Borba protiv shunda

Da li su narodnjaci odgovorni za ovako stanje na nasoj muzickoj sceni?

• Ukupno glasova
    44
  • Anketa je zatvorena .
Evo za spooky... Meden je!(dobro, nije bas!)

Prilozi

• 645.jpg
    645.jpg
    36,2 KB · Pregleda: 2
Srecna je svaka drzava u kojoj ima ovoliko poznavalaca, pardon eksperata za "dobar" zvuk! Daleko cemo dogurati!

Vec sada vidim slike iz bliske buducnosti, na kojima se ponosno slikaju Elvin i Levron, zagrljeni (nisu gej). A, iznad njih boldovan naslov "Spasili Srbiju", "Zahvaljujuci njima Srbija vodeca muzicka sila u svetu", "Na svim top listama cuje se muzika srpskih kompozitora"...itd. itd.

Elvina za predsednika, Levrona za premijera. A moze i obrnuto. Sta kazete?

kako god, SRBIJI SE ZURI! Nemoj puno da razmisljate!

Tamplja_90:
Izvini,ali sta ti slusas?

Ah, pa zar je zaista vazno sta ja slusam? Ja sam obican posetilac na ovom sajtu, koji ponizno, sa strahopostovanjem, gleda (ne trepcem, majke mi) i uci od najpametnijih i najboljih muzickih znalaca u SCG !!!

Pogadjate, rec je o gospodi, Levronu i Elvinu! Mada, rekla bih da ste svi vi prilicno daroviti u procenama kada je rec o "dobrom zvuku". No, da se vratim na ova dva vrsna umetnika Elvina i Levrona.

Vazno je sta oni slusaju, jer su oni ta potrebna snaga koja pokrece ceo svet da ispravno misli i da slusa ispravnu muziku. Vazno je sta oni slusaju jer je to jedino ispravno misljenje! Oni su ti koji umeju na pravi nacin da ukazu sta treba, a sta ne treba slusati! Njihovi brzi mozgovi, i njihov IQ koji prelazi i granice "nemoguceg", prihvataju samo ono sto je ispravno i pravo! Oni su ti koji na najpametniji moguci nacin umeju sa malo reci da kazu mnogo. Bas su pametni! Razmiljam ceo dan koji je od njih dvojice pametniji i ne mogu da se odlucim. Prvi put u zivotu sam NEODLUCNA! Pomislim najpre da je to Elvin (mislim pametan), ali onda se setim nekih dosetki Levrona pa on prevagne, pa Elvin, pa Levron...pa to je da se covek zbuni skroz. Ali, ne dam se ja zbuniti ova dva asa ce me razumeti. I oni svoju ljubav prema "Tarmiju" i "Gagi" ravnopravno rasporedjuju. Tako i ja prema njima! Obojicu izuzetno cenim i postujem. Njihov sam fan. Samo nisam se jos odlucila od njih dvojice (Elvina i Levrona) ko ce biti "Tarmi" a ko "Gaga". Momci dragi, sta biste vi zeleli?

Posto te i dalje nista ne kontam....Grand & co. nisu muzika vec...vec...Ma ne mogu reci ni da je to neko vristanje,buka ili nesto slicno,kad nije cak ni to...Jednom recju to je s****....I svaka cast onima koji vole to da slusaju,jer ja ne bih izdraza vise od par sati to da slusam a ne neki duzi vremenski period...

Tamplja_90:
Posto te i dalje nista ne kontam....Grand & co. nisu muzika vec...vec...Ma ne mogu reci ni da je to neko vristanje,buka ili nesto slicno,kad nije cak ni to...Jednom recju to je s****....I svaka cast onima koji vole to da slusaju,jer ja ne bih izdraza vise od par sati to da slusam a ne neki duzi vremenski period...

JUZNI VETAR - ZAUVEK! Eto, mislim da ti ova recenica sve govori. Volim tu muziku i zao mi je sto se pocetkom 90-tih ta produkcija raspala! Cuvena petorka koja je snimala za Juzni vetar: Dragana Mirkovic, Kemala Malovcic, Semsa Suljakovic, Mile Kitic i Sinan Sakic, imala je fanatsticne albume i mnogo, mnogo dobrih hitova koje rado slusam i danas! Mnogi od tih hitova snimljeni su pre 10, 15, 20, 30 godina i jos uvek traju !!! To je prioritet a slusam naravno i drugu muziku, ali nista sa toliko ljubavi i zara kao Juzni vetar! U sutini, sve sto prija mom uhu ja to slusam. Nebitno koji je muzicki zanr. Najvaznije mi je da me muzika opusta i da kod mene izaziva lepa osecanja! ;-)

behemoth:
Bravo... Samo ti kupuj njihove "kompakt CD-ove" kao sto bi Ceca rekla...

Semsa, Sinan, Saban, Mitar... kakva imena prave srbende!

Ja imam njihove ploce !!! Jer, su oni odavno zarili i palili na ovim prostorima!

A kada je rec o imenima, ne shvatam koja je poruka? Sta zelis da nam kazes?

Zar je dobar pevac - samo srbijanski pevac (SRBENDA)!?

I drugo, Semsa i Sinan nikada nisu ni govorili da su "srbende". Ne znam sta si zeleo da kazes sa tom recenicom.

I trece, lepo je sto ne slusate "narodnjake" a mahom znate cak i citate pojednih pevacica! 8-)

P.S. Zamisli kada bi te neko ogranicio i naterao da samo slusas "srbende" kako pevaju. Ili, da moras da slusa iskljucivo muziku na "maternjem jeziku". Totalna glupost. Muzika ne poznaje granice! :-P

Back