Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Islam kao ideologija je gotovo savršen za poludivlje narode niskog stepena inteligencije (prosek ispod IQ 90) . Radiš ono što ti se kaže i dobiješ nagradu na ovom ili onom svetu . Ko se protivi biva ubijen i gotova priča . S druge strane, nijedan inteligentniji narod nije i neće prihvatiti islam . Razlog širenja islama u 20. i 21. veku su pre svega cionistički planovi koji su prvo omogućili da glad i bolesti više ne sprečavaju razmnožavanje muslimana (to je bila prirodna kontrola do 20. veka) , a zatim da se muslimani veštački naseljavaju u oblasti koje nisu bile njihove . Sad je islam postao jedan globalni kancer koji je počeo da smeta i arhitektama njegovog širenja, tako da tu svašta može da se desi . Ne isključujem čak ni mogućnost upotrebe nuklearnog naoružanja kao poslednje opcie .

Islam kao ideologija je gotovo savršen za poludivlje narode niskog stepena inteligencije (prosek ispod IQ 90) . Radiš ono što ti se kaže i dobiješ nagradu na ovom ili onom svetu . Ko se protivi biva ubijen i gotova priča . S druge strane, nijedan inteligentniji narod nije i neće prihvatiti islam . Razlog širenja islama u 20. i 21. veku su pre svega cionistički planovi koji su prvo omogućili da glad i bolesti više ne sprečavaju razmnožavanje muslimana (to je bila prirodna kontrola do 20. veka) , a zatim da se muslimani veštački naseljavaju u oblasti koje nisu bile njihove . Sad je islam postao jedan globalni kancer koji je počeo da smeta i arhitektama njegovog širenja, tako da tu svašta može da se desi . Ne isključujem čak ni mogućnost upotrebe nuklearnog naoružanja kao poslednje opcie .
Alah pominje u Kuranu:

Alah svedoči da nema bogova vrednih obožavanja osim njega, a to svedoče i anđeli, kao i oni koji imaju Znanje.

U Kuranu kaže da je Zemlja ravna ploča. Izgleda da je taj vaš anđeo Znanja studirao na Megatrendu.

Islamu treba upgrade na 2.0
Preporučujem sufi patch. Ovaj ISIS patch je zaražen trojancem.

A ti si ili procitao casni Kuran ili si to nacuo od nekog ili si mozda procitao neku internet bljuvotinu?

Ako je ovo prvo sad bi ISISovci trljali ruke i vikali Mashallah vidi novog Abdulaha, samo nije iz Arandjelovca, vec casni Srbin, preobracenik iz Bosne.

Kako je lepa ova kraljica. Verujte mi da bih se ogresio na ovom svetu makar dobio i kaznu. Jako mi je privlacna zena ali stvarno nekako je slatka kao secer. Medena je skroz i budi u meni neke primitivne osecaje mozda je to i prirodno nemam pojma ali bas mi se dopada.

Nego niko mi nije odgovorio na pitanje zasto ISIL-ovce zovete kozojebi? To nikako da skontam.

Peti put mi niko nije odgovorio zasto ISIL-ovce zovete kozojebi?

A ti si ili procitao casni Kuran ili si to nacuo od nekog ili si mozda procitao neku internet bljuvotinu?

Ako je ovo prvo sad bi ISISovci trljali ruke i vikali Mashallah vidi novog Abdulaha, samo nije iz Arandjelovca, vec casni Srbin, preobracenik iz Bosne.

Rekao mi odža.

- - - - - - - - - -

Sufi nije arapska reč, tako da je to dokazana inovacija & devijacija.

Je li to arapi drže tapiju na islam?

Sveti Patrik je Irsku oslobodio od zmija i ako u Irskoj nema zmija...:hahaha:

Evo šta o islamu kažu poznate ličnosti nakon što su se susreli sa njime...:ok:

Uprkos invaziji obmanjivanja i izobličenja koju predvode svjetski mediji protiv islama nedkoliko poznatih fudbalskih zvijezda odbilo je ići stazom tih pohoda zabluđivanja, .

Počinjemo sa Davidom Villom, prijašnjim napadačem španske reprezentacije a američkog Njujork Sitija, a koji je bio jedna od žrtvi invazije izobličenja protiv islama. No, nakon što se upoznao sa učenjima ove vjere a posredstvom njegova druženja sa nekadašnjom španskom zvijezdom Barselone Ericom Abidalom on je izjavio:

"Islam je vjera problema i ubijanja, tako su me učili u školi. Međutim, nakon što sam igrao sa Abidalom i Turanom shvatio sam da je to vjera tolerancije.“

Istovremeno, proširile su se glasine o napadaču meksičkog nacionalnog tima i Real Madrida, Javier Hernandez, poznatog kao Čičarito (Chicharito), da je primio islamsku vjeru dok je igrao u redovima engleskog Mančester Uniteda.

No, on je to demantovao.

Ali, istovremeno, on ne krije svoju oduševljenost islamskom vjerom i pečatom svih vjerovjesnika kada je rekao: "Ja nisam musliman ali, po mom mišljenju, najbolje stvorenje je Muhammed, Allahov Poslanik."

A što se tiče Cristiana Ronalda, tvorca igre portugalskog nacionalnog tima i špasnkog Real Madrida, on je pohvalio islamsku vjeru koja čovjeku dariva predivan poredak (zakon) kojim čovjek ide čitavog svog života i opseg psihološke udobnosti koju osjećaju muslimani.

"Ja, uistinu, volim muslimane jer osjećam da je njihov život primjeran i uređen u svakoj stvari i to nije nikakva slučajnost. Ja znam dosta o islamskoj vjeri i sve ono što se govori u medijima je samo puko zabluđivanje", kazao je Ronaldo.

Jedan od trenutno najboljih igrača današnjica Ronaldo je još kazao:

"Tu postoji vrijeme za namaz, postoji vrijeme za čitanje Kur'an... Više puta sam slušao Kur'an i zavolio sam ga jer on odmara moju psihu i ja sam zadivljen time.“:worth::worth::worth:

Autor: (A. Vr.) -

Poslednja izmena:
Мујо цитира фудбалере, који пљују по трави по којој играју и ваљају се, као некакве меродавне интелектуалце :hahaha:

муслиманска интелигенција :rotf:

У Србији фудбал није спорт број 1, неки други спортови су преузели титулу, фудбал у Србији је под контролом турске мафије и зато док се то не реши неће ни имати успехе. Но и у таквим условима Звезда је узела титулу у Барију, ал то је све, мада је то за вас мује шипце и хрвате недостижно, можда једног дана...

лажеш као турчин, мржња је смисао твог живота јер су твоји давно отпали, ретки су међу вама они попут Кустурице и Меше Селимовића који имају петље да признају истину

Pa to znači da je dobro odradio posao. :)

Sveti Patrik je Irsku oslobodio od zmija i ako u Irskoj nema zmija...

Pazi sad, i dan danas to je prihvaćeno i taj dan se praznuje. A tradicija je poželjna samo ako je moja, jel tako.Tuđu treba ismijavat po svaku cijenu.Kada je Kemal-paša-Ataturk ukinuo arapsko pismo, aplaudirala mu je čitava Evropa i isti oni Englezi koji i dan danasimaju specijalnog službenikakoji hrani gavranove na tvrđavi Dover, jer postoji vjerovanje da će izumrijeti kraljevska loza i samo kraljevstvo kada nestane tih gavranova. Dok ljubomorno čuva i gaji svoju tradiciju, Evropa je ohrabrivala islamske intelektualce da svoju ruše. Licemjerno zar ne...:think:

Poslednja izmena:
Za razliku od vas, Irci znaju da naprave dobru karikaturu na to. Zamisli da u Kuranu piše kako je Muhamed otjerao zmije iz Irske, i da neko kaže "xa xa ćuj Muhamed otjer'o zmije, kad zmija nije bilo xa xa" ...

2mee89v.jpg

391484.gif

лажеш као турчин, мржња је смисао твог живота јер су твоји давно отпали, ретки су међу вама они попут Кустурице и Меше Селимовића који имају петље да признају истину

Juncino jedna, vec si poceo mnogo da rices, vec trazis da te najedem dobro i napijem te vode :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back