Boris Malaguski: Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo se spremaju za rat protiv Srbije

Oni koji mrze Srbe su Titoisti i titoisticki narodi Crnogorci,Hrvati i Bosnjaci a mnogi medju njima zovu Srbe opancarima,vlasima i okupatorima, sta je to nego mrznja prema jednom narodu

Titoistički Hrvati i Privremena Država Hrvatska kako to voli naglasiti štovani kolega @darda ...je tim , kako ih ti nazivaš....opančarii, vlasi i okupatori...izdala u 2024 god.....28000 radnih viza. Iz čiste mržnje.

e319be6c-b321-4623-9108-2d619f975084.jpg

E to sam čekao, da netko stavi Index kao relevantan izvor.
Znači Index, kao nijedan drugi anti-HDZ medij, a jedno 90% u državi ih je, nije skloniji napuhivanju brojki u korist SDP-njara.
Tako je do sada već tko zna koliko puta bilo, SDP u prednosti po 10% i sl., a onda dođe dan izbora i opći potop.

🤣

Vidim postali su malo oprezniji u predviđanjima, pa sada SDP-u daju tek blagu prednost, ali da su iduću nedjelju izbori, HDZ bi ih ušio s 10 razlike.

Sta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
Jako nategnuta teza. Da bi spomenuti zaratili protiv Srbije potreban je neki razlog i cilj. Ja zbilja ne vidim neke osobite koristi za Hrvatsku od napada na Srbiju. Osim Zemuna, nemate ništa što bi nama trebalo, a sam taj grad je nedovoljan da bismo se vojno angažirali. Bez koristi nema ni rata. :kafa:

Back