Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
БОРБЕНИ ЛЕТ РУСКЕ АВИЈАЦИЈЕ У СИРИЈИ — СНИМАК МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ

Ima li neko ko se malo bolje kuzi u avione? Na ovom snimku vidim kako SU34 slijece a jos nosi bombe (01:50).
Mislio sam da iz sigurnosnih razloga avioni ne smiju sletjeti s bombama, iz tog su razloga NATO avioni 1999 kad ne bi pronasli cilj, neiskoristene bombe bacali na nase otoke i u nase teritorijalne vode ...
Varam li se ili su taj problem Rusi rijesili?

12249591_1123375764346994_2796193759484540415_n.jpg

st.jpg

:D:per:

I KINEZI ULAZE U RAT: Kineski predsednik rekao da će ISIS odgovarati za ubistvo njihovog građanina

Nakon što je Islamska država juče pogubila dvojicu talaca, jednog Kineza i jednog Norvežanina, danas je stigla i reakcija iz Kine

Kina će se tako pridružiti Rusiji i Francuskoj u sprovođenju oružanih napada na teroriste Islamske države.

Kineski predsjednik Ksi Jinping strogo je osudio egzekuciju kineskog državljanina i rekao da će počinitelji svakako odgovarati za taj varbarski čin, piše CNN.

Moskva i Pariz već danima sprovode vazdušne napade na položaje Islamske države.

Pa zar Ti i dalje verujes u Lazi USRAnaca o rusenju zgrada,

Sve Ono sto su laprdali je vec dokazano da su zgrade srusili ONI sami a da bi svet kao i svoj narod stavio pod punom sapom.

Zar i dalje verujes u price 19 jahaca na kamilama da su 4 Aviona zarobili sa malim nozicima.:eek:

Dal verujes da je moguce da Avion Boing napravi rupu u pentagonu od 5 metara u precniku a da nema ni jednoga lesa....kao ni Repa, ni Krila, ni Motora...

Dal si video , slike , prikazane odmah po udarcu necega u pentagon...nisi. Potrazi.

Dal si mozda gledao slike pada Aviona u polje kod pensilvanije, gde nije bilo ni jednoga tela a ni delova Aviona...

A da se ne govori o zgradi broj 7. koja je gle srusena i to bez udarca necega...a u izvestaju , namerno su predvideli i izjave kako svedoka tako i zvanicnih lica, o eksplozijama.

I gle cak na TV u Direktnom prenosu BBCija iz New Yorka, proglasavaju da je zgrada broj 7 pala , znaci cita sa displeja a u njenoj pozadini , prenos uzivo je zgrada broj 7 , stoji i dalje.

Da ne bih duljio dalje, naucnici , pa i njihovi Arhitekti, Inzinjeri , metalurski Znanstvenici, Staticari , Eksperti za Rusenju , kazu da je to ORGANIZOVANO RUSENJE ZGRADA i to sa nano-termalnim eksplozivima....

apsolutno je nebitno da li ja verujem ili ne u to,ono sto sam rekao se odnosi na to da je to iskorisceno za pocetak americkog terora i proizvodnje novih zarista u svetu.zabole me uvo da li je to montirano ili ne.kakve sada koristi imam od toga kada je haos napravljen?

I KINEZI ULAZE U RAT: Kineski predsednik rekao da će ISIS odgovarati za ubistvo njihovog građanina

Nakon što je Islamska država juče pogubila dvojicu talaca, jednog Kineza i jednog Norvežanina, danas je stigla i reakcija iz Kine

Kina će se tako pridružiti Rusiji i Francuskoj u sprovođenju oružanih napada na teroriste Islamske države.

Kineski predsjednik Ksi Jinping strogo je osudio egzekuciju kineskog državljanina i rekao da će počinitelji svakako odgovarati za taj varbarski čin, piše CNN.

Ebiga, Rusi su oborili ISIL na zemlju, sad bi svi da ga šutiraju.
Sad će i Amerikanci da traže, oni to najviše vole.

Ima li neko ko se malo bolje kuzi u avione? Na ovom snimku vidim kako SU34 slijece a jos nosi bombe (01:50).
Mislio sam da iz sigurnosnih razloga avioni ne smiju sletjeti s bombama, iz tog su razloga NATO avioni 1999 kad ne bi pronasli cilj, neiskoristene bombe bacali na nase otoke i u nase teritorijalne vode ...
Varam li se ili su taj problem Rusi rijesili?

Tacno .

Rusi su taj problem resili , pa ne moraju da bacaju bombe gde bilo - a NATO ih je bacao gde stigne , pogotovo u Jadransko more i po zasejanim poljima .

Ал ће Француска да се осећа моћно поред таквих савезника :mrgreen:

apsolutno je nebitno da li ja verujem ili ne u to,ono sto sam rekao se odnosi na to da je to iskorisceno za pocetak americkog terora i proizvodnje novih zarista u svetu.zabole me uvo da li je to montirano ili ne.kakve sada koristi imam od toga kada je haos napravljen?

Bilo bi dobro reci da je i ISIS, njihov proizvod, bas kao sto je bio i bin ladin, i svi drugi teroristi .

To su sve decinja jamericka , placeno da naprave sranja a da bi ONI mogli , i prodavati svoje naoruzanje i zaposliti svoje radnike i omoguciti svojim 1% jos i vecu zaradu.

Usporedbu te dece i dati im znacenje da su oni to uradili, daje i da se njihova zvanicna verzija toka dogadjaja, uzima da je ISTINA.

Po meni, svaki put , treba naglasiti da je to niihovo maslo a ne ovih zatupljenih , zavedenih, placenika.

- - - - - - - - - -

Militarimaps - u okolini Sarakiba Ruski avioni unistili odred ukrajinskih vojnika

3451399_8026d3b149eaf0a0b9a37cb5e38ae40b.jpg

Pa otkud oni tamo , jel su dosli da nauce nesto, recimo kako ginuti za CIA program ili je nesto drugo u pitanju.

Gde i na kome mestu se moze doci do potvrde ove vesti a ako je tacna, Onda tim istima, da pozelimo da su barem dosli do i jedne device.

A tooooo je u pitanju, Pa i Oni krenuli za DEVICAMA...

Ma da se bori i za boga oca ima da izgubi na izborima..Njegova familija i Alaviti su na vlasti decenijama .Jel to normalno .Da manjina od 10% drzi svu vlast i maltretira ostale. Sve se ovo radi da Alaviti i siiti dobiju neku svoju drzavu i nekako opstanu. zato i ne napadaju istok zemlje jer ih tamo nema.Kurdi rade posao za sebe. Znaci Sirija ce biti razbijena na 3 dela. Asad svakako ide.

u americi rotšildi drže vlast više od veka i nema ih 10% , nego 0,0005% i maltretiraju sve ostale .....i to je navodno normalno

Срочно : САА берет под контроль ЖД станцию Heik_ohamd в Алеппо .

САА в Латакии освободили Dughmashliyah, Zuwayk, Jalilah и подошли к al-Qasab.

I najnovija karta Alepo .... Srafirana podrucja su od juce oslobodjene teritorije .

3451252_a4a53e35a2da8ce391a4618ce8f0a66c.jpg

Ovo je sjajno! Koliko sam shvatio, pobunjenicima u Alepu je ostao još samo jedan put koji oni kontrolišu i preko koga ide njihova jedina linija snadbevanja ka gradu. Da li postoji šansa da SAA uskoro preseče tu njihovu poslednju liniju snadbevanja? Ako uspeju u tome, pobunjenicima ne gine sudbina nemačke 6. armije u Staljingradu. :D

A možda su bili životno osigurani?
Sad će to nama Libar da razjasni:D

A to je sigurno , vis ,koliko jamerikanaca imaju zdrastveno osiguranje, za sto pre otic gore....a na nacin da nemaju para za lekove i medicinsku negu.

Tako su i ovima servirali isti Recepat uz to , ej bre i Deve hocu reci device.

- - - - - - - - - -

Ne mozes pobjeci od sudbine

ma bilo bi stvarno prava vest , ako su ih , pooookkkkoookali.

koj ****** su i trazili tu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back