BORE

hahahahahahahhaha........dobro

Не знам шта је толико смешно у мом посту али добро...z:)
Иначе, нивеа q10 и сличне тешко да ће да помогну...
Еуцерин нисам користио...
@mackavracarka
Мислим да људи (жене) не користе антирид само због недовољно информација...

Не знам шта је толико смешно у мом посту али добро...z:)
Иначе, нивеа q10 и сличне тешко да ће да помогну...
Еуцерин нисам користио...
@mackavracarka
Мислим да људи (жене) не користе антирид само због недовољно информација...

pa sladak si mi sto dajesh savet...mislim smejala sam se dobrocudno hhehehehe

O kojim parama pricas?Nivea kosta manje od 1000 dinara,i kao takvoj sumnjam da su joj stavili magicnu formulu za uklanjanje bora..Ma vazi..A narocito za period od mesec dana...
Sve je to bacanje love...
Sve bi bile ispeglane i ko nove da je tako...

I nisam mislila da je sve nestalo(nije moguce)samo kazem da postoji razlika,ali razlicita su iskustva,otkud znam...Naravno da nisam mislila bukvalno da ce se sve srediti(nema sanse da npr. u 50.god. izgledas ko da imas 20),ali da ce vremenom biti bolje,verovatno da,posle duzeg vremena.Sto se para tice,mislila sam zbog zvega sto ste pisale,zbog raznih kremica i sl. pa dok sve isprobas...i tako.Zurila sam,pa sam sve zbrzila,tako da nisam dobro objasnila.Zato zvuci malo konfuzno.

:) A za 1600 din mozete uzeti Hemelovih proizvoda 5-6 sa jednim gratisom i da ste mirni sa senzitiv kremom, antirid-kremom i jos puno toga, a sve koncentrovano da ne morate kupovati svakog mjeseca, vec da ste mirni makar pola god.

Ja koristim Eucerin , ne tako dugo ,tek oko 3 meseca ali nisam primetila neke zadivljujuce rezultate i planiram da promenim kremu kad ovu potrosim.Ja imam veoma sitne borice na celu , znaci nista strasno ali krema ih cini mi se nije uopste ublazila a kazu da bi trebalo videti rezultate posle 5 nedelja ?!

Eucerin i samo eucerin pogotovo sa ureom jer ona zadrzava vlagu na kozi a to bi tebi odgovaralo posto kazes da si uvijek imala suhu kozu.
Program Eucerina jeste poskup ali se isplati.
Licno nemam problema sa borama, ali koristim Eucerin 5% urea bas zbog toga da mi zadrzava vlagu duze na kozi.

I ja koristim eucerin i toplo preporucujem!
jesu skupe ( kreme,losioni) ali vrede.Koristim vec x godinica i da li zbog njih ili genetike jos uvek prolazim sa 10-tak god manje (hi,hi)

Eucerin i samo eucerin pogotovo sa ureom jer ona zadrzava vlagu na kozi a to bi tebi odgovaralo posto kazes da si uvijek imala suhu kozu.
Program Eucerina jeste poskup ali se isplati.
Licno nemam problema sa borama, ali koristim Eucerin 5% urea bas zbog toga da mi zadrzava vlagu duze na kozi.

Svi ga silno ishvaliste a ja sam probala neku Eucerin kremu za hidrataciju i ujutru mi je celo lice bilo u sitnim gnojnim bibuljicama. Uzas! Meni ne odgovara i necu vise nista njihovo probati.

Back