Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To što je pokrenut građanski rat protiv Asada je na kraju i dovelo do toga da ISIL ojača i osvoji mnoge teritorije i toga će se sada i Sirija i Irak tesko osloboditi. Ne može se bombardovanjem uništiti ideja koju ISIL propagira. Sve i da ih poraze za 10 godina opet će se na Bliskom Istoku pojaviti neki fanatici koje ce neko finansirati da kolju, pale, ubijaju sve koji nisu kao oni. Ljude mozes ubijati ali ideja se prenosi uvek na nove generacije.

Pazi, građanski rat je počeo sam Asad.

Naime, niko ga nije bio po ušima da traži višedecenijske nasledne mandate, i da ih brani barrel bombama i hemijskim oružjem.

Oman je mirna zemlja i nema sukoba sa Sunnijama ali te haridzije iz Omana su mirni i oni ne prave zlo. Isto to se mora uciniti i sa Siijama koji moraju imati slobodu i koji nece strahovati od ekstremnih elemenata medju Sunnijaama. Irak zato mora postojati i biti jedinstven. Irak je zemlja koja mora biti cjelovita i koja mora biti jedinstvena drzava.

Pa ja imam sve najbolje informacije.

For instance, da li ste znali da Aleviti obožavaju trojstvo A.M.S.

To je skraćenica za ta tri božanstva, Ams.

не треба бити превише строг према алевитима, јер и Мухамед је једно време тврдио да Алах има три Кћери.. пре него је дошао до закључка да женска деца и нису нека срећа за оца па их се одрекао.

Jutro pocinje losim vestima.

Pobunjenici povratili sva mesta u Hami koja je juce na kratko preuzeo rezim.

Evo sta su zabelezile foto kamere sa lica mesta: Malo spaljenih Esadovih kadeta u tenkovima

68h5IThbYHMNpHCj.jpg

Наебали сте, император вам обећо:

Ruski predsjednik Vladimir Putin prekršio je diplomatske protokole te je osobno prozvao veleposlanika Turske u Moskvi, g. Ümit Yardima, upozorivši ga da će Ruska Federacija prekinuti diplomatske odnose sa turskom ukoliko Redžep Tajip Erdogan ne zaustavi svoju podršku DAIŠ teroristima u Siriji, gdje Rusija ima svoju pomorsku bazu na Sredozemnom moru.

Ruski predsjednik je navodno otišao podaleko u kritiziranju turske vanjske politike i njihove zlonamjerne uloge u Siriji, Iraku i Jemenu, koja je potaknuta saudijskom terorističkom politikom Al-Kaide, izvjestio je moskovski Times.

Prema informacija koje su procurile, a do kojih je došao moskovski Times, sastanak između Purina i turskog veleposlanika bio je prožet intenzivnom međusobnom ljutnjom, gdje je gospodin Yardim odbacio sve ruske optužbe, kojom krivnju sirijskog "gorkog i dugotrajnog građanskog rata", Rusija prebacuje Turskoj i saveznicima.

“Recite vašem diktatoru od predsjednika da može ići u pakao, zajedno sa svojim DAIŠ teroristima, a ja ću se potruditi da od Sirije napravim Veliki Staljingrad”, za Erdogana i njegove saudijske saveznike, koji nisu veći od Adolfa Hitlera”, odgovorio je Vladimir Putin u toku 2-satnog sastanka iza zatvorenih vrata s turskim izaslanikom.

“Kako je licemjeran vaš predsjednik, dok zagovara demokraciju i kritikuje vojni državni udar u Egiptu, a istodobno odobrava sve terorističke aktivnosti kojima je cilj svrgnuti sirijskog predsjednika”, dodao je Putin.

Ruski predsjednik je nastavio rekavši da njegova zemlja neće odustati od sirijske legitimne uprave, te će surađivati ​​sa svojim saveznicima, prije svega Iranom i Kinom i naći političko rješenje za Siriju koja se sistemski uništava u beskrajnom “građanskom” ratu i koji je ovu 23-milonsku arapasku naciiju dovela u stanje anarhije.

meni samo nije jasno, ovi ljudi su ubedjeni da je to sto rade ispravno, evo i ovaj momak prica sta mu seik kaze on to radi...znaci on se ne rukovodi uopste onim sto je procitao u Kuranu
da li su procitali Kuran uopste, i da li ga razumeju
kako ne vide koliko civila je poginulo, kad su im pred ocima svaki dan
gde su u Kuranu procitali da treba da ubijaju starce, zene ili decu
Muhamed nije radio to sto rade oni, i ne pali im se sijalica da im je neko rekao laz

meni samo nije jasno, ovi ljudi su ubedjeni da je to sto rade ispravno, evo i ovaj momak prica sta mu seik kaze on to radi...znaci on se ne rukovodi uopste onim sto je procitao u Kuranu
da li su procitali Kuran uopste, i da li ga razumeju
kako ne vide koliko civila je poginulo, kad su im pred ocima svaki dan
gde su u Kuranu procitali da treba da ubijaju starce, zene ili decu
Muhamed nije radio to sto rade oni, i ne pali im se sijalica da im je neko rekao laz

Мухамед је радио и горе ствари. погледај само како су завршила јеврејска племена у Медини.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back