Boris Tadić dobio nemačku nagradu Kvadriga i 100 000 evra

Квази-награда за кадар запада
Правда 25.08.2008 10:09

Представници опозиције сматрају да је Немачка награда „Квадрига", коју је добио Борис Тадић, похвала за служење западу и да нема везе са визионарством и успешном политиком.

Драган Тодоровић, потпредседник СРС сматра да је награда коју је добио председник Србије „захвалност за уништавање наше земље".
- Уопште ме не чуди што је добио награду. Наставио је истим путем као Ђинђић и остали из ДОС. Преко квази-награда покушавају нашем народу да представе Тадића као да нешто вреди. Не верујем да је ово награда за изручење Караџића јер ће та награда тек стићи, али од Бога - наводи Тодоровић.
Члан председништва НС, Александра Јанковић рекла је да је ова награда чист маркетиншки трик који потврђује да Тадић „нема подршку у народу али има на западу".
- Ово не може да буде награда за његову политику, а камоли за некакву визију. Они једноставно хоће да нам кажу да, ако и ми будемо добри и послушни можда добијемо неку награду - каже Јанковићка.
Тихомир Арсић, истакнути глумац и члан ДСС каже да је ово награда за удворичке политичаре.
- Гаде ми се награде које по свету примају удворички политичари и удворички уметници. Награда је добијена због продужене руке Немачке на овом простору коју су водили његов претходник, немачки ђак Зоран Ђинђић и он - закључује Арсић.

Квази-награда за кадар запада
Правда 25.08.2008 10:09

Представници опозиције сматрају да је Немачка награда „Квадрига", коју је добио Борис Тадић, похвала за служење западу и да нема везе са визионарством и успешном политиком.

Tomislav Nikolic je sam sebi dao nagradu dok su letele bombe po Srbiji(koja je veca od 100.000 eura)sto ne bi Tadic uzeo poklon od nekog drugog?

Back