Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posljedice bombardiranaj u raki od strane francuskih aviona

http://www.liveleak.com/view?i=1c9_1447621959

nema potvrde o autenticnosti snimke.

Nepotvrdene infomacije o 10 ubijenih civila i jedno dijete od 10 godina.

An Isis-affiliated website confirmed the strikes on the centre of the city, saying 10 people had been killed and dozens wounded. It also published photographs purportedly showing victims, including two of young boys, and suggested they were civilians.

A Raqqa-based anti-Isis network said eight civilians including a 10-year-old child had been killed. The report could not be independently confirmed.

http://www.theguardian.com/world/2015/jul/05/us-led-air-strikes-on-isis-stronghold-leave-dozens-dead-including-civilians

Bravo,tako ro rade pripadnici zapadne civilizacije,a ne kao ovi Rusi koji evo vec skoro mjesec dana mlate po kozama i devama umjesto da mlate po dzihadistima.

Samo da razjasnimo u startu, eventualne civilne žrtve i rušenje civilnih objekata više nisu bitan detalj jer sad padaju francuske, demokratske bombe za razliku od zlikovačkih ruskih bombi.

Sve sami kriminalci :D...Bombardovati bandu kriminalaca u Siriji na teritoriji jedne suverene drzave, u ovom slucaju Sirije, bez odobrenja Sirije, bez saradnje sa Sirijom, nije nista drugo vec kriminal ne zapamcenih razmera.Dakle, Francuska u ratu sa kriminalcima kako bi zastitia vrednosti zapada :D Halooo !!!..., mislim tvoje "bravo " nema pokrica, bas ni malo :)

Apsolutno, cista agresija - napad na suverenu drzavu i njeno bombardovanje bez saglasnosti vlasti date drzave. Jedino mi nije jasno zasto ih Rusi nisu skinuli - koliko znam uveli su no-fly zonu iznad Sirije, tako da su to mogli da urade. Ili su im dali dozvolu da bombarduju - cime sam, priznacu, jako razocaran.

• Podržavam
Reactions: CPR
French jets drop 20 bombs in massive anti-ISIS raid in Syria

France has carried out a massive airstrike on an Islamic State stronghold in Raqqa, Syria. It struck dozen’s of targets including a command and control center, training camp and munitions warehouse, the country’s defense ministry announced. Twelve French aircraft, including 10 fighter jets, took part in the country’s biggest air raid in Syria, the statement from the defense ministry read. The strike, coordinated with the United States, was carried out simultaneously from Jordan and the United Arab Emirates. “The first target destroyed was used by Daesh (a derogatory Arabic acronym for IS) as a command post, jihadist recruitment center and arms and munitions depot. The second held a terrorist training camp,” a ministry statement said, adding that in total some 20 bombs were dropped in the raid.

I da na taj nacin daju zeleno svetlo za hajku tzv . "zapada" na sebe ?

Pa vidi, ne moze i jare i pare. Ako vec mogu USA i NATO da bombarduju po Siriji po zelji, onda mogu i Rusi da bombarduju po Jemenu. Jel' da da je potpuno paralelna situacija? Rusi samo treba da proglase da podrzavaju demokratske Hute, i da sklope sa Iranom koaliciju i "vozi, Misko". Pa malo kaznena ekspedicija u SArabiju radi "sprecavanje dotura municije agresorskim snagama (to je koalicija oko SArabije, cisto da ne bude zabune) u Jemenu" itd.

Ja Ruse smatram nasim laznim prijateljima, ali to sad nije vazno uopste, nisam slep da ne vidim neke stvari, a to je da su Rusi uradili vise od Amera i to za puno manje vremena, sta zapravo nije ni cudno ako se zna, a zna se..ko je stvorio uopste ISIL

:lol: Ko su to "naši"? Ti si naš? Živiš u Tunguziji, a sve najbolje znaš, uključujući i to ko su Srbima prijatelji, a ko ne, :lol: briši bre, idi lovi azilante da zaradiš koju crkavicu!
:roll: Bože svašta, naš...i s tobom da me neko nacionalno identifikuje!

Na internet portalu “Vijesti ummeta” koji emituje vesti na bošnjačkom jeziku, a koji širi ideje o osveti onima koji ometaju sprovođenje ciljeva Islamske države, pojavili su se komentari da će “uskoro biti udar i na Britance”.

Kreso, ni ti neces da te neko sa tobom identifikuje? :lol:

саће да те изазове на двобој ;)

- - - - - - - - - -

Na internet portalu “Vijesti ummeta” koji emituje vesti na bošnjačkom jeziku, a koji širi ideje o osveti onima koji ometaju sprovođenje ciljeva Islamske države, pojavili su se komentari da će “uskoro biti udar i na Britance”.

Јел може неко да нам преведе овај пост са бошњачког? Можда је нека важна информација..:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back