BORIM SE ZA ŽIVOT SVOJE SUPRUGE DRAGANE-POMOZITE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate Neso razumem bolje od drugih tvoju situaciju.

Ako je tvoja supruga operisana, prosla je kroz zracenje i hemijsku terapiju - tu vise pare ne pomazu....

Ostaje jos samo jedan pokusaj, a to je sa ALTERNATIVNOM MEDICINOM...

Sanse nisu bas prevelike, ali treba se boriti do zadnjeg daha.

Albanski petrolej, tropska biljka GUANABANA (Graviola), madjarski BERESHCHEP, ulje kanabisa, vitamin K17, mlevene kostice kajsije....Sve to moze da se nabavi, ne bas za velik novac.

To je predzadnji pokusaj...

Zadnji pokusaj je obratiti se Bogu.

Ako je tvoja supruga operisana, prosla je kroz zracenje i hemijsku terapiju - tu vise pare ne pomazu....

Albanski petrolej, tropska biljka GUANABANA (Graviola), madjarski BERESHCHEP, ulje kanabisa, vitamin K17, mlevene kostice kajsije....Sve to moze da se nabavi, ne bas za velik novac.

Ja sam sada malo citala o ovom lekaru i toj njegovoj metodi,kod nekih je pacijenata i uspesna i to onih kod kojih je zaista dosao kraj, ali je zdravstvene
organizacije jos uvek ne priznaju iako je jedan od lekara koji je i pronasao tu metodu dobio Nobela .Medjutim naravno nije kod svih, a i nova je pa je i pitanje
sta ce i kako ce biti tim pacijentima za godinu, dve.

Sve sam već ovde objasnio. Molim vas pročitajte i pomozite ako možete.
http://forum.krstarica.com/entry.php/44246-POMOZITE-BORIM-SE-ZA-ZIVOT-SVOJE-SUPRUGE

Pomozite. Svaka pomoć je dobrodošla.

svaka čast, pravi si čovjek koji se bori za svoju ženu...veliki rispekt...
čak i da se ne izvuče(a volio bih da ne bude tako), budi svjestan jedne stvari:Nešto što je mudro, nikad ne može da umre..srešćete se opet gore jednog dana...Bog najbolje zna, kad je kome vrijeme..:)
želim vam sve najbolje...trenutno sastavljam kraj sa krajem, pa ne mogu da ti pomognem...uglavnom, ne daj se...biće šta biti mora...

http://forum.krstarica.com/entry.php/44246-POMOZITE-BORIM-SE-ZA-ZIVOT-SVOJE-SUPRUGE

Блајби је доста ствари поменуо, али није оно ...ОСНОВНО

НЕ ПОСТОЈИ ЧУДОТВОРНИ ЛЕК КОЈИ ЛЕЧИ СВЕ БОЛЕСТИ
ТО СУ СВЕ ПОМАГАЛА КОЈА ПОМАЖУ ЉУДСКОМ ОРГАНИЗМУ ДА СЕ ИЗБОРИ СА БОЛЕШЋУ, АЛИ ..САМО ПОМАЖУ ...:think:

ГЛАВНА БОРБА ЗА ОЗДРАВЉЕЊЕ ВОДИ СЕ У НАШЕМ ТЕЛУ И У НАШОЈ СВЕСТИ...:aha2:

Да би организам могао да се бори са болешћу...особа која је болесна ...НЕ СМЕ БИТИ ПОД СТРЕСОМ...што је врло тешко за извести, али је ..МОГУЋЕ.
Треба наставити живот, али кренути испочетка ...схватити своју болест и прихватити је као део живота и најважније ...СМИРИТИ СЕ...:aha2:

Мораће да се промене многе ствари почев од исхране, лоших навика, дневних активности, околине и окружења...и све што се примети да је штетно и погрешно - избацити...штетно је и погрешно.... :think:

ВОДА ЖИВОТА

Треба престати користити " чесмовачу " :(...као воду за пиће или спремање топлих и хладних напитака или јела...и прећи на ниско-минералне воде типа.. Хеба, Аквавива, Мивела - НЕГАЗИРАНЕ...као и минералну воду " Свети Ђорђе " која је богата селеном...а требало би бар једном дневно...попити и мерицу колоидне " Сребрне воде "...:aha2:

Поменуте ниско-минералне воде користити и за спремање јела.
Од природних изворски вода ...ПРЕПОРУЧУЈЕМ :ok:... воду са извора " Водице " у селу Церовац... ( на путу Смедеревска Паланка → Аренђеловац )

ХРАНА

Избацити из исхране потпуно ...шећер, млеко, бело брашно и (натријумову) со...а уместо обичне соли користити искључиво ( наравно у малој количини ) калијумову со ( калијум ) која је врло битна за рад срчаног мишића ..и уопште...:aha2:
-----------------------------​

Доста је касно, а ја морам сутра рано на посао...:(

Али не брини...ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ...;)

У међувремену ...погледај овај линк ( и тему до 5 стране )...:aha2:

http://forum.krstarica.com/showthre...macije-i-upozorenja-!?p=17594913#post17594913

Neka proba sa Crvenim Zdravcem da se ocisti od radijacije... on je radioaktivan, ali cisti od radijacije...na jedan neobican nacin (posto je radioaktivan). Ja ga pijem zbog NATO bombardovanja (moj grad u CG je prvi koji je pucan bombama u Jugoslaviji, iako se prica da CG nije bombardovana, i baceno je 23 minimum, i nasa vojska imala je odlicne tehnike i oborila je poneki avion)...

Poslednja izmena:
Neka proba sa Crvenim Zdravcem da se ocisti od radijacije... on je radioaktivan, ali cisti od radijacije...na jedan neobican nacin (posto je radioaktivan). Ja ga pijem zbog NATO bombardovanja (moj grad u CG je prvi koji je pucan bombama u Jugoslaviji, iako se prica da CG nije bombardovana, i baceno je 23 minimum, i nasa vojska imala je odlicne tehnike i oborila je poneki avion)...

...koji je to grad?
...kako izgleda taj zdravac i gde ima o tome sto ti tvrdis da se procita....

- - - - - - - - - -

...nisam u situaciji da pomognem ali zelim svu srecu i ozdravljenje, ako je istina to sto pise o tom lekaru i ako je lek pronadjen zasto nasi nisu nista o tome
objavili meni nije jasno...da li je moguce da se zna da ima leka, a da se o tome ovde cuti....

...sracno vam bilo sve....

...koji je to grad?
...kako izgleda taj zdravac i gde ima o tome sto ti tvrdis da se procita....

- - - - - - - - - -

...nisam u situaciji da pomognem ali zelim svu srecu i ozdravljenje, ako je istina to sto pise o tom lekaru i ako je lek pronadjen zasto nasi nisu nista o tome
objavili meni nije jasno...da li je moguce da se zna da ima leka, a da se o tome ovde cuti....

...sracno vam bilo sve....
Ukuckas u googe i sve nadjes, a narocito da to sve s mozgom nema veze.
Supurga ovog coveka ne boluje od NATO nego ima dijagnozu, a on ( suprug ) samo trazi finansijsku pomoc.

Lek ne postoji, da postoj verovatno Gido Vestervele ne bi bio mrtav.
Njegova je dijagnoza bila ista kao i kod Raise Gorbachove, umrli su jako brzo i on i ona.

Poslednja izmena:
Ukuckas u googe i sve nadjes, a narocito da to sve s mozgom nema veze.
Supurga ovog coveka ne boluje od NATO nego ima dijagnozu, a on ( suprug ) samo trazi finansijsku pomoc.

Lek ne postoji, da postoj verovatno Gido Vestervele ne bi bio mrtav.
Njegova je dijagnoza bila ista kao i kod Raise Gorbachove, umrli su jako brzo i on i ona.

...čekaj ne razumem nesto, a nisam bas glupa....ko je rekao da ona boluje od NATO? ima dijagnozu, pa imam i ja dijagnozu pa mi niko nije rekao da postoji taj lekar
bez obzira da li ja imam para za njega ili nemam....to mi je recimo zanimljivo, ovde koliko ja znam, a dosta sam se raspitivala niko nije pomenuo tog lekara to je bas
nesto novo...
...drugo ako nema leka sta onda on trazi i zasto je vodi tamo, sta taj lekar u Nemackoj to nesto posebno moze da urad AKO LEKA NEMA...A NEMA....
...da naravno da ima leke nebi poumirali svi ovako bogati i poznati ljudi, nikao se ne izleci od takvih bolesti sem nase ISIDORE, pa me bas briga neka me
shvati i kao malicioznu i zavidnu i svakakvu ...ne dajem pet para...
...i ok je da se trazi lek, trazim ga i ja, ma kako to naivno delovalo, to je normalno, i prirodno da trazis nacin da se izlecis koliko god on nekom bio smesan i
koliko god neko mislio da je to glupost....glupost je u tom slucaju jos veca dati nekom 7.000e, ako leka nema....i kako je moguce da neko nekom obeca
da ce ga izelciti za te pare, a pritom umiru ljudi svetskog glasa koji su mogli da kupe celu bolnicu, a ne da plate to lecenje kod tog doktora....

...odavno sam prestala da ukucavam u google i da trazim i citam, posle noci i noci neprospavanih shvatila sam da mi je to najamanje potrebno....pritom me
to izleciti nece sigurno....ja idem dalje na svoj nacin, sa svojom verom da cu biti dobro jos dugo....pa sad ostalo je do Boga...

...čekaj ne razumem nesto, a nisam bas glupa....ko je rekao da ona boluje od NATO? ima dijagnozu, pa imam i ja dijagnozu pa mi niko nije rekao da postoji taj lekar
bez obzira da li ja imam para za njega ili nemam....to mi je recimo zanimljivo, ovde koliko ja znam, a dosta sam se raspitivala niko nije pomenuo tog lekara to je bas
nesto novo...
...drugo ako nema leka sta onda on trazi i zasto je vodi tamo, sta taj lekar u Nemackoj to nesto posebno moze da urad AKO LEKA NEMA...A NEMA....
...da naravno da ima leke nebi poumirali svi ovako bogati i poznati ljudi, nikao se ne izleci od takvih bolesti sem nase ISIDORE, pa me bas briga neka me
shvati i kao malicioznu i zavidnu i svakakvu ...ne dajem pet para...
...i ok je da se trazi lek, trazim ga i ja, ma kako to naivno delovalo, to je normalno, i prirodno da trazis nacin da se izlecis koliko god on nekom bio smesan i
koliko god neko mislio da je to glupost....glupost je u tom slucaju jos veca dati nekom 7.000e, ako leka nema....i kako je moguce da neko nekom obeca
da ce ga izelciti za te pare, a pritom umiru ljudi svetskog glasa koji su mogli da kupe celu bolnicu, a ne da plate to lecenje kod tog doktora....

...odavno sam prestala da ukucavam u google i da trazim i citam, posle noci i noci neprospavanih shvatila sam da mi je to najamanje potrebno....pritom me
to izleciti nece sigurno....ja idem dalje na svoj nacin, sa svojom verom da cu biti dobro jos dugo....pa sad ostalo je do Boga...
Pa pitala si za neki crveni zdravac, a i taj koga si pitala preprucio je coveku taj zdravac zbg radijacje, a covek ima dijagnozu
za svoju bolesnu zenu, a dijagnoza je karcinom.

Ja sam na Onkologiji Dami bez blama malo napisala o tom lecenju, njoj to nije nepoznato, izgleda da ce joj to biti neki zadnji izbor, ako ( nadamo se da nece)
sve ladje potonu.

Pa pitala si za neki crveni zdravac, a i taj koga si pitala preprucio je coveku taj zdravac zbg radijacje, a covek ima dijagnozu
za svoju bolesnu zenu, a dijagnoza je karcinom.

Ja sam na Onkologiji Dami bez blama malo napisala o tom lecenju, njoj to nije nepoznato, izgleda da ce joj to biti neki zadnji izbor, ako ( nadamo se da nece)
sve ladje potonu.

...pitala sam ga o kom gradu se radi u cg, jer me to zanima iz drugih razloga...on je napisao da taj zdravac navodno "leci" radijaciju, i da o tome sto on tvrdi (bombardovanje
tog grada ima na netu)...
...ocigeledno se nismo razumele....

...cudi me da znate o necemu, a to ne napisete na temi na kojoj se pise o lecenju malignih bolesti....i znate da postoje ljudi koje bi to mozda zanimalo,
bez obzira da li imaju ili nemaju da to plate....licno smatram da prosto nije fer ne reci za nesto sto znas...a na bolesnom je da odluci hoce li ili nece da
to primeni....

...svako ima pravo da zna bar da leka MOZDA ima....ali ok svako neka se ponasa kako smatra da treba, odavno mene nista ne iznenadjuje....

...pitala sam ga o kom gradu se radi u cg, jer me to zanima iz drugih razloga...on je napisao da taj zdravac navodno "leci" radijaciju, i da o tome sto on tvrdi (bombardovanje

...cudi me da znate o necemu, a to ne napisete na temi na kojoj se pise o lecenju malignih bolesti....i znate da postoje ljudi koje bi to mozda zanimalo,
bez obzira da li imaju ili nemaju da to plate....licno smatram da prosto nije fer ne reci za nesto sto znas...a na bolesnom je da odluci hoce li ili nece da
to primeni....

...svako ima pravo da zna bar da leka MOZDA ima....ali ok svako neka se ponasa kako smatra da treba, odavno mene nista ne iznenadjuje....

U borbi za zivot se sve vazi.

I sve treba pokusati.

Cak i ono sto se mozda cini besmisleno.

to primeni....

Zasto si pitala za grad u CG to sam shvatila jer tvoja deca zive tamo, ali to sa temom nema veze.

Ja zaista nisam imala pojma o ovoj metodi za lecenje nekih slucajeva karcinoma, koji su, kako kazu pacijenti, uspesno i izleceni,
ali i sam lekar ( onkolog) lepo kaze da neki pacejenti ne prezive. To je neka faza u ispitivanju, mozda je samo cist slucaj da su neki pacijenti
izleceni, a i pitanje je kako ce biti za dve,tri godine jer je taj metod savrseno nov.

U borbi za zivot se sve vazi.

I sve treba pokusati.

Cak i ono sto se mozda cini besmisleno.

..ja upravo to radim Blajbi, samo kad ja to radim i pokusavam nekima to ispada smesno i od toga prave sprdnju....jer ko je cuo da se rak leci cajem ili ne znam sad
cim sve, a i ne bih da nabrajam nema potrebe za tim uopste....
...rekla sam samo da je ruzno ako za nesto cujes da MOZDA moze da pomogne ne kazes i ostalima koji su bolesni, pa ko sta moze i koliko moze da ucini...
..ja nemam tih 7.000e da bi recimo isla kod tog lekara u Nemacku, ni ne znam sa sigurnoscu ni da li bi mi bio potreban jos uvek (jos ne znam imam li metastaze ili
ne) dok ne uradim skenere koji su potrebni....ali cak i da ih bude isto ih necu imati....ali mozda neko drugi hoce i ZATO kazem da je ruzno ne reci...nismo svi u
istoj materijalnoj situaciji...neko ce mozda samo moci da ZELI da ode...a neko ce i otici jer mu to mogucnosti dozvoljjavaju....

...nadam se da sam bila jasna....

Zasto si pitala za grad u CG to sam shvatila jer tvoja deca zive tamo, ali to sa temom nema veze.

Ja zaista nisam imala pojma o ovoj metodi za lecenje nekih slucajeva karcinoma, koji su, kako kazu pacijenti, uspesno i izleceni,
ali i sam lekar ( onkolog) lepo kaze da neki pacejenti ne prezive. To je neka faza u ispitivanju, mozda je samo cist slucaj da su neki pacijenti
izleceni, a i pitanje je kako ce biti za dve,tri godine jer je taj metod savrseno nov.

...pitala sam prosto jer me zanima koji je to grad u cg na koji je palo vise bombi nego na bgd, a da ja to ne znam....moja deca su u vreme nato agresije
kao i ja zivela sa mnom u bgd i tad su bile maloletne....to moje pitanje sa njima apsulutno nema veze...

...ma meni je drago da se bar jedna osoba izleci...ja nisam zlo i nemam niti sta protiv da neko ide, niti bilo sta tome slicno postoji u mojoj glavi...ali bih volela
da se prosto objavi nesto kad se sazna, da se svima daju iste sanse...pa ko moze, moze...ja se nadam da mi nece ni trebati tako nesto, i jako verujem u to,
a hoce li ne znam....to saznanje mi tek predstoji...
...sve sto moze da pomogne je dobro, pa bila to macina trava ili krilo slepog misa ili koren maslacka ili ne znam sta vec cetvrto je dobro pokusati, jos ako ne
steti sve je super....sve to daje nekom nadu da ce biti bolje, da ce ozdraviti, a nada je pola izlecenja.....to zna samo onaj, ko to sve pije/jede, koliko je potrebna ta
nada da bi i sutra ustao i imao i volje i snage da pregura i sat i dan i mesec i godinu...

...nada se nikom ne sme oduzimati nikakvim posprdnim komentarima da to nesto ne valja, ne leci ni grip i takve stvari, jer ko nekom daje za pravo da onom ko je
bolestan oduzima tu nadu da ce ozdraviti? e to je strasno ruzno, skoro bezobrazno...

- - - - - - - - - -

ima puno textova i primera kako su izlecili rak presnom hranom

...meni je doktor izricito nalasio da se ne igram sa tim i ne pravim sebi veci problem nego sto ga vec imam....kakva sirova hrana,
to Maja Volk prica,sad kad se izlecila (ako jeste) operacijom, hemio i zracnom terapijom....lako je biti pametan posle bitke..

..ja upravo to radim Blajbi, samo kad ja to radim i pokusavam nekima to ispada smesno i od toga prave sprdnju....jer ko je cuo da se rak leci cajem ili ne znam sad
cim sve, a i ne bih da nabrajam nema potrebe za tim uopste....
...rekla sam samo da je ruzno ako za nesto cujes da MOZDA moze da pomogne ne kazes i ostalima koji su bolesni, pa ko sta moze i koliko moze da ucini...
..ja nemam tih 7.000e da bi recimo isla kod tog lekara u Nemacku, ni ne znam sa sigurnoscu ni da li bi mi bio potreban jos uvek (jos ne znam imam li metastaze ili
ne) dok ne uradim skenere koji su potrebni....ali cak i da ih bude isto ih necu imati....ali mozda neko drugi hoce i ZATO kazem da je ruzno ne reci...nismo svi u
istoj materijalnoj situaciji...neko ce mozda samo moci da ZELI da ode...a neko ce i otici jer mu to mogucnosti dozvoljjavaju....

...nadam se da sam bila jasna....
Ja Afro zaista ne razumem kome ti sada nesto kao prebacujes?
Ja sam lepo rekla da sam iz teksta ovog coveka koji trazi fnansijsku pomoc za svoju zenu i saznala da taj onkolog postoji,, da postoji taj metod koji
nekome pomgne, nekome ne, Dama je takode rekla da je tek nedavno i ona cula za njega, to je sve u eksperimentanoj fazi, neke ozbiljne studije i ne postoje,
ili bi postojale da ima ko da ih finansira, ali farma industrja to sprecava ( tako sam ja shvatila iz medija koje sam citala jer je boje da se za hemoterapiju uzme
12.000 evra nego da se da pola tih para za eventualno izlecenje.

Ja Afro zaista ne razumem kome ti sada nesto kao prebacujes?
Ja sam lepo rekla da sam iz teksta ovog coveka koji trazi fnansijsku pomoc za svoju zenu i saznala da taj onkolog postoji,, da postoji taj metod koji
nekome pomgne, nekome ne, Dama je takode rekla da je tek nedavno i ona cula za njega, to je sve u eksperimentanoj fazi, neke ozbiljne studije i ne postoje,
ili bi postojale da ima ko da ih finansira, ali farma industrja to sprecava ( tako sam ja shvatila iz medija koje sam citala jer je boje da se za hemoterapiju uzme
12.000 evra nego da se da pola tih para za eventualno izlecenje.

...pa recimo i tom coveku koji je to cuo i zna za to, a nije to podelio sa ostalim svetom....bez obzira na farmako mafiju i cuda...cisto da se zna....
...inace ne zameram ja nikom nista konkretno, ono sto sam imala rekla sam u ova dva predhodna posta...pametna si ti zena i kad hoces sve razumes,
kad neces mozemo da pisemo do prekosutra ti kao ne kapiras...nema veze...necu uopste oko bilo cega da se nerviram niti da kidam zivce...
...ja trebam sebi, trebam svojoj deci i svima koji mene vole...zasto bi ja trosila sebe zbog foruma...to bi priznaces bila velika glupost, narocito sada
kad mi pre svega treba pozitivna energija, misao, ljudi, okruzenje...ma sve...
...imam 1001 razlog da zivim pa cu i da se potrudim da tako i bude...pa da li cu piti caj od zove ili caj od zutih mrava ili graviolu ili ulje konoplje ili ne mogu
vise ni da se setim sta se sve pije inace....nema veze vazno je da ja verujem da ce mi to sto pijem POMOCI...to je moj nacin da ozdravim, da verujem u ono
sto mislim da mi je lek..i onda taj lek deluje....ali ne zato sto je cudesan vec zato sto to moja psiha cini od njega :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back