Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije rat bio od pocetka oko Damaska, poceo je MNOGO DALJE...

Ni iz Alepa ih nisu isterali od pocetka rata iako su imali nekoliko pokusaja.

Sirijska vojska ne moze da izadje na kraj sa sakom pobunjenika, a ratovali bi sa Amerikim....:hahaha:
Сиријска армија је типична стајаћа војска за фронтални окршај каква је била и ЈНА која се месец дана прогањала с бугојанском групом усташа убаченом у високу западну Херцеговину 1972(19 њих).
Тек након тога су оформљене специјалне групе командоса-падобранаца стациониране у Нишу и Мостару.

Americko "kolebanje" nema blage veze sa naoruzanjem koje imaju Sirijci.

Sasvim zbog drugih stvari Ameri oklevaju.

A zbog kojih to stvari? Možda misliš na javnost koja je listom protiv bombardovanja? Nekada to amerima nije smetalo, ali znaš onu srpsku staru izreku "lošem k.... i dlake smetaju". Pukli su Blajbi, samo treba vremena da se to shvati, a ja i ti se kladismo čini mi se?

Kladite se u promenu avatara i potpis :D
Nesto se desava,a sta verovatno necemo saznati.Servirace nam neku drugu pricu.Iako mislim da ce izvrsiti udar na Siriju,samo ne razumem kako ce to spreciti da rezim opet "upotrebi" hemijsko oruzje,ako imaju mogucnost izmestanja tog otrova..
Glupost kakve nema.Asad je pobio sve placenike,nemaju vise odakle da ih regrutuju pa sad hoce da slome otpor vazdusnim udarima.Rusi su indirektno tu jos uvek,cim se toliko okleva...

fashington.jpg

Zbog vojno-industrijskog kompleksa.

Ali da ne gubim vreme, znam da na ovom forumu bilo koje iznošenje mišljenja koje u pitanje dovodi uobičajeno šuketanje tipa "Amerika je gotova, pitanje je sata", pa čak i kada se to mišljenje zasniva na izvorima koji veze sa Amerikom nemaju, odmah izaziva reakcije slične tvojoj.

Nojevi. Glava u pesku, a doope na izvolte...zato nam se ti isti Amerikanci i baškare na delu teritorije.

Stoga: Jeste, u pravu si...ni SAD u stvari ne postoje, i one su propagandni blef.

Doviđenja...:mrgreen:

kad ti se dokaze argumentom da gresis,pocinjes da vredjas.ja rekoh da je Amerika sad najveca ekonomska i vojna sila,a ti mi ubacujes da sam rekao da je Amerika gotova , da ne postoji.kad Amerika vodi ratove zbog vojno-industrijskog kompleksa,zasto onda nevodi ratove tamo gde nema nafte nego kao slucajno samo gde je nafta i naftni putevi.zbogom

Ministarstvo spoljnih poslova Austrije neće dati dozvole za prelet NATO aviona u slučaju intervencije u Siriji, piše dnevnik „Kronen Cajtung”. Napad Amerikanaca i njihovih zapadnih saveznika, prema listu, očigledno predstoji, pošto su već upućeni neformalni uputi NATO država u vezi dozvola za prelet preko Austrije.
Pozadina zahteva je očigledno premeštanje borbenih aviona iz baza u Nemačkoj, Francuskoj ili Velikoj Britaniji prema Siriji.
Odobrenje preleta avionima NATO bilo bi jako teško dovesti u saglasnost sa zakonima Austrije, pošto ne postoji mandat UN, konstatuje list.

Austrijski kancelar Verner Fajman, vicekancelar Mihael Špindeleger i ministar odbrane Gerarld Klug usaglasili su se sa predsednikom Hajncom Fišerom da se ne odobre dozvole za prelet.

„Austrija će u sirijskom ratu ostati neutralna”, poručuju iz Ministarstva spoljnih poslova.
http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Austrija-nece-odobriti-prelet-avionima-NATO.lt.html

страшно.:sad2:

него везано за тематику,
јел просербиански тзв. министар војни дозволијо прелет другарима, мсм јел га тко пито јел смију Ф-16 преко његове прћије?

него везано за тематику,
јел просербиански тзв. министар војни дозволијо прелет другарима, мсм јел га тко пито јел смију Ф-16 преко његове прћије?

Ma Vucic i Dacic ce da skupe ove DS-ovce i SNS-ovce sa foruma da ih posalju ko dobrovoljce

Kupe i vode Blajbingera, Njofricu, Utaha , Mracka i dlugomira :)

"Brigada Mucenika Srpskih Evrotalibana" :)

To je novi uslov za nastavak evrointegracija da se ide i gine u Siriji :)

Izrael je mobilisao 450 000 rezervista valjda,a u porastu potraznja zastitnih maski u strahu od napada hemijskim oruzjem.
To sam juce procitao u Blicu mislim...
Сукоб у Сирији траје већ 2,5 година.
Баш бих волео да нам Блајбиша објасни како то свевидећа и свемоћна Чемерика до сада није укалкулисала и упозорила Израел.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back