Borelj porucio gradjanima EU: Smanjite grejanje u svojim domovima, moramo da platimo cenu raskida sa Rusijom

Pametni Drugoevropijanci baš ko ovi naši

a Rusi - MEGAPROFIT
ne prodaš a zaradiš
kako je to lepo
:heart:
daklem, prostom racunicom:
smanjenjem isporuke ruskih energenata za 50 posto radi sankcija i skokom cena energenata za 50 posto...........RUSI ISTO ZARADJUJU KO DA NEMA SANKCIJA....................STIM STO CE ONAJ REST OD 50 POSTO VISKA ENERGENATA PRODAVATI KINI I ZARADITI.

DAKLEM, BRAVO AMERIKO, RUSIJA TI JE ZAHVALNA ZA OVAJ POSAO STOLECA.
I RUSIJA TE MOLI DA NE SKIDAS SANKCIJE STO JE DUZE MOGUCE..............DA STO VISE STOTINA MRD DOLARA PROFITA LEGNE U RUSKI BUDZET.

' Европсаka руља спрема Европску револуцију '
reko ja, bice veliki deficit vesala i giljotina.
Ja bih zamolio da se par giljotina sacuva za srednju englesku.

Паметан си ти!

Бар за тај један једнини пут у животу, за остало видим да ниси ... а није ни важно... :mrgreen:
(заиебавам се)
Ne bi se ja zaebavo moze neko da pomisli da je tako ...na ovom forumu svakakvih ima od zlonamernih pa do manje pametnih.Zaebavam se...

Jeste sad hladno, ali neće biti dugo. Ide proleće. Šta će biti za sledeću zimu - će da vidimo.

Пусти то сви знамо , него да те питам ја нешто. Јеси ли ти као познати форумски подржавалац НАТО пакта и ЕУ , заврнуо радијаторе да се солидаришеш са екипом из ЕУ којима се смрзава она ствар у дупету управо. Није ваљда да дозвољаваш себи да те греје мрски руски гас док ти се браћа у Хрватској и другде смрзавају????

Пусти то сви знамо , него да те питам ја нешто. Јеси ли ти као познати форумски подржавалац НАТО пакта и ЕУ , заврнуо радијаторе да се солидаришеш са екипом из ЕУ којима се смрзава она ствар у дупету управо. Није ваљда да дозвољаваш себи да те греје мрски руски гас док ти се браћа у Хрватској и другде смрзавају????

Е луд си... :mrgreen:

Он је само настрашени дугосрбијански титоистички балашевићевац

Основна особина хомосапијенса је порицање... 'Све се другима дешава... ' 'Мени је ок и борим се са хејтеркамао/хејтерима' ....
Sve tacno ali dovolljno ovo izdvojiti na samnom pocetku.Nije svaki homosapiens taki(eto rimuje se).Ima nas i normalnih vjeruj.Barem pokusavamo biti.Od cinjenica ne bjezim ma koliko mi se ne svidjale.Pokusati se osloboditi ili cekati da prodje.Ja mogu,ponavljam,lagat ovde da je sve cool bajno sjajno a nije.Kakav sam ovde takav sam i na YouTube haha salim se takav sam i uzivo.Nemam nista protiv kurcenja preko tastature malih bica jer to je pa jedino sto ih ispunjava a uzivo su ili kao fini ili Manji od makovog zrna.No to im je plafon moci i uspjeha.Samo i samo Cyber prostor.Svakom njegovo.
O zapadu kojeg spominjes.... Pisem redovno sta mislim o njima Ali tu ne spada narod vaskoliki,jedan dio da ali Boga mi i dobar dio vidi dobro sve sta se radi pogotovo za vrijeme ove posasti od tkzv pandemije koja eto prodje ko da nije ni bila.
Stoka koja ih vodi,korporacije,birokrate pa čmaroglavci oko njih e tooo...aj neka sad.
Uglavnom,dobar si komentar Aleksa dao :ok:

Visoki predstavnik Evropske unije (EU) za spoljnu politiku Žozep Borel zamolio je građane da smanje grejanje u svojim domovima, kao jedan od načina da blok smanji zavisnost od ruskog gasa usred sukoba u Ukrajini, piše RT.​

Izazovi sa kojima se suočavamo zahtevaće veoma oštar stav i moramo da budemo spremni da platimo cenu, rekao je Borel, sugerišući da „Evropski građani smanje grejanje svojih domova“, kao deo njihovog „individualnog napora da se smanji potrošnja gasa“.

Saopštenje zvaničnika EU dolazi nakon što je blok predstavio novu rundu sankcija Rusiji i Belorusiji zbog tekućeg sukoba u Ukrajini. Nova ograničenja isključila su jedan broj beloruskih banaka iz mreže SVIFT, pogodila ruski pomorski sektor i uvela ograničenja za 160 ruskih poslanika i poslovnih ljudi.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1094546/rusija

Pametnjakovici uvedu sankcije a zeznu i sami sebe-
Zasto bi obican covek placao cenu i smrzavao se zarad dokazivanja mocnika ciji je veci :roll:
smanjiti ce se eu

Zasto bi obican covek placao cenu i smrzavao se zarad dokazivanja mocnika ciji je veci :roll:
pa ako nece da sedi kuci i mrzne se, onda pravac na front:
ko odbija da se mrzne, ili gine, ima da bude moren gladju, i opet ce rusi da budu krivi jer djubrvo izvoze samo prijateljskim zemljama

Back