vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj ovde
http://stenci.info/index.php?idp=17
Cena šteneta je 650 evra, čovek klaže da ih nije izvozio u Srbiju, ali pretpostavlja da nije komplikovano...
Ako se prevozi automobilom, pretpostavka je da niko ništa i ne pita na granici, ali možeš se i sam raspitati za (regularnu) proceduru.
alen.marekovic@zg.htnet.hr
Kontaktirala sam odgaivaca iz Hrvatske,stene od 2 meseca kod njih kosta 700 evra i to na nevidjeno. U hrvatskoj ima samo 3 odgaivacnice,2 u Zagrebu i 1 u Bjelovaru. Inace uslovljavaju da kupac mora da koristi psa u radu,agiliti...
Koliko sam ja snimila, borderi su medju najzastupljenijim rasama na agilitiju, flajbolu i ostalim ekipnim psecim sporotvima, a gledao si bejba sigurno. I slazem se sa Rijom da je zakom ponude i potraznje krajnje negativno uticao na kvalitet zlatnih retrivera u smislu parenja u srodstvu, parenja pasa sa ozbiljnom displazijom (koja je nasledna)... Borderi su nesto redji i verovatno su zbog toga i skuplji ali mislim da se isplate. Sacekaj da dodje Vilus, ona je najvise u toku sto se tice izlozbene kinologije, odgajivaca i odgajivacnica...
si sigurna?
nesto ne verujem da imamo pse takvog kvaliteta da kostaju 1k-1.5k