Boris Malaguski: Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo se spremaju za rat protiv Srbije

Sta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
I Malagurski se prodao Vučiću i NATO-u
Ova izdaja Vučićeva i ulazak u NATO neće proći, ni kod Srba ni kod Rusije

FPxu-J2WQAMah3s.jpg394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

306952879_394193889572794_3595563882757553955_n.jpggfnb-gt.webp

Sta mislite da li ce nas Hrvatska, Albanija i tzv Kosovo napasti kao sto tvrdi Malaguski ?
Kolega @Tihomire, nije pitanje.."da li" već.."kada". Evo ja sam kao mlađahni sedmopozivac :deda2:upravo zadužio najnoviju M48 pušku. Strašna naprava...da, tu je još šatorsko krilo i ona čuturica za vodu(aluminijska).

Pada rejting HDZ-u. Po poslednjim istraživanjima SDP je prestigao HDZ a proustaški DP je ispod cenzusa. U međuvremenu veliki broj Hrvata podržao je proteste u Srbiji mnogi su pozvali na slične protiv HDZ.

Zato mora ovakav desničarski populizam. Zato mora sada nakon 30 godina da se skidaju spomenici SVK po Hrvatskoj. Zato mora režimska pevaljka Thompson da reaguje itd.

Komuno-desničari najveće manipulativno zlo Balkana bilo i biće nažalost. Balkanci su preslabi na desničarski populizam i to će tako trajati ko zna do kada.

Malagurski nikada nije važio za ozbiljnog lika, njegovi stavovi se uglavnom provlače među nekim opskurnim ljubiteljima teorija zavera i slično.

Istina je da Vučić, verovano uz prećutni dil sa EU vezano za litijum, pravi novu Belorusiju na balkanu. Toga su svesne okolne zemlje, pa se pravi sigurnosni obruč oko nas. Ne radi se tu ni o kakvom napadu već nas samo ograđuju u kavez.

Malagurski nikada nije važio za ozbiljnog lika, njegovi stavovi se uglavnom provlače među nekim opskurnim ljubiteljima teorija zavera i slično.

Istina je da Vučić, verovano uz prećutni dil sa EU vezano za litijum, pravi novu Belorusiju na balkanu. Toga su svesne okolne zemlje, pa se pravi sigurnosni obruč oko nas. Ne radi se tu ni o kakvom napadu već nas samo ograđuju u kavez.

Malaguski je ozbiljniji nego sto ces ti ikada biti u zivotu

Albanija Hrvatska i tzv Kosovo su potpisali vojni sporazum ? Istina ili ne

Kazu da zele da vojnom savezu pristupi i Bugarska? Zasto bas Bugarska im je bitna? Zasto ne npr Italija ili Grcka?

Zato sto je Bugarska 3 puta u 20tom veku napadala Srbiju i Srbe - u drugom balkanskom ratu, u prvom svetskom ratu i u drugom svetskom ratu.

Zato zele da okupe vojni savez za vojni napad na Srbiju i unistenje Srba.

Jer znaju da niko od njih pojedinacno u ratu protiv nas nema sansi...

I najvecim budalama je jasno ... Osim tebi ocito...

No skapirali smo da si ti Hrvat ili musliman koji izigrava Srbina pa zelis da mi taj rat vas protiv nas docekamo nespremni.

E vidis pravimo i mi vojne saveze - protiv vas. Pa kom opanci tom i dzeri.

Kazu da zele da vojnom savezu pristupi i Bugarska? Zasto bas Bugarska im je bitna? Zasto ne npr Italija ili Grcka?

Zato sto je Bugarska 3 puta u 20tom veku napadala Srbiju i Srbe - u drugom balkanskom ratu, u prvom svetskom ratu i u drugom svetskom ratu.

Ozbiljan, nego šta. Kao i tvoja "vest" da će Donald "37%" Trump dudari na Iran u roku od 24h. Prošlo 24h, a ti po običaju ispao duduk.

No skapirali smo da si ti Hrvat ili musliman koji izigrava Srbina pa zelis da mi taj rat vas protiv nas docekamo nespremni.

E vidis pravimo i mi vojne saveze - protiv vas. Pa kom opanci tom i dzeri.
Tooooo matoriiii!!!

Back