- Poruka
- 76.577
Да, баш су се окомили на човека. Ено читам пре неки дан, џихадисти из ,,Слободне Босне" траже његову главу! А овде ови ђилас - тадић ботови не мирују! Чини се да делују координирано!
Okani se Njegove Svetosti...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, баш су се окомили на човека. Ено читам пре неки дан, џихадисти из ,,Слободне Босне" траже његову главу! А овде ови ђилас - тадић ботови не мирују! Чини се да делују координирано!
Okani se Njegove Svetosti...
Jel znaš kako se dahiji prezivala gospođa majka? Francetić.Sastali se jednom u Sarj'vu predsednici BiH, RS i Srbije (tada je to bio Tadic). I da bi razbio led Tadic kaze "Ovde sam samo ja rodjeni Sarajlija, dodjosi."
Bukvalno haha znamm za to
Pa ako je sa 3 godine (sa toliko su mu se porodica dokopala Beograda) jeo burek onda treba da tuzi roditelje.
Radujte se:Zato je možda postao psiholog
DP u Hrvatskoj isto, ali još je davnih dana Jonathan Swift napisao: "Kada se pravi genije pojavi na svijetu, možete ga prepoznati po tome da su svi glupani u savezu protiv njega."Да, баш су се окомили на човека. Ено читам пре неки дан, џихадисти из ,,Слободне Босне" траже његову главу! А овде ови ђилас - тадић ботови не мирују! Чини се да делују координирано!
Auuu pa ti si peško.Ništa onda.Zaboravi.Sto to nisi odmah rekao, ovako me vec prolazi zanos...
Мудра мисао поменутог Господина.DP u Hrvatskoj isto, ali još je davnih dana Jonathan Swift napisao: "Kada se pravi genije pojavi na svijetu, možete ga prepoznati po tome da su svi glupani u savezu protiv njega."
Meni je u tom filmu najgenijalnije što je toliko krcat detaljima, da praktički ne postoji životna situacija koju nije isparodirao.
Boris Tadić je rođen 15. januara 1958. godine u Sarajevu (BiH) od oca Ljube Tadića i majke Nevenke Francetić.Pa njemu se i ne zamera Kosovo toliko u patriotskim krugovima nego hapšenja Karadžića, Mladića i izvinjavanje Hrvatima.
Mogao je kao Tramp pa juriš.Ako ništa drugo, pamtiću ga po tome što je priznao poraz od Tome Nikolića, a razlika je bila jedan procenat.
Дуели Илије и Данице су феноменални.Meni je u tom filmu najgenijalnije što je toliko krcat detaljima, da praktički ne postoji životna situacija koju nije isparodirao.
A što preti čoveku da će da ga ubije,da će da ga zakolje to je u redu ?Boris Tadic nije los decko,on je drugi u nizu od kada su UDBU preuzeli prekodrinci ,to mu jedna mana,a druga sto je bludnik i napasnik,posebno na mladje devojke
AHa,odveo sps u krevetDa ti nije skinuo zicer ribu?
Па навикао, то му је у крви, видиш да је у сродству са неким убицама усташке војнице.A što preti čoveku da će da ga ubije,da će da ga zakolje to je u redu ?
https://youtu.be/O8uSKoP9iUs?si=8U4-Kaw7Da-6v0HzМислиш највећи Србин?
Па добро, није баш највећи,али јесте у друштву највећих Срба!
Jel pravoslavni? Ako jeste onda mu ne mozete nista prebaciti na tome.U saopštenju USPACE piše da je Tadić 2009. godine dobio počasni doktorat na privatnom „Hrišćanskom univerzitetu Dimitrie Cantemir“ u Bukureštu, u Rumuniji,
Овог аутошовинистчког клауна уоште не пратим, тако да...
Kome je bre pretio?Ne bi on to,ne verujemA što preti čoveku da će da ga ubije,da će da ga zakolje to je u redu ?
Jel to ona što je pravila Franckovu kafu???Francetić
Jedna od najboljih, još onaj dio koji dolazi iza toga: "Ima ko je u ovoj državi zadužen za istinu!"Дуели Илије и Данице су феноменални.
,,Шта причаш пред овим човеком, зар не видиш да нас провоцира и испитује?? Глупачо једна!"
Бата Легенда!
okej,inače pobednik je bezbožnikОвог аутошовинистчког клауна уоште не пратим, тако да...