I kritika Tadicu: Gospodine predsedniče, ne dozvolite crkvi da se mesa u politiku!
CRKVU TREBA ZABRANITI!!! Svaku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vi stvarno verujete da ce se Kosovo vratiti u sastav Srbije??? Dajte molim vas, onako kako kazu Amerika i Rusija tako ima da bude. Ko piti persone non grata sa Balkana, jer to mi nazalost jesmo, za ostatk sveta. Trebalo bi svi pa i Tadic vec jednom da se pomire sa tim da je Kosovo drzava u kojoj je 90 posto stanovništva albansko, i da se zavrsi vise sa svom tom papazjanijom...
I kritika Tadicu: Gospodine predsedniče, ne dozvolite crkvi da se mesa u politiku!
Тадић: Не спречавамо улазак Косова у финансијске институције
Ako ovo nije prvi korak ka opriznavanju nezavisnosti Kosova ja ne znam sta jeste.
normalno da prizna.i treba da prizna.
tadicu priznaj kosova.
ne slusaj srbijance priznaj sam.ne daj da ti smetaju.
Svaki tvoj post me sve vise uverava da treb ada mislim o vama ono sto mislim....
Тадић: Не спречавамо улазак Косова у финансијске институције
Рен каже да је потребно трагати за практичним решењима. Тек у ЕУ можемо живети као обједињене нације и културе под једним кровом, каже Тадић
Србија ни на који начин не жели да заустави ни процес прикључења Косова неким светским финансијским институцијама, јер ми смо као држава у преговорима о будућем статусу предлагали такво решење за Косово и Метохију. Србија трага за реалистичним решењем, али истовремено не одустаје од одбране својих легитимних права – то је интегритет земље Србије. И то је конструктиван приступ Србије”, рекао је јуче председник Србије Борис Тадић након сусрета са комесаром за проширење ЕУ Олијем Реном.
http://www.politika.rs/rubrike/Poli...azak-Kosova-u-finansijske-institucije.sr.html
---------------
Natrljao mu malo usi Oli Ren i on odmah izdao Srbiju
Ja koliko znam samo medjunarodno priznate drzave clanice UN mogu da budu clanice medjunarodnih finansijskih institucija.
Nisam cuo da je Bavarska clanica MMF-a i Svetske Banke. Ili mozda Baskija. Ili mozda Republika Srpska.
I tako dalje...
Ako ovo nije prvi korak ka opriznavanju nezavisnosti Kosova ja ne znam sta jeste.