Zasto si pitala za grad u CG to sam shvatila jer tvoja deca zive tamo, ali to sa temom nema veze.
Ja zaista nisam imala pojma o ovoj metodi za lecenje nekih slucajeva karcinoma, koji su, kako kazu pacijenti, uspesno i izleceni,
ali i sam lekar ( onkolog) lepo kaze da neki pacejenti ne prezive. To je neka faza u ispitivanju, mozda je samo cist slucaj da su neki pacijenti
izleceni, a i pitanje je kako ce biti za dve,tri godine jer je taj metod savrseno nov.
...pitala sam prosto jer me zanima koji je to grad u cg na koji je palo vise bombi nego na bgd, a da ja to ne znam....moja deca su u vreme nato agresije
kao i ja zivela sa mnom u bgd i tad su bile maloletne....to moje pitanje sa njima apsulutno nema veze...
...ma meni je drago da se bar jedna osoba izleci...ja nisam zlo i nemam niti sta protiv da neko ide, niti bilo sta tome slicno postoji u mojoj glavi...ali bih volela
da se prosto objavi nesto kad se sazna, da se svima daju iste sanse...pa ko moze, moze...ja se nadam da mi nece ni trebati tako nesto, i jako verujem u to,
a hoce li ne znam....to saznanje mi tek predstoji...
...sve sto moze da pomogne je dobro, pa bila to macina trava ili krilo slepog misa ili koren maslacka ili ne znam sta vec cetvrto je dobro pokusati, jos ako ne
steti sve je super....sve to daje nekom nadu da ce biti bolje, da ce ozdraviti, a nada je pola izlecenja.....to zna samo onaj, ko to sve pije/jede, koliko je potrebna ta
nada da bi i sutra ustao i imao i volje i snage da pregura i sat i dan i mesec i godinu...
...nada se nikom ne sme oduzimati nikakvim posprdnim komentarima da to nesto ne valja, ne leci ni grip i takve stvari, jer ko nekom daje za pravo da onom ko je
bolestan oduzima tu nadu da ce ozdraviti? e to je strasno ruzno, skoro bezobrazno...
- - - - - - - - - -
ima puno textova i primera kako su izlecili rak presnom hranom
...meni je doktor izricito nalasio da se ne igram sa tim i ne pravim sebi veci problem nego sto ga vec imam....kakva sirova hrana,
to Maja Volk prica,sad kad se izlecila (ako jeste) operacijom, hemio i zracnom terapijom....lako je biti pametan posle bitke..