Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Због тога су драги форумаши дошли за формуле за истину.
"Број мртвих терориста увећати за најмање 3 пута, а број цивила смањити за 100 до 1000 пута"

На крају крајева, ево вам драги људи, ово су њофрине колеге, морам признати далеко неспособније од њега, требали би да га запосле у овај центар за лажи.

Da sigurno je 40 hiljada "terorista" ubijeno a da pri tome nije ubijen niti jedan civil kako su to Rusi ubjavili.

Šta bi, nisi hteo da daš previše kredita Rusima, pa si što pre zamenio Indiju za Pakistan, kako ti ne dojadi da ovoliku budalu praviš od sebe? Mene bi bilo sramota da me neko stavlja u isti koš sa jaguarom i ovim talibanom sa Peštera...

ne poredi nasu rahmetli dzegi sa nekim magarcima

- - - - - - - - - -

Mogu i ja da trolujem, što bi to pravo bilo rezervisano samo za njega? :mrgreen:

znaci dvojica zezaju celi forum?

Ne,nimalo,uzivam pratiti kako se Rusi blamiraju sa svojim tzv. "krstarecim raketama". :lol:
A tek tradicionalni vuišegodišnji virtualni udari koalicionih snaga po teroristima i njihov učinak na Zapadu!:lol:
A tebi se očito baš i ne sviđaju "uspjesi" sigurnosnih službi po Zapadu?
Moguće je da Rusima neke od raketa uokolo i lutaju po teritoriju ISIS-a, al im zato barem ne lutaju suicidalni arapski teroristi uokolo po gradovima!

Sem toga, eventualna ruska nepreciznost se ne može mjeriti s blamom NATO udara 1999-te, kada su ameri TV toranj na Avali danima ciljali po NBGD-u pa zatim malo i po Fruškoj Gori, da bi na kraju konačno pronašli onako dobro skrivenu metu! Ma ni putnički vlak od tenka isu bili u kadri razlikovati!

I danas, kažeš "KOLATERAL", odmah svak živ pomisli na Amerikance!

Poslednja izmena:
Zar postoji neka drzava koja Rusiju smatra nekakvom prijetnjom ?

Zadnji put kad su Rusi prijetili,raspali su se bez borbe. :lol:

A kojoj su to zemlji pretili, a jel , reci mi ti jel si skoro paso travu, po poljoprivrednim naucnim dobrima.:)

hebiga, ne mogu skuzit koju travu si passa, ponekad pomislim , eeeee bunika , kad me ti oma prevari sa svojim postom.;)

dal je industrijska konoplja, koja se davala konjima ili je...:eek:

A kojoj su to zemlji pretili, a jel......

Jos si ti mlad,evo....drzi.......

Teddy-Bear.png

Tu pise da su ubili i preko 400 cilvila od toga skoro stotinu dece, sto je vise nego od navodno glavne mete napada ISISa. Na to jos treba dodati i jos najmanje dva puta toliko ubijenih civila od strane Asada.

U americkim napadima za godinu dan je stradalo civila koliko u ruskim za mesec dana, to dosta govori koliko je Ruse zapravo briga za Sirijce.

Toliko slova i riječi ni za šta ... Kme kme je sasvim dovoljno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back