- Poruka
- 18.989
Sad odbrojavamo do vaše neopozive ostavke 15.3.Au, Džegi, šta ćeš sad???![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad odbrojavamo do vaše neopozive ostavke 15.3.Au, Džegi, šta ćeš sad???![]()
Знаш драги, неко ми је причао да је амерички услов за помоћ Француској у рату, био да касније деколонизују колоније.Заебана ствар, тај мозак !
Мангупи могу да ти увале погрешне идеје ...
А можеш и да не знаш неке податке !
Ја сам рецимо сазнао тек пре неко вече,
био на тевеу неки историчар, па прича човек:
СФРЈ је активно подржавала осамостаљење Алжира од Француске.
Тито им је слао бродове наоружања и ДеГол им је на крају потписао независност.
Ето.
А ми се данас питамо зашто је Француска признала Косово ?!
Не знамо одакле смо шупљи
и одакле нас промаја бије !!!
Па и скоро свако ко изда, изда јер тиме остварује неку корист која се касније углавном своди на новац.
Sad odbrojavamo do vaše neopozive ostavke 15.3.
Raskrinkao te Wolf JeremićMi smo uvek na funkciji...jerbo smo tako u mogućnos...![]()
Au! I šta ćemo sad????
SFRJ je osnivac pokreta nesvrstanih i normalno je da je podrzavala proces ukidanja kolonija. Veze ti taj profesor nema.СФРЈ је активно подржавала осамостаљење Алжира од Француске.
Знаш драги, неко ми је причао да је амерички услов за помоћ Француској у рату, био да касније деколонизују колоније.
Амела
SFRJ je osnivac pokreta nesvrstanih i normalno je da je podrzavala proces ukidanja kolonija. Veze ti taj profesor nema.
Kad budemo Francuzima otimali Marsej tad mozete da se javite. Jer Kosovo nama nije kolinija, nego dusa, srce i iskon.
Idi ti malo ponovi to gradivo.
Pozder opet srbuje..ne valja mu to.Raskrinkao te Wolf Jeremić
Na teritoriji ZSO, sto je golema razlika..to je drzava u drzavi. RS na Kosovu.Ovo će te turistički obilaziti kao spomenike u drugoj državi.
Silom oteto se vraća. Čega se odrekneš, nema šta tu da tražiš.
![]()
Kako da nije..Na teritoriji ZSO, sto je golema razlika..to je drzava u drzavi. RS na Kosovu.
Rodjen sam na Kosovu i Metohiji, 2 kilometra od manastira Visoki Decani. Krstio me je, tada iguman manastira, a sada episkop rasko-prizrenski Teodosije.Кол'ко пута си био доле ?
Ја никада и никада нисам имао жељу.
Ето колико је Косово моје.
Rodjen sam na Kosovu i Metohiji, 2 kilometra od manastira Visoki Decani. Krstio me je, tada iguman manastira, a sada episkop rasko-prizrenski Teodosije.
U Crnoj Gori.A gde sad živiš ?
U Crnoj Gori.