BorcaCity

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

*M*I*L*IC*A*

Početnik
Poruka
40
Borca je jedan od najlepsih i najvecih delova Beograda iako je dosta zapostavljena. Borcani zato vam je otvoren ovaj forum.Tema je prosta i jednostavna:Borca. Sta vam se svidja a sta ne, sta bi trebalo menjati u Borci gde je dobar provod u Borci itd. :D

alo bre??? koja Milica je to? Da nije Joksović??? Ako si ti, javi se... Ovde Ivana iz Slovenije... :wink: :wink:
Ja imam u Borci ujka, ujnu, i tri sestre od ujka... Joksovići-legende!!! Puno pozdrava svima iz Borce...

*M*I*L*IC*A*:
Borca je jedan od najlepsih i najvecih delova Beograda iako je dosta zapostavljena. Borcani zato vam je otvoren ovaj forum.Tema je prosta i jednostavna:Borca. Sta vam se svidja a sta ne, sta bi trebalo menjati u Borci gde je dobar provod u Borci itd. :D

Heheh..... U Borci ne postoji dobar provod tj. ne postoji nikakv provod!!!! Mislim da mozes da izlazis dok ne napunis 15 god i shvatis da je to bacanje vremena i para. Zivim ovde vec 19 godina i nije lose ziveti tu ali izlaziti nikako... Ok privatne zurke sa drustvom su ok provod ali kafice treba obilaziti... u velikom luku!!!! Ako hoces dobar provod zaboravi na Borcu... :)
pozdrav od komsije...
P.S. znam i ja joksu :)

sanja:
ovca
borca
delca i to.... :lol:

e stvarno,ovo ponasanje nekih ljudi iz Beograda zasluzuje neku psiholosku analizu....

mislim,ZASTO postoje ljudi koji prosto PREZIRU i nipodastavaju one NE-njihove delove Beograda

znaci ako taj neko zivi npr na vozdovcu,ili novom bg-u,on ce iz nekog razloga da se sa nekim nipodastavanjem odnosi prema ne samo npr borci,vec i prema dorcolu,ili zemunu.....

ZASTO ljudi?? :roll:

KNIGHT:
sanja:
ovca
borca
delca i to.... :lol:

e stvarno,ovo ponasanje nekih ljudi iz Beograda zasluzuje neku psiholosku analizu....

mislim,ZASTO postoje ljudi koji prosto PREZIRU i nipodastavaju one NE-njihove delove Beograda

znaci ako taj neko zivi npr na vozdovcu,ili novom bg-u,on ce iz nekog razloga da se sa nekim nipodastavanjem odnosi prema ne samo npr borci,vec i prema dorcolu,ili zemunu.....

ZASTO ljudi?? :roll:

alo...
nemam nista protiv borce, ovce i ostalih.. tamo su mi prijatelji, rodjaci, ne smeta mi nista, ovo je bila sala i replika iz "mileta protiv tranizicije".

*M*I*L*IC*A*:

Tamo imam plac i ako krene po planu imacu i kucu :wink: . Meni se dopada... :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back