gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Strateski bombarderi bombarduju polozaje islamista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strateski bombarderi bombarduju polozaje islamista.

Турска позвала руског амбасадора и изразила протест због "интензивног" бомбардовања села северне Сирије.
http://www.dailystar.com.lb/News/Mi...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Ту-160 изнад Хаме, у пратњи ловца.
Ово значи само једно, страхоте за тероризам.
Примећујемо наглу промену понашања мећу терористима, односно МУК.
Нема виће дреке ни вриске, само шапутање...![]()

Doduše, treba pomenuti i da se forumski talibani trenutno zanimaju grickanjem banana, dok njihovi drugari na terenu konzumiraju šrapnele![]()

Руси су за ових пар дана потрошили више него од почетка акције у Сирији. Можда и 2 до 3 пута.
Ове крстареће ракете не да су скупе, него је то невероватно.
Уа једну крстарећу могу да купе више стотина фабовки.
Мислио сам да је ово само показивање мишића, али нешто се одужило.
Руси су за ових пар дана потрошили више него од почетка акције у Сирији. Можда и 2 до 3 пута.
То се изгледа теби чини....онима на терену се нешто много скратило....прошло оно златно време, кад добију од Америке и & позиције за бомбардовање, па седе и снимају, да убију време и зараде своју платицу, мало од ментора, мало од нафте. Тад су сви, сем Асада и његових, били задовољни, возикали Тојоте, махали црним барјацима, рушили знаменитости....и секли главе...
Са Каспијског мора
Ту-160 изнад Хаме, у пратњи ловца.
Ово значи само једно, страхоте за тероризам.
Примећујемо наглу промену понашања мећу терористима, односно МУК.
Нема виће дреке ни вриске, само шапутање...
Sojgu je rekao da je do sada ispaljeno preko 100 tih raketa.Руси су за ових пар дана потрошили више него од почетка акције у Сирији. Можда и 2 до 3 пута.

Руска авијација бацила на терористе бомбе са натписима „За наше“ и „За Париз“
На бомбама које руска авијација бацила на терористе у Сирији било је написано „За наше“ и „За Париз“, саопштило је министарство одбране Русије и показало одговарајуће снимке бомбардовања.
„Пилоти и техничари ваздушне базе ’Хмејмим“ послали су своју поруку терористима хитном авионском поштом Ратног ваздухопловстава“, каже се у саопштењу руског Министарства одбране.
)))Sojgu je rekao da je do sada ispaljeno preko 100 tih raketa.
- - - - - - - - - -
SYRIA Shoigu: Range of Tu-160’s flights during the task performance from the water zone of the Mediterranean Sea constituted over 13 000 km
![]()
A ISIL jos postoji i pored svih tih inter-kont-raketa, nije mi jasno.
A ISIL jos postoji i pored svih tih inter-kont-raketa, nije mi jasno.