Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стиго и вендета .... а и њовро се повратио после слома живаца .... да их поздравим ... хај обмана ... !

A nije, taj stres ce tek , posle izvesnoga vremena da mu dodje glave, :ok:

Kada pocne da ima nocne more, ono leeeeete raketice i jure ga, pa onda , budjenje sav okupan u znoju svom, upisan u gace,:roll: ....e tad ce razviti bolest zvan PTSD.:rtfm:

Tu pise da su ubili i preko 400 cilvila od toga skoro stotinu dece, sto je vise nego od navodno glavne mete napada ISISa. Na to jos treba dodati i jos najmanje dva puta toliko ubijenih civila od strane Asada.

U americkim napadima za godinu dan je stradalo civila koliko u ruskim za mesec dana, to dosta govori koliko je Ruse zapravo briga za Sirijce.

A 500000 (pola miliona) iračke dece što pobiše Ameri su kolateralna šteta?????

- - - - - - - - - -

CNN ima jake obavestajce u celom svetu. 99 su lepo najavili da ce se gadjati RTS ali sloba je namerno drzao ljude da poginu

Samo da te obavestim da je Al Krakov pred padom.

Tu pise da su ubili i preko 400 cilvila od toga skoro stotinu dece, sto je vise nego od navodno glavne mete napada ISISa. Na to jos treba dodati i jos najmanje dva puta toliko ubijenih civila od strane Asada.

U americkim napadima za godinu dan je stradalo civila koliko u ruskim za mesec dana, to dosta govori koliko je Ruse zapravo briga za Sirijce.

Због тога су драги форумаши дошли за формуле за истину.
"Број мртвих терориста увећати за најмање 3 пута, а број цивила смањити за 100 до 1000 пута"

На крају крајева, ево вам драги људи, ово су њофрине колеге, морам признати далеко неспособније од њега, требали би да га запосле у овај центар за лажи.

Ovde neki neprestano priželjkuju rat SAD i Rusije, totalno nerealno, taj film nećete gledati. Pola Sirije dobija Asad pola će dobiti ovi umereni a od Islamske države neće ostati ništa. Najverovatniji krajnji ishod ovog rata u Siriji. E sad da li će skroz podeliti zemlju na dve nezavisne države ili će to biti podela u vidu autonomija, pokrajina dogovoriće se za pregovaračkim stolom.

Neki od nas uopce nismo impresionirani nicim sto dolazi iz Rusije pa tako ni "ruskim vojnikom".

Što bi morao da budeš impresioniran, teško ti jednostavno da ćutiš? Ni ja nisam impresioniran (slaba reč, ali neka bude tako u svrhu rasprave) Hrvatskom ili Hrvatima, pa opet nemam problem da poslušam neku dobru pesmu ili šta god dobro može da dođe odatle...

- - - - - - - - - -

ivke cisti srbin, cista ekavica? on i onaj TOVARis oba sa bezanije?

Ivke je Pazarac, oni tamo pričaju ekavicom. I meni je to bilo čudno, što ne koriste njihov "bošnjački" kad već glume Bosance, ali neka ih...

Ovde neki neprestano priželjkuju rat SAD i Rusije, totalno nerealno, taj film nećete gledati. Pola Sirije dobija Asad pola će dobiti ovi umereni a od Islamske države neće ostati ništa. Najverovatniji krajnji ishod ovog rata u Siriji. E sad da li će skroz podeliti zemlju na dve nezavisne države ili će to biti podela u vidu autonomija, pokrajina dogovoriće se za pregovaračkim stolom.

Ма какво пола Сирије. Такозвани побуњеници контролишу 10 или можда 5% земље, остало је у рукама САА, а 60% је у рукама терориста.
И никаквих преговора неће бити са терористима, а самим тим ни поделе.

Poslednja izmena:

Pa vec sam ovdje napisao,Assad i Rusi ce dobiti arapsku sirotinju a Ameri i njihovi saveznici ce dobiti naftna polja.

Neki od nas uopce nismo impresionirani nicim sto dolazi iz Rusije pa tako ni "ruskim vojnikom".

Daaaa bemu, daaaa, nisam ni ja, znas moje misljenje o njima, ali u svemu treba biti realan, posten..

Sad ako trolas ok, razumem, trola ti se, to je u redu, ali neverujem da si slep. Neces postati Rusoljub ako prepoznas pravo stanje stvari, a to je da Rusi zapravo nesto i rade, puno vise od one Americke bagre koja je i stvorila ISIS, koja ih snadbeva oruzjem, koja trguje sa naftom.

Sve sto treba je biti realan...ne volim ja Ruse sad ni manje ni vise ali nisam slep da ne vidim...

Zato ako trolas ok, a verovatno je to ..ali ne verujem da i sam ne vidis kakvo je stanje na terenu

Ма какво пола Сирије. Такозвани побуњеници контролишу 10 или можда 5% земље, остало је у рукама САА, а 60% је у рукама терориста.
А никаквих преговора неће бити са терористима, а самим тим ни поделе.

Jedino Kurdi nakon svega ovoga mogu dobiti neku autonomiju, ovi opozicionari, ako prežive, mogu samo da se nadaju da će na budućim izborima dobiti neke mandate, pa da onda političkim putem pokušaju da ostvare nešto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back