Borelj: Vučić i Kurti se dogovorili da nisu potrebni dalji razgovori o predlogu EU

Заебана ствар, тај мозак !
Мангупи могу да ти увале погрешне идеје ...

А можеш и да не знаш неке податке !

Ја сам рецимо сазнао тек пре неко вече,
био на тевеу неки историчар, па прича човек:

СФРЈ је активно подржавала осамостаљење Алжира од Француске.
Тито им је слао бродове наоружања и ДеГол им је на крају потписао независност.

Ето.
А ми се данас питамо зашто је Француска признала Косово ?!

Не знамо одакле смо шупљи
и одакле нас промаја бије !!!
Знаш драги, неко ми је причао да је амерички услов за помоћ Француској у рату, био да касније деколонизују колоније.

❤️Амела

Па и скоро свако ко изда, изда јер тиме остварује неку корист која се касније углавном своди на новац.

Смисао речи ИЗДАТИ је јасан

Имплицира постаојање или савеза или договора или интереса обостаранога пре чина ИЗДАЈЕ

У овом случају СНС или цео политички систем експлоатацији у Србији није био нити јесте савезник експлоатисанима

тако да они нису нас издали.. већ продали ...

Иста ситуација је била у свим земљама европе пред први светски рат

када су социјалисти били одлучијући да својим гласовима изгласају почетке финансирања ратова .

Социјалисти свих држава су се приклонили 'својој' нацији односно 'својим' буржујима и монархистима

који су их употребили за покретање ратне машинерије ....

Тада да социјалистичка интернационала јединствено није ни у једној држави дала гласове ниједна индустрија европе не

би имала новаца ..

Тако да социјалисти .. односно вође су тада практично ПРОДАЛИ

'радништво'

али да не ширим причу

🤣

20230228_144054.jpg

СФРЈ је активно подржавала осамостаљење Алжира од Француске.
SFRJ je osnivac pokreta nesvrstanih i normalno je da je podrzavala proces ukidanja kolonija. Veze ti taj profesor nema.
Kad budemo Francuzima otimali Marsej tad mozete da se javite. Jer Kosovo nama nije kolinija, nego dusa, srce i iskon.
Idi ti malo ponovi to gradivo.

SFRJ je osnivac pokreta nesvrstanih i normalno je da je podrzavala proces ukidanja kolonija. Veze ti taj profesor nema.
Kad budemo Francuzima otimali Marsej tad mozete da se javite. Jer Kosovo nama nije kolinija, nego dusa, srce i iskon.
Idi ti malo ponovi to gradivo.

Кол'ко пута си био доле ?
Ја никада и никада нисам имао жељу.

Ето колико је Косово моје.

Кол'ко пута си био доле ?
Ја никада и никада нисам имао жељу.

Ето колико је Косово моје.
Rodjen sam na Kosovu i Metohiji, 2 kilometra od manastira Visoki Decani. Krstio me je, tada iguman manastira, a sada episkop rasko-prizrenski Teodosije.

Back