Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Irak i Sirija cce biti jedne jako uredjene drzave kad se bude sredio ISIL. ISIL ce biti pobjedjen i nece moci siriti mrznju na sve strane. Sirija je jedna lijepa zemlja koja ima dva problema. Jedan je od strane sirijskog rezima a drugi od ISILa. Nijedna opcija nije dobra za Siriju tako da Sirija mora izabrati opciju umjerenih snaga koji ce vladati Sirijom. Sirija je zemlja ljepote i slasti i ima veliki broj Dzamija.

Nažalost, kad režim Asada pandrkne, jedini ko će preuzeti mesto predsednika je ISIL.

Crni oblaci se nadvijaju nad ruskom bazom u Tartusu.

Biće to vadičep u srce druga Nikolaja Romanova.

Rusja sse ne brine puno o Siriji i Rusija vodi jednu zatvorenu politiku koja se tice njihovih susjeda. Rusiji je daleko vazniji Krim i Ukrajina nego neka Sirija. Zato ne mislim da su Al Assad i sirijski rezim fanovi Rusije. Prije bi se reklo da su fanovi Irana.

Irak i Sirija se granice ali to su dva svijeta u kulturi. U Siriji vaze posebna kulturna mjerila i zato tjekovine Ummajada su zastupljeni u Siriji dok u Iraku su zastupljene tjekovine Abbasida. To je jedno bogatstvo kulture i ta se kultura treba ocuvati. U Iraku se pije crni caj i to je jedna tradicija koja je zastupljena mnogo ranije. U Siriji se naime pije kahva i to iz djuguma. To predstavlja jedan izvor kulture koje mogu da ponude Irak i Sirija. Irak je zemlja Sunija i Siija i to je bogatstvo raznolikosti koje Irak nudi. Irak je zemlja muslimana koji zele zivjeti u islamskoj drzavi koja bi bila demokratska tvorevina a ne diktatura. Muslimani ne podnose diktaturu i zato Irak zeli da ocuva ono sto je Amerika ucinila za tu zemlju. Amerika je donijela demokraciju Iraku i ta se demokracija treba primjenjivati.

Bez Amerikanaca sse ne moze ocistiti Irak koji je duboko zaglibio u terorizam. Moraju se ISILovic otjerati iz zemlje i da se osnuje jedinstveni Irak koji bi bio po volji svih gradjana Iraka. Irak je prava zemlja za zivot i to je zemlja gdje se covjek moze odmoriti. Bagdad je grad koji je cisto muslimanski i zato taj grad mora biti cist od terorizma. Irak je jedna lijepa zemlja koja mora da se ocisti od terorizma koji duboko nagriza drzavu Irak.

najbole da ih oteraju u francusku i britaniju.

Iran je takođe sastavni deo rusko-šiitske osovine zla.

Eliminacija Asada biće krucijalna komponenta razbijanja te osovine u paramparčad.

samo za tebe, specijal ruski uvoz
vazelin.jpg

Тешка ситуација за терористе. ФСА, САА, Курди и Амери заједно дејствују. :mrgreen:

»ФРОНТ СИРИЈА«
Операција "Еуфратски вулкан" ОП.15062015
Курдске снаге, које су започеле своја офанзивна дејства једни другима у сусрет>(оперативна група која напада из правца града Хасака и оперативна група која је напада из правца града Кобане) успела да се споји у рејону н.п Сулук и да практично одсеку Тел Абад од остатка територије под контролом Исламске Државе. У току је напад на сам град.
12-13 јуна ове године, обједињене курдске снаге и бригада ССА >> Буркан ал Фурат<< су у координисаном нападу са истока и запада успеле да заузму велики број села и да се споје у рејону г.Сулука којег су прво опоколили а онда и ослободили од екстремиста. Потом су прешли у наступање ка граду Тел-Абад и успели да се пробију у његова преграђа Аин Касим и Аин Арус. У току су жестоке уличне борбе у насељу Аш-Шарки, а из града ка турској граници бежи преко 15,000 његових становника, махом Арапа.
Курдске снаге које нападају из правца града Кобане, су са својим десним крилом кренуле и у правцу другог важног града Ајн Иса, који слови као капија кроз коју се улази у тзв.главни центар Исламске Државе, град Раку.
У овим операцијама Курди имају подршку од делова снага САА (група која напада из правца Хасаке), као и од коалиционог ваздухопловства које предводи САД. Ове снаге су јуче, на својим правцима наступања, успеле да униште 10 јединица оклопне технике, као и више десетина лаких аутомобила за ватрену подршку.
Укупни губици Исламске Државе у претходних 48 часова на овом подручју, се процењују на више од 120 погинулих исламиста.

11416147_1007437899291023_2028123471015157551_n.jpg

- - - - - - - - - -

Офанзива ИД на простору пустиња источног Хомса дошла је до максимума пре 10 дана. Сада пошто су виђени њихови коначни офанзивни капацитети сиријска војска је прешла у против напад. Враћено је место Џазал и нафтно извориште Џазал, у току су операције за ослобођење рудника фосфата. При оваквом начину ратовања ИД мора да прихвати фронталну борбу у којој има мало шансе на успех. Сиријска војска је повратила ове изгубљене секторе без већих појачања за Запада. Као што смо говорили један од задатака је био да се прекине офанзива САА и Хезболаха у Сирији и Либану чије крајњи циљ ликвидација Либана као фронта. Операција је као што пратите приведена самом крају.

ISIL se treba porobiti i srusiti jer to je teroristicka organizacija koja nicemu dobrom nije donijela. ISIL ne moze zavladati Sirijom jer to su teroristi koji zele samo ubijanje nevinih ljudi. Sirija je jedna lijepa zemlja i Sirija ne dopusta da se cini nered u toj zemlji.

Irak i Sirija se granice ali to su dva svijeta u kulturi. U Siriji vaze posebna kulturna mjerila i zato tjekovine Ummajada su zastupljeni u Siriji dok u Iraku su zastupljene tjekovine Abbasida. To je jedno bogatstvo kulture i ta se kultura treba ocuvati. U Iraku se pije crni caj i to je jedna tradicija koja je zastupljena mnogo ranije. U Siriji se naime pije kahva i to iz djuguma. To predstavlja jedan izvor kulture koje mogu da ponude Irak i Sirija. Irak je zemlja Sunija i Siija i to je bogatstvo raznolikosti koje Irak nudi. Irak je zemlja muslimana koji zele zivjeti u islamskoj drzavi koja bi bila demokratska tvorevina a ne diktatura. Muslimani ne podnose diktaturu i zato Irak zeli da ocuva ono sto je Amerika ucinila za tu zemlju. Amerika je donijela demokraciju Iraku i ta se demokracija treba primjenjivati.
iz kog si ti filma????jesi li bio nekada u IRAQU????
kao prvo...i u IRAQU i u SIRIJI i u JORDANU se pije i kafa i čaj....
kao drugo....ja sam u IRAQU radila 2 godine za vreme Sadama Huseina.....tada je to bila zemlja snova....sve pod konac...sređeno,izgrađeno...autoputevi kao ogledalo....hoteli,odmarališta,zgrade,izletišta....ii onda im je došla demokratija i sve sravnila sa zemljom...Amerika ih je vratila 100 godina u nazad i nikada se neće oporaviti...da ne spominjem onolike ljudske žrtve....

- - - - - - - - - -

ISIL ne prodaje naftu Amerima jer ISIL su teroristi koji ne znaju da rukuju naftnim busotinama. Toga nema u ISILu i ISIL ne prodaje naftu nego samo drzi naftne busotine po okupacijom. Amerikanci izvode zracne udare na ISIL i zele da ih uniste.

baš si u toku...Amerika je stvorila ISIL...

iz kog si ti filma????jesi li bio nekada u IRAQU????
kao prvo...i u IRAQU i u SIRIJI i u JORDANU se pije i kafa i čaj....
kao drugo....ja sam u IRAQU radila 2 godine za vreme Sadama Huseina.....tada je to bila zemlja snova....sve pod konac...sređeno,izgrađeno...autoputevi kao ogledalo....hoteli,odmarališta,zgrade,izletišta....ii onda im je došla demokratija i sve sravnila sa zemljom...Amerika ih je vratila 100 godina u nazad i nikada se neće oporaviti...da ne spominjem onolike ljudske žrtve....

- - - - - - - - - -

baš si u toku...Amerika je stvorila ISIL...

Nisam nikada bio u Iraku ali po prici onih koji su bili pripovjeda se da Iracani piju caj. Oni vole caj i piju ga iz djuguma. Irak je zato zemlja snova koji je srocen iz 1001 noci. Irak je zemlja muslimana sa puno lijepih Dzamija u kojima se klanja i u kojima se stalno odlazi.

Nisam nikada bio u Iraku ali po prici onih koji su bili pripovjeda se da Iracani piju caj. Oni vole caj i piju ga iz djuguma. Irak je zato zemlja snova koji je srocen iz 1001 noci. Irak je zemlja muslimana sa puno lijepih Dzamija u kojima se klanja i u kojima se stalno odlazi.[/Q

Jeste imali su mnogo lepe džamije...bilo je i zlatnih....Bagdad je iz priče o 1001 noći...to jeste grad ljubavi ali ne zbog islama ili čega još...u pitanju su pomorandže koje kada procvetaju šire tako opojan miris da je to poziv na ljubav...
p.s.
inače svi Arapi puno piju čaj...ja sam bila u IRAQU,JORDANU,EGIPTU,TUNISU....

Nisam nikada bio u Iraku ali po prici onih koji su bili pripovjeda se da Iracani piju caj. Oni vole caj i piju ga iz djuguma. Irak je zato zemlja snova koji je srocen iz 1001 noci. Irak je zemlja muslimana sa puno lijepih Dzamija u kojima se klanja i u kojima se stalno odlazi.[/Q

Jeste imali su mnogo lepe džamije...bilo je i zlatnih....Bagdad je iz priče o 1001 noći...to jeste grad ljubavi ali ne zbog islama ili čega još...u pitanju su pomorandže koje kada procvetaju šire tako opojan miris da je to poziv na ljubav...
p.s.

А у Арабији?
Тамо није лепо веруј ми.

Iracani su jedan divan narod i gostoprimljiv narod koji zna da ugosti gosta. Iracka vlada mora da se izbori za suverenitet Iraka i da se Irak zaokruzi kao neovisna zemlja koja moze primiti razne turiste. Irak ima grad Bagdad koji je lijep grad i koji ima puno Dzamija i minareta i koji ovih dana ocekuju Ramazan koji je jako bitan za muslimane. Muslimani cce postiti najduze dane koji slijede ovog ljeta. Muslimani su jedinstveni da se terorizam mora unistiti i da nema mjesta teroru u Iraku

- - - - - - - - - -

p.s.

Sve je to Islam. Vjeruj mi.

- - - - - - - - - -

А у Арабији?
Тамо није лепо веруј ми.

I u Arabiji je lijepo biti musliman. Na svaki korak Dzamije i minareti koji skrecu paznju svakom posjetitelju.

Iracani su jedan divan narod i gostoprimljiv narod koji zna da ugosti gosta. Iracka vlada mora da se izbori za suverenitet Iraka i da se Irak zaokruzi kao neovisna zemlja koja moze primiti razne turiste. Irak ima grad Bagdad koji je lijep grad i koji ima puno Dzamija i minareta i koji ovih dana ocekuju Ramazan koji je jako bitan za muslimane. Muslimani cce postiti najduze dane koji slijede ovog ljeta. Muslimani su jedinstveni da se terorizam mora unistiti i da nema mjesta teroru u Iraku

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

I u Arabiji je lijepo biti musliman. Na svaki korak Dzamije i minareti koji skrecu paznju svakom posjetitelju.

ako je glavno da postoje džamije i minareti onda ti je to bez veze...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ako je glavno da postoje džamije i minareti onda ti je to bez veze...

Nije bez veze jer sam musliman i volim Dzamije i minarete. Moja zelja je da odem na Hadziluk u Mekki da posjetim Kabu.

NEGO POSTAVLJA SE PITANJE ZA KOLIKO ISIL PRODAJE NAFTU AMERIMA?

svaki izvor ili rafinerija koju je ISIS zauzeo, nijednog momenta nije prestala da pumpa naftu u cevi. sve te cevi idu do Asada a on nastavlja da izvozi.
za uzvrat ISIS i Asad dele profit.

obicni gradjani Sirije i lakoverni idioti koji glume mudzahedine za ISIS se u medjuvremenu ubijaju, dok Asadova elita i ISIS glavesine dele pare.

- - - - - - - - - -

Nisam nikada bio u Iraku ali po prici onih koji su bili pripovjeda se da Iracani piju caj. Oni vole caj i piju ga iz djuguma. Irak je zato zemlja snova koji je srocen iz 1001 noci. Irak je zemlja muslimana sa puno lijepih Dzamija u kojima se klanja i u kojima se stalno odlazi.

u svim zemljama bliskog istoka i severne Afrike caj je vrlo popularno pice, narocito crni caj.

- - - - - - - - - -

Nije bez veze jer sam musliman i volim Dzamije i minarete. Moja zelja je da odem na Hadziluk u Mekki da posjetim Kabu.

jel se ti molis Alahu

ili se molis kamenu u pustinji?

svaki izvor ili rafinerija koju je ISIS zauzeo, nijednog momenta nije prestala da pumpa naftu u cevi. sve te cevi idu do Asada a on nastavlja da izvozi.
za uzvrat ISIS i Asad dele profit.

obicni gradjani Sirije i lakoverni idioti koji glume mudzahedine za ISIS se u medjuvremenu ubijaju, dok Asadova elita i ISIS glavesine dele pare.

- - - - - - - - - -

u svim zemljama bliskog istoka i severne Afrike caj je vrlo popularno pice, narocito crni caj.

- - - - - - - - - -

jel se ti molis Alahu

ili se molis kamenu u pustinji?

Ja se molim samo Allahu a Kaba je srediste naseg pravce molitve i mjesto gdje se obavlja hadziluk. Kaba je sveto mjesto za nas muslimane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back