Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da, tu je I znamenita cetvrta posrbica, Nemanja Kusturica. Mada mu je put do slave prilicno bio jadan sa onim njegovim filmovima o ciganima. Ne znam ko to voli I moze da gleda, mada opet svakakvih li ima u ziriju.
Sad se Nemanja nesto umirio, prica se da je prso.

E da, tu je I znamenita cetvrta posrbica, Nemanja Kusturica. Mada mu je put do slave prilicno bio jadan sa onim njegovim filmovima o ciganima. Ne znam ko to voli I moze da gleda, mada opet svakakvih li ima u ziriju.

Boli,boli,ajde brzo jedan bensić...
Kusturica je za vas izmislio svijet po pitanju kinematografije i svjetske slave koju je stekao...to su za vas nedostižne visine! :D

незаборавна је сцена кад je Абдулах Сидран дошао у посету Кустурици у Дрвенград на Мокрој гори па се њих двојица трипут пољубе ко прави Срби, испред цркве Св. Саве :hahaha1: кад тад нисам умро од смеха, нећу никад :lol:

незаборавна је сцена кад je Абдулах Сидран дошао у посету Кустурици у Дрвенград на Мокрој гори па се њих двојица трипут пољубе ко прави Срби, испред цркве Св. Саве :hahaha1: кад тад нисам умро од смеха, нећу никад :lol:

Kolega citao sam pricu jednog Kurda koji je uspeo da nagovori borce IS da ga puste jer nema nista sa PKK.
Abdulah bi se nekako izvukao od njih a sta mislis za Nemanju?

Kolega citao sam pricu jednog Kurda koji je uspeo da nagovori borce IS da ga puste jer nema nista sa PKK.
Abdulah bi se nekako izvukao od njih a sta mislis za Nemanju?

си гледао ону епизоду у којој се Абдулах бави археологијом :lol:
кренуо да истражује по ''лијепом планинском'' мухамеданском селу у ком је рођен ''Бошњо'' херцег Стјепан Вукчић Косача и открио цркву :rotf:

I šta je tu negativno? To je samo brak platonski.

Nažalost, kod arabijskih kozojebа iz tog vremena Platon nije bio naročito popularan.

- - - - - - - - - -

Isti taj tvoj heroj ratko se uneredio pred haškim tribunalom. Morali ga presvlačit! Ja heroja i gHova.a...

Ali to nije nikakva satisfakcija za 8000 pokojnih sljedbenika pedofila iz Meke.

Sto se ti ne bi ozenio? Ne verujem ni da si ti puno stariji, ok malo jesi, a ja cu ispasti drugarcina pa cu ti poslati mog brata da ti bude crnogorski djever ;)
Ipak, ja nisam pedofil. Toga je dostojan samo poslanik Muhamed, may peace be upon him.

Muslimansko junaštvo. Trojica na starca.

Pazi, u Šariatu nije dozvoljeno imati Odnose sa polno nezrelim ženama.

To znači da su brakovi sa devojčicama od 2 godine samo simbolični, na primer siroče koje štitiš.

Али, шта се дешава ако неко достигне формалну полну зрелост, тј. менструацију са 11 година, као што се често дешава у последње време?

Ето, ти педофилски разлози су још један од повода зашто смо на последњем окупљању Деиста осудили салафизам испод слике Џорџа Вашингтона.
Zavisi kako definišeš pedofiliju. Da li svi moraju reći da je žena od 20 godina 11 meseci i 29 dana neprivlačna, samo zato što u zakonu te prčvarnice piše da je punoletstvo 21 godina.

Ето, ти педофилски разлози су још један од повода зашто смо на последњем окупљању Деиста осудили салафизам испод слике Џорџа Вашингтона.
Ja ne smatram sebe religioznom osobom, nego samo primećujem da je Salafiyyah pametnija vera od hrišćanstva.

Samo iz tog razloga ne dozvoljavam da se vode Krstaški ratovi, protiv pametnijih od Križara.

Zavisi kako definišeš pedofiliju. Da li svi moraju reći da je žena od 20 godina 11 meseci i 29 dana neprivlačna, samo zato što u zakonu te prčvarnice piše da je punoletstvo 21 godina.

С медицинске стране, педофилија је однос са физички и психички неразвијеном личношћу.

Нека граница је 14 година. иако је већина особа незрела до 16.

Али чак и онда велики је проблем односа са доста старијом особом, јер није исто када се клинка зеза са вршњаком и неким набораним дедом.

Зато су то све баш фуј ствари, и Деистички Савез Будућности "1789" то оштро осуђује.

С медицинске стране, педофилија је однос са физички и психички неразвијеном личношћу.

Нека граница је 14 година. иако је већина особа незрела до 16.

Али чак и онда велики је проблем односа са доста старијом особом, јер није исто када се клинка зеза са вршњаком и неким набораним дедом.

Зато су то све баш фуј ствари, и Деистички Савез Будућности "1789" то оштро осуђује.
Po meni, pedofilija je samo seksualna zainteresovanost za pretpubertetske entitete.

A ako se nekome dopada devojka od 17 godina 11 meseci i 29 dana, to nije nešto zbog čega treba da se prijavi u bolnicu.

Ja ne smatram sebe religioznom osobom, nego samo primećujem da je Salafiyyah pametnija vera od hrišćanstva.

Samo iz tog razloga ne dozvoljavam da se vode Krstaški ratovi, protiv pametnijih od Križara.

Пази, крижари су осмислили моје нове Caesare Paciotti ципеле, док су Salafiyyah направили кућу од блата.

Зато, мора да постоји нешто што инспирише фанове Крижа. Вреди то подробније истражити.

Можда зато што ал ислам лаже да је монотеистичка религија, а клања се метеорима.

- - - - - - - - - -

Po meni, pedofilija je samo seksualna zainteresovanost za pretpubertetske entitete.

A ako se nekome dopada devojka od 17 godina 11 meseci i 29 dana, to nije nešto zbog čega treba da se prijavi u bolnicu.

Да, али ако му се допада девојка од 13 година 8 месеци и 89 дана, онда је дефинитивно време за болницу.

А и генерално, сви који јуре ту маргину 15-17, а више нису тинејџери, је такође повод за забринутост.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back