Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 182.532
Sta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega @Tihomire, nije pitanje.."da li" već.."kada". Evo ja sam kao mlađahni sedmopozivacSta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
Malagurski je self-promoting piece of shit, da se izrazim na staroslovenskom.
Sta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
Neistina.Po poslednjim istraživanjima SDP je prestigao HDZ
ne smarajI Malagurski se prodao Vučiću i NATO-u
Tihi nije uopste spavao, to je to.
Hoće.Sta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
Malagurski nikada nije važio za ozbiljnog lika, njegovi stavovi se uglavnom provlače među nekim opskurnim ljubiteljima teorija zavera i slično.
Istina je da Vučić, verovano uz prećutni dil sa EU vezano za litijum, pravi novu Belorusiju na balkanu. Toga su svesne okolne zemlje, pa se pravi sigurnosni obruč oko nas. Ne radi se tu ni o kakvom napadu već nas samo ograđuju u kavez.
'oceju li kako je planirano prvo na Goliju udariti?
Ozbiljan, nego šta. Kao i tvoja "vest" da će Donald "37%" Trump dudari na Iran u roku od 24h. Prošlo 24h, a ti po običaju ispao duduk.Malaguski je ozbiljniji nego sto ces ti ikada biti u zivotu
Albanija Hrvatska i tzv Kosovo su potpisali vojni sporazum ? Istina ili ne
Kazu da zele da vojnom savezu pristupi i Bugarska? Zasto bas Bugarska im je bitna? Zasto ne npr Italija ili Grcka?
Zato sto je Bugarska 3 puta u 20tom veku napadala Srbiju i Srbe - u drugom balkanskom ratu, u prvom svetskom ratu i u drugom svetskom ratu.
Zato zele da okupe vojni savez za vojni napad na Srbiju i unistenje Srba.
Jer znaju da niko od njih pojedinacno u ratu protiv nas nema sansi...
I najvecim budalama je jasno ... Osim tebi ocito...
Pa nego. Znaju dušmani đe najveći Srbin živi.'oceju li kako je planirano prvo na Goliju udariti?
Ozbiljan, nego šta. Kao i tvoja "vest" da će Donald "37%" Trump dudari na Iran u roku od 24h. Prošlo 24h, a ti po običaju ispao duduk.
Tooooo matoriiii!!!Malaguski je ozbiljniji nego sto ces ti ikada biti u zivotu
Albanija Hrvatska i tzv Kosovo su potpisali vojni sporazum ? Istina ili ne
Kazu da zele da vojnom savezu pristupi i Bugarska? Zasto bas Bugarska im je bitna? Zasto ne npr Italija ili Grcka?
Zato sto je Bugarska 3 puta u 20tom veku napadala Srbiju i Srbe - u drugom balkanskom ratu, u prvom svetskom ratu i u drugom svetskom ratu.
Zato zele da okupe vojni savez za vojni napad na Srbiju i unistenje Srba.
Jer znaju da niko od njih pojedinacno u ratu protiv nas nema sansi...
I najvecim budalama je jasno ... Osim tebi ocito...
No skapirali smo da si ti Hrvat ili musliman koji izigrava Srbina pa zelis da mi taj rat vas protiv nas docekamo nespremni.
E vidis pravimo i mi vojne saveze - protiv vas. Pa kom opanci tom i dzeri.