Boris Tadić prevario svoje glasače

Nervira me mlitavi stav Borisa Tadića
Izjave predsednika Srbije i ministara Jeremića i Šutanovca da Srbija neće vojskom braniti Kosovo i Metohiju su prava izdaja! Oni poručuju šiptarskim ekstremistima i međunarodnoj zajednici: Uzmite nam Kosovo i Metohiju, mi nećemo intervenisati!:shock:

Narod je kompletni idiot i svaki vodja je za njega suvo nezasluzeno zlato. Sve je narod zasluzio and then some. Kako neko ko glasa za radikale moze da bude zreo za bilo sta osim za ludnicu?

Ovo je jako neobrazovan i glup narod. Nisu krivi politicari, oni samo izvanredno manipulisu nikakvim materijalom. Pa taj narod je- najeklatantniji primer kog mogu da se setim- birao izmedju jednog od nasih najvecih pisaca i intelektualaca, Pekica, i onog radikalskog Canka i izabrao Seselja. Po svemu sto valja ce se narod posrati.

Zasluzuju da umiru od gladi sve dok podrzavaju ljude za koje znaju da su vrsili genocid i sve dok nastave da zive po idiotskom sistemu vrednosti po kojem zive. To je kosmicka pravda.

Vlada u kojoj su ekstremisti (LDP), nikako ne može biti najbolja opcija za Srbiju.
Ti ''ekstremisti'' su ti bliži od Koštunice.
Nervira me mlitavi stav Borisa Tadića
Izjave predsednika Srbije i ministara Jeremića i Šutanovca da Srbija neće vojskom braniti Kosovo i Metohiju su prava izdaja! Oni poručuju šiptarskim ekstremistima i međunarodnoj zajednici: Uzmite nam Kosovo i Metohiju, mi nećemo intervenisati!:shock:
I mene nervira njegov mlitavi stav. Ja bih Koštunicu davno oterao u ...
Pretnja vojskom bi bila blago rečeno nerazumna.

Hih, bas je lepo videti da se apartcici/budale/lopovi sto drze Tadicevu I Seseljevu sliku sloze.
Ako uzvratim sa uvredom, spustiću se na nivo LDP-ovaca i radikala.
Sta fali Cedomiru Jovanovicu-Igli??
On je jakobinac.
Pa jel ti ovo danas bolja opcija.?
Da.
Ti ''ekstremisti'' su ti bliži od Koštunice.
Nisu. I revolucionari nisu ''ekstremisti'' već ekstremisti.

Back