ma kakav damask - oni koji ratuju protiv rusa rat ne mogu dobiti ni pomocu trikova
To je kao da kažeš da Kijev nikada neće pasti, a pao je.
Superiornost Pravog Sektora nad crvenom armijom je dokazana mnogo puta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakav damask - oni koji ratuju protiv rusa rat ne mogu dobiti ni pomocu trikova
To je kao da kažeš da Kijev nikada neće pasti, a pao je.
Superiornost Pravog Sektora nad crvenom armijom je dokazana mnogo puta.
ti tvoji drugari u siriji ce proci kao i oni u ukrajini rusi su opasni bolje da se nisu sa njima kacili ni preko posrednika
Бугари затворили свој ваздушни простор за руску помоћ Сирији... Баш су храбри ти Блгари.
Trebaju im Rusi sad pokupiti jedno 200.000 izbeglica iz Sirije i istovariti ih na obale Bugarske posto podrzavaju americki ISIS.
Izdajnici pravoslavlja.
Bugari se vode gregorijanskom kalendaru i oni priznaju Papu. Oni nisu tako dobri pravoslavci.
nije tacno Mingo.
Бугари затворили свој ваздушни простор за руску помоћ Сирији... Баш су храбри ти Блгари.

Како лети руски ИЛ-76
![]()
Upravo sam dobio zabrinjavajuce informacije da su pobunjenici pokrenuli nove napade u Hami, u dolini Sahl al Ghab.
Citao sam koliko je vazna ta dolina jer ako ona padne, pobunjenici ce moci da raketiraju sijaset alevijskih sela.
Desava se ono cega sam se najvise bojao, da se rat iz Alepa, Dare, Hasake I drugih muslimanskih mesta konacno preseli I u alevijske domove.
Ako rebelsi preseku autoput, čitam zabrinjavajuće informacije da će 5 miliona Putinovih simpatizera obrati proverbijalni bostan.
Sto je najgore, Asadovcima ne vise noge samo u Hami, osvanula slika 4ice iz asadovog vazduhoplovstva.
Ovaj razbijenog nosa je Pukovnik.
Al Nusra uspela da zauzme deo vazdusne baze
https://www.twitter.com/IbnNabih1/status/641304896675966976
![]()