canavaro
Domaćin
- Poruka
- 4.630
Putinoguzi imaju verovatno neke druge razloge zbog kojih smatraju da je Tadić izdao Srbiju... verujem da nemaju ništa protiv toga što je NIS poklonio Rusima, verovatno bi im bilo drago da Srbija svu svoju imovinu preda u Rusima na raspolaganje, da svi u Srbiji zapravo postanu Rusi, sigurno bi i svoje žene/ćerke rado dali Putinu (ako mu se diže još uvek), a pojedini poput @dulesrbenda su čak više puta na ovom forumu izjavljivali kako bi i lično stupili u sexualne odnose sa Putinom.Cekaj, cekaj. Ako su srBski nacionalisti sa ovog foruma (i sire) za Rusiju i Put.tlera do kostiju kako bilo kakav sporazum sa Rusijom (ma kako stetan ili koristan za Srbiju bio) moze biti izdaja? Nema teorije da ce ti srBski nacionalisti to priznati, sporazum sa Rusjom (po njima) je ispravan i po njihovoj krivoj logici Tadic ne moze u tom slucaju biti izdajnik iako je u svemu drugome. Pa mi uopste nije jasno kako to "dobro" delo, prodaja NIS-a Rusima ne ponistava sve izdaje koje je Tadic po njima ucinio, nije mi jasno kako nije danas svetac, svetac koji je vezao Srbiju za Rusiju...
teške su to dijagnoze... ne znam šta bih ti drugo rekao!