Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 44.074
Psihopatija nije bolest.Medicina ne tretira psihopatije.Keveti? Ko postavlja dijagnozu i prepisuje terapiju psihopati? Vladika?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihopatija nije bolest.Medicina ne tretira psihopatije.Keveti? Ko postavlja dijagnozu i prepisuje terapiju psihopati? Vladika?
Pazi kad je mnoge zemlje nemaju, cak i one u koje Bosanci obozavaju da se isele. Svecka i Svica recimo jarane, bez Bosne, a super zemlje.***** земљу која Босне нема.
Chika Grubane odustajem, pobedio si.Psihopatija nije bolest.Medicina ne tretira psihopatije.
Јашта је болан.Pazi kad je mnoge zemlje nemaju, cak i one u koje Bosanci obozavaju da se isele. Svecka i Svica recimo jarane, bez Bosne, a super zemlje.
I jos, jednom, zasto ti nama u Srbiji pricas o nasim predsednicima, zasto ti nama kazes da je Milosevic bio u pravu kada ti NISI ziveo u Srbiji a mi jesmo za njegove diktature, zasto ti nama pricas o Tadicu kada ti nisi ziveo u Srbiji za vreme njegove funkcije a mi jesmo? Objasnjavas nam kako je bilo/jeste u Srbiji jer mi to nismo u stanju da ukapiramo a ti iz Dervente jesi? Ah da, mi pojma nemamo a ti imas...
Njega ne napadaju jer su ga ubili.Ђинђић је из Босне. Рођен, завршио школу.
Њега не нападате.
А да. О мртвима све најбоље.Njega ne napadaju jer su ga ubili.
A mi koji ga nismo ubili smatramo da je doneo dasak demokratije u Srbiju. Dasak koji su brzo razvejali.
Pa digao novac iz SFRJ banke i trosio ga u Srbiji bez dogovora sa drugima pa naturio Sejdu Bajramovica Albanicma i Kosovo glasa isto kao i Srbija i Vojvodina ,pokrajine su imale isto prevo glasa kao i republike i pogledaj sta Kiro govori koji je bio tu kad je doslo do raspadaИстом аналогијом:
Да ли је распад СФРЈ кривица Милошевића или догађаја прије? Каква везе има Милошевић?
Nije demokratija samo kad tvoji favoriti pobeđuju i drže vlast.Demokratija ima dva kraja.Njega ne napadaju jer su ga ubili.
A mi koji ga nismo ubili smatramo da je doneo dasak demokratije u Srbiju. Dasak koji su brzo razvejali. Zato ga ne napadamo.
Neko je jednom primetio ovoPa digao novac iz SFRJ banke i trosio ga u Srbiji bez dogovora sa drugima pa naturio Sejdu Bajramovica Albanicma i Kosovo glasa isto kao i Srbija i Vojvodina ,pokrajine su imale isto prevo glasa kao i republike i pogledaj sta Kiro govori koji je bio tu kad je doslo do raspada
Chika Grubane, ima dva kraja i sredinu. U politici se to kaze: levica, centar i desnica.Nije demokratija samo kad tvoji favoriti pobeđuju i drže vlast.Demokratija ima dva kraja.
Што се сада вадиш? Не одговара ти сопствена логика?Pa digao novac iz SFRJ banke i trosio ga u Srbiji bez dogovora sa drugima pa naturio Sejdu Bajramovica Albanicma i Kosovo glasa isto kao i Srbija i Vojvodina ,pokrajine su imale isto prevo glasa kao i republike i pogledaj sta Kiro govori koji je bio tu kad je doslo do raspada
Nisam mislio na politički spektar.Mislio sam na okolnost da u demokratji i oni koji nisu tvoji ili nečiji drugi favoriti takođe imaju mogućnost da pobede na izborima i da drže vlast.Chika Grubane, ima dva kraja i sredinu. U politici se to kaze: levica, centar i desnica.
Naravno. Ali demokratija nije kada si okupirao sve medije koje placaju i gradjani koji nisu glasali za tebe, demokratija nije i kada laziras glasacke spiskove i same izbore, demokratija nije kada zloupotrebljavas funkciju preCednika Srbije i kada gazis Ustav i Skupstinu, demokratija nije kada te zabole rasplodni organ za opoziciju i njihove glasace, demokratija nije kada stvaras atmosferu lincha svih koji nisu po tvome a ti si aposlutna vlast u drzavi... pa iz svega sledi da je Srbija daleko od demokratije.Nisam mislio na politički spektar.Mislio sam na okolnost da u demokratji i oni koji nisu tvoji ili nečiji drugi favoriti takođe imaju mogućnost da pobede na izborima i da drže vlast.
Kad do toga dođe,demokratija nije ništa manje demokratija.
Kakvo vadjenje Milosevic ima veze a Tadic ne.Што се сада вадиш? Не одговара ти сопствена логика?
Ниси доследан.
Ко је био бољи: Хамдија или Џемал?Kakvo vadjenje Milosevic ima veze a Tadic ne.
Jedno pitanje, shvatas li sustinu funkcije predsednika drzave, prava i obaveze koje mu slede? Da li shvatas ko po Ustavu donosi bitne politicke odluke u spoljno/unutrasnjopolitickim tokovima, ko moze da donese zaokret, izmeni Ustav i donese zakone koji ce ozakoniti te odluke? Predsednik drzave nema ta ovlascenja...