Dobro SPS-ovce pa ti nista ne znas....
Djindjica je ubio zemunski klan, a ne DOS. Pravi razliku, napregni svoj mali tuzni zakrzljali SPS-ovski mozak i pocni makar malo da razmisljas kao covek...
Dokaze o kradji (DS-ovoj na zadnjim izborima za koje si s.rao da su ukradeni)si se sam pros.rao po svom starom dobrom obicaju, sporazum u Kumanovu i Rambujeu cekam, ali ti argumenata nemas jer si supljoglav i ne mozes da shvatis da nije onako kako su tvoj krmaca Mira i tvoj Slobica govorili... Nije kao u Dnevniku RTS-a iz 90-tih... Gde si dostavio izjavu Djindjica? Ne pros.eravaj se ni to nisam dobio zato ne brabonjaj....
Ti si rekao spisak sudija, a naveo si jednog.... Gde su ostali....
Ti ispadnes pametniji?Covek koji govori kako Sloba nije naredjivao ubistva, da je pobedio NATO kaze za sebe da je pametan...Mozda u tvojoj sobici u Kovinu... ili u Lazi.... Papaparanoja, papaparanoja....
ne brini se zna on to nego ga je samo histericno iznerviralo kako mi imamo prava da uvidjamo stvari koje njemu ne odgovaraju...... jes ameri ubijali nacionaliste![]()
Znaci eto to ti je himna.... Sjajno.... Dobro SPS-ovce pa ti nista ne znas....
.. Gde si dostavio izjavu Djindjica? Ne pros.eravaj se ni to nisam dobio zato ne brabonjaj....
. Papaparanoja, papaparanoja....
Tesko ces ti njemu da objasnis bilo sta....predugo je gledao slobin dnevnik
1 sudija na dnu mora ti je malo........da ma sta je to........ima jos brda ubistava za razliku od slobinog vremena.
Sa tobom cu nastaviti da pricam kada pocnes kulturno da se izrazavas i kada budes poceo vise da pises cinjenice a ne gluposti,dakle dok ne sredis nacin komunikacije![]()
Na dnu mora?Od kada je Dunav more.... Sto se tice argumenata, ti si ipak nenadj,ebiv.... Samo nastavi...
Ima nas koji to volimo da citamo i da se smejemo....
Sta pise u tom isecku na nemackom? Jel si ti to preveo ili si eto tako dao napamet neki isecak?
Nije gledao, on se drogirao doticnim. Sada nema dnevnika, nema ni droge, a znas kakvi su narkici kada droge nema...