Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А Путина боли уво за Србију.

- - - - - - - - - -

Џабе се гузите *******и. Руси гледају своје интересе. Држимо се себе!

Ја ћу себе да држим.

Овај кратки спот лепо одсликава у ком правцу Србија треба да иде.
Жао ми је ако си се осетио погођен.
Али никад није касно да уфатиш прави,частан правац.

Poslednja izmena od moderatora:
Organizacija koja nasumicno lansira rakete na civilna podrucja i tako vrsi teror na stanovnistom samo zato sto su Jevreji je teroristicka i to priznaje vecina normalih drzava.

Ali naravno vama je trenutno i Islamski dzihad dobar.

Jel tebi nije jasno da je to bila cista politicka odluka. Smestili su im da su oni krivi za onaj ter.napad u Bugarskoj iako nikakvih, ali nikakvih dokaza nema, osim tvrdje Izraela, koje nisu potkrepili nikakvim dokazima.
Cak i ondasnji Bugarski premijer nije popusio tu pricu, pa je trpio napade iz EU. Hezbolah je jedina vojska, ponavljam, jedina koja je uspela poraziti Izraelce.

Bilo je reci da su stavljeni na popis zbog suradnje sa Sirijskom vojskom, bas divno, po tome bi i neke clanice EU onda trebale biti kaznjene, pa nisu. Klasicne manipulatorske igre.

Ponedeljak 16.11.2015.

Neustrašivi Putin: 40 najmoćnijih zemalja finansira ID!
Gledajući u oči lidere najmoćnijih zemalja sveta, predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da Islamska država dobija novac iz 40 država, među kojima su i neke prisutne na Samitu G20 (gde je ovo izjavio).

544777_reut-put-3_f.jpg
Reuters

Pogledao ih je u oči i rekao šta ima: Putin

Lider Rusije je istakao da su to podaci koje je dobio od obaveštajnih struktura iz njegove zemlje i da je spreman da ih podeli sa svima koji su zainteresovani da ih sagledaju.

- Doneo sam vam dokaze koji pokazuju da Islamska država dobija novac iz čak 40 zemalja sveta, a neke od njih su članice ovog našeg samita, G20 - rekao je jasno i glasno Vladimir Putin i dodao da se Islamisti najviše bogate prodajući naftu i petrolej na crnom tržištu.

- Doneo sam i dokaze, snimljene iz vazduha, što satelitima, što avionima, koji jasno govore o veličini trgovine na crno naftom i naftnim derivatima na prostoru Islamske države. Kolone cisterni i kamiona koji prevoze naftu proteže se na desetine kilometara - istakao je Vladimir Putin.

Е, тако то ради највећи политичар Света - ПРАВО У ЧЕЛО БЕЛОСВЕТСКИМ МОНСТРУМИМА...... који се месецима фолирају А СВЕ ЧИНЕ САМО ДА БИ СМАЊИЛИ ЦЕНУ НАФТЕ НЕ ЖАЛЕЋИ ЧАК НИ СОПСТВЕНЕ ЖРТВЕ........

Iz teksta je izbačena samo jedna riječ i već sve drugačije zvuči;
Putin je rekao ovako:
- Imam dokaze, da mnoga FIZIČKA LICA (znači pojedinci i ne država) iz 40 zemalja finansiraju ID.
Neki su i iz zemalja koje su danas tu.

Trenutno se ciste geta muslimana u Evropi. Nisam video ali citam da u Briselu postoji nekoliko kvartova naseljenih iskljucivo muslimanima. Pise da ih ima po svim velikim gradovima u Francusoj i Nemackoj. Cim imas geto to znaci da si neku grupu svesno izopstio iz drustva,Ne zelis da se mesas sa njima ali ti i koriste jer rade neke teske slabo placene poslove. Tako da iako su druga generacija tamo uopste se nisu uklopli u drustvo.

Putin tako mudro igra . Potući će zapad sasvim novim oružjem :
Otvoriće oči tupavim zapadnjacima da se neće oprati za sledeći vek.
Kad shvati zapadni narod kakve su ovce od njih pravile njihove vlade i kakva zlodela činili
Tek će tu da bude potresa i padanja vlada !

PUTIN OSUO PO LIDERIMA G20: IS finansira 40 država, a neke od njih su među vama!

CT28sauXAAATl0_.png

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na konferenciji koja je u toku da su ruske obaveštajne službe saznale informacije o delovanju Islamske države.
- Teroriste finansira 40 zemalja uključujući i neke od članica G20 - istakao je Putin tokom konferencije povodom samita G20.

G20 čine (pojedinačno) vodeće države svetske ekonomije poput Brazila, Kine, Nemačke, Saudijske Arabije, Japana, Velike Britanije, SAD, kao i Rusija, a takođe i EU.

Tokom razgovora sa novinarima ruski predsednik se osvrnuo i na ilegalnu trgovinu naftom koju vodi Islamska država od čega ubira značajne prihode. Snimci iz vazduha pokazuju značajan nivo ilegalne trgovine naftom, dodao je Putin.
- Pokazao sam kolegama na samitu fotografije iz svemira koje su dokaz ilegalne trgovine nafte - naglasio je Putin i dodao:

- Nije pravo vreme govoriti koja država je više, a koja manje uspešna u borbi protiv Islamske države jer sada moramo da vodimo zajdničku bitku protiv terorista - kazao je Putin.

Da malo popravim:
Putin je rekao DA POJEDINCI iz 40 država od kojih su i neke na ovom samitu finansiraju ID i švercuju sa njihovom naftom.
Nije rekao države već pojedinci ( tačnije fizička lica) iz tih država.

Vide se kolone cisterni, snimljene sa visine oko 5-10 km koje se protežu na horizontu desetine km.

Ovo nije rekao ali se iz snikka vidi, da kolone idu prema američkim rafinerijama u Iraku a druga prema Turskoj.
ID dnevno zaradi na crnom tržištu oko 50 miliona $ ili 1,5 milijardi mjesečno.
To je ogromni novac a još toliko daju S.Arabija,Katar, Turska , USA i još neke arapske i evropske zemlje.
Zato ID raste i širi se neometano a Amerika prodava oružja u milijardama $.

sve sam odgovorio, ali ti nisi. imam osecaj da pricamo drugacije, da nismo isti? ja kad kazem MI mislim na srbe, ali kad ti kazes MI mislim da ne pricas o srbima, a ruse si postavio kao NASE slabe prijatelje. izvinjavam se onda RUSI stvarno nisu VASI prijatelji, ali srpski sigurno jesu

Glup pokusaj provokacije.

Za mene nisu, i to je to, nisu nasi prijatelji, nisu srpski, nazovi to kako oces, to je moje misljenje i ne vidim sta te toliko smeta, to je samo moje misljenje, neobavezujuce za tebe. Jesmo sad gotovi?

- - - - - - - - - -

Kad shvati zapadni narod kakve su ovce od njih pravile njihove vlade i kakva zlodela činili

Putin već dobija na popularnosti na zapadu kod običnog naroda.
Ali razmišljanje zapadnjaka je drugačije od nasih;
- kod nas a i u Rusiji je najveća životna vrednost ČOVJEK a na zapadu je to NOVAC.

Тако је Мајсторе!
Сетимо се само..целу деценију ако не и више је запад путем својих својих медија и људи на терену радио СВЕ како би урнисао неке "диктаторе" типа Лукашенка и Путина.
Бавили су се тиме дуго времена.
Опозиција,медији,спонзорисали протесте поготово против Лукашенка из Белорусије.
То је био такав медијски линч..незампанћен у модерном свету.
Ево га Лукашенко..жив и здрав,белоруски Народ и даље лепо и примерено гласа за њега.

Закључак?

Запад је ЗЛО.
Амери су ОЛОШ.
Лондон ПОРАВНАТИ ТЕПИХ-БОМБАМА.

И ако сви Ми све то знамо:
-Зашто се лепо не направи неки народни Конзензус-заокрет према Русији-мирна Босна?

Otkad je Hezbolah ter,organizacija?

Od kada su poceli s napadima na Izrealske gradove?

"The United States, France,the Gulf Cooperation Council, Australia, Canada, the Netherlands, and Israel have classified Hezbollah as a terrorist organization"

"The European Union, New Zealand and the United Kingdom have proscribed Hezbollah's military wing, but do not list Hezbollah as a whole as a terrorist organization"

"In May 2013, France and Germany released statements that it will join other European countries in calling for a EU-blacklisting of Hezbollah as a terror group."

"Argentine prosecutors hold Hezbollah and their financial supporters in Iran responsible for the 1994 AMIA Bombing of a Jewish cultural center, described by the Associated Press as "the worst terrorist attack on Argentine soil," in which "[e]ighty-five people were killed and more than 200 others injured."

itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back